Martin Luter King borac protiv rasisticke, fasisiticke i nedemokratske Amerike!

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
U Americi posle Drugog svetskog rata, bez obzira na sve okolnosti, rasizma pocinje da uzma sve vise maha.
Zakoni o rasnoj diskriminaciji su legalni. Crnac mora da ustane belcu u autobusu ili ce biti uhapsen, federalni policajci moraju decu crnce da vode i vracaju iz skole gde ima i belih djaka, KKK seje mrznju, ubija...i njihovi clanovi ne odgovoaraju nikome jer su svi povezani... ( prim - U SFRJ svu su jednaku, svi imaju sva prava i stranci svi rasa su bili dobrodosli u Titovu Jugoslaviju )
Martin Luter King odlucije da se bori protiv fasisticke Amerike, koja Crncima ne da pravo glasa, gde su Crnci nemaju nikakva prava.
Knjiga opet jase KKK ( ja je ima licno, tako da ako treba slikacu stranice, da se vidi kako KKK ubija, radi sta hoce, i da ih niko ne dira )
brenden-n-bullow-opet-jase-ku-klux-klan-slika-205455373.jpg

Martin Luter King je hrabo krenuo, 30 puta je hapsen, zato sto se zalagao za jednakost Crnaca i Belaca, a u Americi rasisticki zakon, i to je bilo krsenje zakona. Nekolio atentata je uspeo da prezivi, njegovi saborci su hapseni, ubijani, Crbacko stanovnistvo je pritiskano od policije, a i vojska je intervenisala protiv njih.
MLK_mugshot_birmingham.jpg

Godine 1964. FBI je Kingu poslao prijeteće anonimno pismo, koje je on protumačio kao pokušaj da ga natjera na samoubojstvo.[3]
Ceo politicki vrh je bio prtoiv jednakosti Belacva i Crnaca, za cega se borio Martin Luter King, nedemokratska, rasisiticka i rasisiticka Amerika to nije dozvoljavala.
NY je odrzao govor - Ja ima san - o jednakosti svih rasa u Americi i da svi imaju ista prava ( prim u SFRJ je to vec odavno postojalo ).
zz.jpg

main_1200.jpg

Police_beating_man_Harlem_Riots_133rd_Street_and_Seventh_Avenue_Harlem_New_York_1964.jpg

cde73db5730e77f67927247cb52120ca4be4952d.jpg

Martin Luter King se borio nenasilnim metodama, na kraju je ubijen, kao ubio ga je neki levi lik, ali svim je jasno da je on zrtveni jarac, i da iza njega stoji sam americki vrh koji se zalaze za rasisiticku i nedemokratsku Ameriku. Ni posle njegove smrti Crnci nisu dobili pravo glasa
Martin Luter King je ostao simbol za sve potlacene i ponizene da se bore za slobodu, jednakost , a protiv fasizma, rasizma i nedekoratije kakva je u Americi.

1964: Civil Rights Battles​

https://www.theatlantic.com/photo/2014/05/1964-civil-rights-battles/100744/

THE HARLEM RACE RIOT OF 1964​

https://www.blackpast.org/african-american-history/harlem-race-riot-1964/

III. Uprising and Occupation, 1967​

https://policing.umhistorylabs.lsa.umich.edu/s/detroitunderfire/page/1967
https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Luther_King_Jr.
“Tito je, nema sumnje, svjetski državnik koji, oslanjajući se na vlastite snage, svoj um i srce, bez rezerve i s potpunim poštenjem brani pravo malih naroda da biraju svoj put... " - Dr. Martin Luther King, New York, 1966.

