migud
Domaćin
- Poruka
- 3.196
migud:Sto? `Os doci iz Moskve kad bude grmelo ovde?
Ovo samo da preduhitrim "one"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
migud:Sto? `Os doci iz Moskve kad bude grmelo ovde?
I hope so too!..AntunTun:pagan.....shta su uchinili.....kolonizovali pola planete.....i treba da im se vrati.....100x vishe od ovoga sada.....nek srushe ajfelovu qlu....i onako nichemu ne sluzhi.....a za kesh od pretopljenog chelika nek naprave neka prihvatilishta.....nije bitno dal su belci il zhutci il mali zeleni....bitno je da su exsploatisali....a sada....nadam se....what goes around comes around
da ali danas opet neki teoreticariIsobel:Eto im sad multietnicnost i multikulturalnost! Ha!
Може, имам шљивик само такав, сваке године препеченице за бацањеcommodore:E ovo potpisujem.
Dakle samo bez nas.
Kome se ratuje, nek ratuje. Jednostavno proglasimo NEUTRALNOST.
Osudjujemo sukobe. Molimo se za mir... i pecemo rakiju... :wink:
Ми после само да подржимо победника и кажемо како смо веровали у њих.JABUCHILO:e, bas ste partibrejkeri... sto da nas obidje? takva sorka se bre ne propusta![]()
....mislis play off.....Бл:Ми после само да подржимо победника и кажемо како смо веровали у њих.
И да радимо трговину, осим ако су муслимани победници е онда.............
Бл:Ми после само да подржимо победника и кажемо како смо веровали у њих.
И да радимо трговину, осим ако су муслимани победници е онда.............

..cekaj a ovi sta umesto play off kazu doigravanje.....Бл:Наравно Д ФАЈНАЛ КАНТДАУН
ОРТОДОКС ВЕРСУС ИСЛАМ
Немам појма ја нисам како се каже мулти - културално расположенveKsla:..cekaj a ovi sta umesto play off kazu doigravanje.....
Немој тако, некада сам навијао за Партизан, али сада самоcommodore:Nemaju mudze sansu... odrace ih zapad ko Timok Partizana...
znaci samo lokalne utakmiceБл:Немам појма ја нисам како се каже мулти - културално расположен
Независност па онда да будемо чланица заједнице са Србијом и Црном Гором, па после тога утапање у Србију. Постепеноcommodore:@ Borac BanjaLuka
Lepo. Lokal patriotizam je cudo. Nego, bato, ako dodje do tog referenduma u RS, kakav bi bio rezultat? jel bi ste radije u Bih ili nezavisni ili bi da Semberija, Krajina i istocna hercegovina budu ko Sumadija, Podrinje, Srem - region u Srbiji... Evo veceras vidim, mi pretimo da cemo da trazimo vas umesto Kosova... pa me cisto zanima... poz
Бл:Аналитичару
Јеси се ти већ потурчио

Нисам се лепо изразио МУЛТИ КУЛТУРАЛАН ЈЕСАМ АЛИ У ПРАВОСЛАВНИМ ОКВИРИМАveKsla:znaci samo lokalne utakmice
mundijal i to nista
Нисам ја ништа рекао ПИТАМ ТЕ??????analiticar:Sada mi ništa nije jasno :shock: :shock: :shock: :shock:
Da li sam se poturčio ili polatinio?????![]()
![]()
![]()
![]()
Бл:Нисам се лепо изразио МУЛТИ КУЛТУРАЛАН ЈЕСАМ АЛИ У ПРАВОСЛАВНИМ ОКВИРИМА
Ja sam za crnce, ali samo u 100% belackim drzavama...