А је л' својом вољом? Или по истој шеми, по којој су са свега 10% "за" ушли у НАТО?Lepa stvar za Crnu Goru. Barem ce neki Srbi biti deo EU.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А је л' својом вољом? Или по истој шеми, по којој су са свега 10% "за" ушли у НАТО?Lepa stvar za Crnu Goru. Barem ce neki Srbi biti deo EU.
А кад се погледају Црна Гора и Албанија, примећују се криминал, шверц дроге и корупција.
Кад се погледа које су државе у окружењу брзометно примљене у ЕУ, примећује се да је то било због интереса ЕУ и ширења НАТО-а.
ЕУ ће сама себе да схебе, јер је воде ратнохушкачки неуротични камуфлирани неонацистички реваншисти. Нама у таквој заједници не треба да буде место, јер бисмо опет гинули за интересе западних мешетара.Iskreno, mislim da nije dobro ulaziti u istu državnu zajednicu u kojoj su i Hrvati. Oni razhebu sve što stignu. Setite se AU monarhije. Krivica je pala na Srbe iako su Hrvati bili glavni destabilizirajući faktor. Setite se prve Jugoslavije, setite se i druge Jugoslavije. Setite se i EU 2013 godine kako je izgledala, kao san snova u koji jedva čekaš da uđeš. Pogledajte je kakva je sad. Hrvatska je postala koridor za uvoz lepre u EU. Sprema se rat, Evropa je pod sankcijama koje je sama sebi uvela. Ako uđu, Albanci i Crnogorci biće dežurni krivci za neminovnu propast EU koja će se sigurno desiti
Ne dao Bog da mi u tom trenutku budemo u njoj. Ispašće da se EU raspala zbog nas, a nije. Nego zbog Hrvata
(Već smo pisali o tome, ali izgleda a neki ljudi slabo pamte)
....kojim ?....vec sa prijateljima.
А је л' својом вољом? Или по истој шеми, по којој су са свега 10% "за" ушли у НАТО?

A Makedonija?Preskocice nas Crna gora i Albanija ..Zbog "vizionarske politike" predsednika ostacemu u rupi Evrope
Sto rece marta optimista sam haha
Narod je svestan.. to smo mi.Kad god mozemo dati autogol mi damo dva! najbolje je opisao Aleksandar Bercek .."Sta se menja?- Nista se ne menja ..trebalo je 7 miliona godina da nam otpadne rep!"

Još jednom, a sa kolegom @Логизам inače ovde neprekidno polemišem:Preskocice nas Crna gora i Albanija ..Zbog "vizionarske politike" predsednika ostacemu u rupi Evrope
Субјективни доживљај објективне стварности. По досадашњим истраживањима јавног мњења у Србији, већина је против уласка у ЕУ.
А кад се погледају Црна Гора и Албанија, примећују се криминал, шверц дроге и корупција.
Кад се погледа које су државе у окружењу брзометно примљене у ЕУ, примећује се да је то било због интереса ЕУ и ширења НАТО-а.
Do tad će Marta biti u ćorciKako je rekla, Crna Gora će zatvoriti sva poglavlja do kraja 2026. godine, a Albanija do kraja 2027.
Marta Kos, evropska komesarka za proširenje, rekla je da može da razume da Srbija ima specijalne odnose sa Rusijom, ali da je došlo vreme da Srbija "izabere stranu"
i da misli da je evropskoj strani. Kako je navela, EU treba da uradi neke stvari da pomogne Srbiji i da joj može ponuditi neku vrstu sigurnosne mreže u ovim turbulentnim vremenima.Pritom je rekla da su Crna Gora i Albanija najbliži EU i da veruje da će do kraja njenog mandata 2029. godine EU imati najmanje dve nove članice.link
I tada će se zadržati razlika od 13 dana. Čisto onako.Sam Milanković je zabeležio da je Arhijerejski sabor SPC septembra 1923. u Sremskim Karlovcima u principu usvojio novi kalendar, ali je sprovođenje odloženo za vreme "kada reformisani kalendar prihvate i primene i sve ostale pravoslavne crkve".
Kao ono kad je Makedonija promenila ime pa primljena u EU i svi bili srećni i zadovoljni? Čekaj, pa kakav to “rep” oni vuku?Narod je svestan.. to smo mi.Kad god mozemo dati autogol mi damo dva! najbolje je opisao Aleksandar Bercek .."Sta se menja?- Nista se ne menja ..trebalo je 7 miliona godina da nam otpadne rep!"

Kompromis je jedino rešenje, mi slavimo Božić 25 kad i oni,oni slave uskrs kad i mi.I tada će se zadržati razlika od 13 dana. Čisto onako.
Nema kompromisa, nema slavlja s Vatikanom.Kompromis je jedino rešenje, mi slavimo Božić 25 kad i oni,oni slave uskrs kad i mi.
Da li postiš božićni post?Nema kompromisa, nema slavlja s Vatikanom.
Po kom osnovu su to CG i aLJbanija “bliže EU”? Po osnovu toga da je brat Marte Kos učestvovao u zataškavanju ubistva vojnika JNA bez borbenih dejstava?Kako je rekla, Crna Gora će zatvoriti sva poglavlja do kraja 2026. godine, a Albanija do kraja 2027.
Marta Kos, evropska komesarka za proširenje, rekla je da može da razume da Srbija ima specijalne odnose sa Rusijom, ali da je došlo vreme da Srbija "izabere stranu"
i da misli da je evropskoj strani. Kako je navela, EU treba da uradi neke stvari da pomogne Srbiji i da joj može ponuditi neku vrstu sigurnosne mreže u ovim turbulentnim vremenima.Pritom je rekla da su Crna Gora i Albanija najbliži EU i da veruje da će do kraja njenog mandata 2029. godine EU imati najmanje dve nove članice.link
Ne, niti nameravam, ali nema postova sa Vatikanom.Da li postiš božićni post?
Do tad će Marta biti u ćorci
Kakav si ti onda pravoslavac?Nema namere, ali nema postova sa Vatikanom.
Nemoj sa Vatikanom,slavi sa Grcima,Rumunima,Bugarima. Grci su jedan od osnivaca pravoslavnog i uopste hriscanstva. Pola Jerusalima je Grcko.Nema kompromisa, nema slavlja s Vatikanom.
Najpravoslavniji na svetu.Kakav si ti onda pravoslavac?
Ne može.Nemoj sa Vatikanom,slavi sa Grcima,Rumunima,Bugarima. Grci su jedan od osnivaca pravoslavnog i uopste hriscanstva. Pola Jerusalima je Grcko.
Crveni pravoslavacNajpravoslavniji na svetu.