U Americi posle Drugog svetskog rata, bez obzira na sve okolnosti, rasizma pocinje da uzma sve vise maha.
Zakoni o rasnoj diskriminaciji su legalni. Crnac mora da ustane belcu u autobusu ili ce biti uhapsen, federalni policajci moraju decu crnce da vode i vracaju iz skole gde ima i belih djaka, KKK seje mrznju, ubija...i njihovi clanovi ne odgovoaraju nikome jer su svi povezani... ( prim - U SFRJ svu su jednaku, svi imaju sva prava i stranci svi rasa su bili dobrodosli u Titovu Jugoslaviju )
Martin Luter King odlucije da se bori protiv fasisticke Amerike, koja Crncima ne da pravo glasa, gde su Crnci nemaju nikakva prava.
Knjiga opet jase KKK ( ja je ima licno, tako da ako treba slikacu stranice, da se vidi kako KKK ubija, radi sta hoce, i da ih niko ne dira )
Pogledajte prilog 1561021
Martin Luter King je hrabo krenuo, 30 puta je hapsen, zato sto se zalagao za jednakost Crnaca i Belaca, a u Americi rasisticki zakon, i to je bilo krsenje zakona. Nekolio atentata je uspeo da prezivi, njegovi saborci su hapseni, ubijani, Crbacko stanovnistvo je pritiskano od policije, a i vojska je intervenisala protiv njih.
Pogledajte prilog 1561023
Godine 1964. FBI je Kingu poslao prijeteće anonimno pismo, koje je on protumačio kao pokušaj da ga natjera na samoubojstvo.[3]
Ceo politicki vrh je bio prtoiv jednakosti Belacva i Crnaca, za cega se borio Martin Luter King, nedemokratska, rasisiticka i rasisiticka Amerika to nije dozvoljavala.
NY je odrzao govor - Ja ima san - o jednakosti svih rasa u Americi i da svi imaju ista prava ( prim u SFRJ je to vec odavno postojalo ).
Pogledajte prilog 1561025
Pogledajte prilog 1561026
Pogledajte prilog 1561027
Pogledajte prilog 1561028
Martin Luter King se borio nenasilnim metodama, na kraju je ubijen, kao ubio ga je neki levi lik, ali svim je jasno da je on zrtveni jarac, i da iza njega stoji sam americki vrh koji se zalaze za rasisiticku i nedemokratsku Ameriku. Ni posle njegove smrti Crnci nisu dobili pravo glasa
Martin Luter King je ostao simbol za sve potlacene i ponizene da se bore za slobodu, jednakost , a protiv fasizma, rasizma i nedekoratije kakva je u Americi.

“Tito je, nema sumnje, svjetski državnik koji, oslanjajući se na vlastite snage, svoj um i srce, bez rezerve i s potpunim poštenjem brani pravo malih naroda da biraju svoj put... " - Dr. Martin Luther King, New York, 1966.
IMG_3704.gif

Pogledajte prilog 1561021
Pogledajte prilog 1561023
Pogledajte prilog 1561025
Pogledajte prilog 1561026
Pogledajte prilog 1561027
Pogledajte prilog 1561028

Martin Luter, silovatelj, manijak, razvratnik. Tek od skoro isplivalo iz FBI arhive.

• Podržavam
Reactions: PA8
  • Podržavam
Ako ti slabije ide engleski:

Prema FBI dokumentima, koji su zapečaćeni do 2027, prisluškivajući preko slušalica ozvučenu hotelsku sobu prekoputa njih, mala grupa agenata FBI nije mogla da veruje šta se dešava. Bio je januar 1964, a oni su slušali nešto što je zvučalo kao da sveštenik siluje žensku članicu svoje pastve dok njegov šef nadgleda, smejući se i nudeći savete. Oba muška glasa bila su poznata. Prema agentima koji su sedeli u hotelu “Vilard” u Vašingtonu, silovatelj je bio pomoćnik Martina Lutera Kinga, a njegov “šef” niko drugi do sama ikona borbe protiv rasizma, čovek koji je godinu dana ranije izneo svoj čuveni govor “Ja imam san” koji i danas inspiriše aktiviste širom sveta.
Ali, možda će se Kingov uzvišeni status sada razotkriti, navode mediji, jer novoobjavljena dokumenta FBI pokazuju da je King bio sklon “kapljici”, imao afere sa 40-45 žena, upuštao se u hotelske orgije i čak imao vanbračno dete. Dokumenta oslikavaju nasilnu stranu Kinga, čija će se žudnja uskoro pretvoriti u bes. Prema londonskom "Tajmsu", detalji uz FBI spisa otrkivaju se u autorskom članku Dejvida Geroua, Kingovog biografa, koji će izaći u junskom izdanju magazina "Stendpoint".

