Marta Kos primila ćacija

Black Hand

Aktivan član
Poruka
1.556
Studenti koji žele da uče, slušaju predavanja, polažu ispite sa svim desetkama, ne mogu da koriste to ustavom zagarantovano pravo, zbog studenata anarhista i pobegulja u susjedne države koji blokiraju rad fakulteta.

Otišli su na prijem kod Marte Kos u Beograd koja ih je saslušala, primila i uradila jednu zajedničku fotkicu sa njima...

20250501-084515-jpg-cfc2706a3ae00fb952008c0ba49d10fd.jpg

Ovaj sastanak je održan u Beogradu. Nisu išli u Strazbur i Brisel da tužakaju svoju zemlju, već je Marta došla kod njih da ih sasluša.

Postoji i fotkica kako joj studenti u pionirskom parku prave i poklanjaju veliku gurmansku, ali to ćemo objaviti kada bude bilo vreme.
Zaista ih je saslušala? I sada će Ćaciji da dobiju veći park? :mrgreen: EU će finansirati? ;)

Ovaj sastanak je održan u Beogradu. Nisu išli u Strazbur i Brisel da tužakaju svoju zemlju, već je Marta došla kod njih da ih sasluša.

Postoji i fotkica kako joj studenti u pionirskom parku prave i poklanjaju veliku gurmansku, ali to ćemo objaviti kada bude bilo vreme.
Zašto bi ćaciji tužakali zličkovački režim Aleksandra Vučića kojeg ti nazivaš zemljom? Daje im male dnevnice za boravak u Ćecilendu? :D

Zašto bi ćaciji tužakali zličkovački režim Aleksandra Vučića kojeg ti nazivaš zemljom? Daje im male dnevnice za boravak u Ćecilendu? :D

Kao i uvek, previše plitko posmatraš stvari.
Problem je dublji.

Generacija koja je u protekloj deceniji tukla svoje nastavnike i profesore u osnovnim i srednjim školama, sada je upisala fakultet.

U tom duhu su nastavili i na faksu, samo ovaj put su pretukli dekana.. :)

Studenti koji žele da uče su na vreme uočili taj fenomen i stali su na put tom teroru.
Srbija će pobediti.. :)

Kao i uvek, previše plitko posmatraš stvari.
Problem je dublji.

Generacija koja je u protekloj deceniji tukla svoje nastavnike i profesore u osnovnim i srednjim školama, sada je upisala fakultet.

U tom duhu su nastavili i na faksu, samo ovaj put su pretukli dekana.. :)

Studenti koji žele da uče su na vreme uočili taj fenomen i stali su na put tom teroru.
Srbija će pobediti.. :)
Tukla su nas deca povlašćenih, to su ovi sadašnji Ćaciji kojima su tate "izboksovale" uspeh a ova ista deca su gledala tu nepravdu. Studenti koji su uočili taj "fenomen" su isti oni kojima i tate i dalje kupuju ocene, pa ne bi da menjaju taj "fenomen".

Tukla su nas deca povlašćenih, to su ovi sadašnji Ćaciji kojima su tate "izboksovale" uspeh a ova ista deca su gledala tu nepravdu.

Ne bih rekao po zadnjim dešavanjima.

Osetnija je ljubav prema tuči i prisutnost slie kod Nećacija nego kod Ćacija.

Nećacijima su tate uglavnom lovatori.
Onaj klinac što je biciklao do Strazbura što je pozivao na instagramu na ubijanje crne i braon dece i njegov tata su pravi primeri takođe.

Ne bih rekao po zadnjim dešavanjima.

Osetnija je ljubav prema tuči i prisutnost slie kod Nećacija nego kod Ćacija.

Nećacijima su tate uglavnom lovatori.
Onaj klinac što je biciklao do Strazbura što je pozivao na instagramu na ubijanje crne i braon dece i njegov tata su pravi primeri takođe.
Je l i to mene zasmejavaš? Koleginicu pre par godina pretukla mama "znaš ti ko sam ja" i oslobođena? Članci po medijima decenijama pljuvačne prosvete uz blagoslov vlasti. Svaki nepismeni lokalni budža me uči mom poslu a sad ćeš jednim jedinim negativnim primerkom od hiljadu da mi pokažeš ko je nas tukao? Još mi pričaš o ponašanju i socijalnom statusu? Lovatori jedini su oni koji su podobni.

Je l i to mene zasmejavaš? Koleginicu pre par godina pretukla mama "znaš ti ko sam ja" i oslobođena? Članci po medijima decenijama pljuvačne prosvete uz blagoslov vlasti. Svaki nepismeni lokalni budža me uči mom poslu a sad ćeš jednim jedinim negativnim primerkom od hiljadu da mi pokažeš ko je nas tukao? Još mi pričaš o ponašanju i socijalnom statusu? Lovatori jedini su oni koji su podobni.

Nisi ti jedina profesorka na ovom svetu.
Imam ja profesora u familiji - ženu.. :)

"Znaš ti ko sam ja" uglavnom viđamo po protestima sada, kače pumpaj slike i BMW blokadice, pljugice i cigarice.
Plus mali Kosta iz Ribnikara - razmaženi krugodvojkaš i tako slični.

Nisi ti jedina profesorka na ovom svetu.
Imam ja profesora u familiji - ženu.. :)

"Znaš ti ko sam ja" uglavnom viđamo po protestima sada, kače pumpaj slike i BMW blokadice, pljugice i cigarice.
Plus mali Kosta iz Ribnikara - razmaženi krugodvojkaš i tako slični.
Nisam jedina al ovo je moje iskustvo. Najviše napada trpimo od povlašćenih roditelja, inače, i roditelji malog Koste su istaknuti članovi SNS-a koliko mi je poznato, što opet ne mora da ima nikakve veze jer je taj dečak bolestan, jako bolestan. Opet navodiš sporadične slučajeve nekih koji kače fotke po insta ali shvati da time ne dokazuješ pravi prosek mentaliteta studenata niti socijalnog statusa . P.S. poz koleginicu ;)

Nisam jedina al ovo je moje iskustvo. Najviše napada trpimo od povlašćenih roditelja, inače, i roditelji malog Koste su istaknuti članovi SNS-a koliko mi je poznato, što opet ne mora da ima nikakve veze jer je taj dečak bolestan, jako bolestan. Opet navodiš sporadične slučajeve nekih koji kaže fotke po insta ali shvati da time ne dokazuješ pravi prosek mentaliteta studenata. P.S. poz koleginicu ;)

Pozdraviću je.. :)
Ok, to je tvoje iskustvo, ja imam svoje.
Malo je komplikovanije od jednosmernog pogleda na stvari, ali dobro.

Back