• Podržavam
Fašizam podrazumeva jednopartijski sistem, zabranu svih nevladinih organizacija, zabranu svih nezavisnih medija, zabranu kritikovanja predsednika itd.
Opet sam te razbio.:rotf::rotf:
Hitler je ubijao Jevreje i Rome jer su to bile nize rase, Fasizam u osnovi ima rasizam, a ti naravno nemas pojma, i razbijas sa svojim nebulozama :super:

• Haha
A historian's claims znaci da ''tvrde''
Isto kao sto tvrde da su Lenona ubile ustase zato sto je bio Drazin sin
Ovo su istrazivanja novinara koji je dobio Pulicerovu nagradu. Arhiva FBI o slucaju Luter bice potpuno dostupne 2027., pa ako budes bio ziv, mozes ponovo da aktiviras ovu temu da prodiskutujemo. ;)

• Podržavam
Hitler je ubijao Jevreje i Rome jer su to bile nize rase, Fasizam u osnovi ima rasizam, a ti naravno nemas pojma, i razbijas sa svojim nebulozama :super:
Ceo forum vidi da te razbijam.:rotf:
Da li su jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika sastavni deo fašizma? Da ili ne?

Da li su jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika sastavni deo fašizma? Da ili ne?
Znaci Staljin je po tebi bio fasista, on koji je razbio taj fasizam ? :hahaha:
U SSSR je bio jednopartijski sistem, nisu postojale nevladine organizacije, zabrana nezavisnih medija i kritika predsednika

Ti se havalis da si zavrsio osnovnu skolu ? Ti nisi prosao pored nje, kada ne znas osnovne stvari iz istorije :rtfm:

• Haha
Znaci Staljin je po tebi bio fasista, on koji je razbio taj fasizam ? :hahaha:
U SSSR je bio jednopartijski sistem, nisu postojale nevladine organizacije, zabrana nezavisnih medija i kritika predsednika

Ti se havalis da si zavrsio osnovnu skolu ? Ti nisi prosao pored nje, kada ne znas osnovne stvari iz istorije :rtfm:
Ti si najveći prevarant. Ja nisam rekao da je fašizam SAMO jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika. Ja sam rekao da su jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika sastavni DEO fasizma. Amerika je posle 1945. imala višepartijski sistem, nevladine organizacije, nezavisne medije i bilo je dozvoljeno kritikovati predsednike.

Ti si najveći prevarant. Ja nisam rekao da je fašizam SAMO jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika. Ja sam rekao da su jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika sastavni DEO fasizma. Amerika je posle 1945. imala višepartijski sistem, nevladine organizacije, nezavisne medije i bilo je dozvoljeno kritikovati predsednike.
Ceo forum vidi kako se posipas pepelom, ovo je tvoj citata falsifikatoru
Da li su jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika sastavni deo fašizma
Kick Espiri GIF

• Haha
Ceo forum vidi kako se posipas pepelom, ovo je tvoj citata falsifikatoru
Da li su jednopartijski sistem, zabrana svih nevladinih organizacija, zabrana svih nezavisnih medija i zabrana kritikovanja predsednika sastavni deo fašizma
Kick Espiri GIF
Ceo forum vidi po ko zna koji put da si ti prevarant. Ako je nešto sastavni deo fasizma, to ne znaci da je samo to deo fasizma.
Ceo forum vidi kako te razbijam.
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Ceo forum vidi po ko zna koji put da si ti prevarant. Ako je nešto sastavni deo fasizma, to ne znaci da je samo to deo fasizma.
Ceo forum vidi kako te razbijam.
:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
Znaci da ima ne sastavni deo ? :rotf:
Po tebi je i Staljin fasisita, kako ti nemas pojma strasno, i onda kada vidis i sam da lupetas najstrasnije, onda se posipas pepelom

• Haha

Back