Mars

Da znas nesto znao bi da je Algol bog seksa, upliv je slican plutonskom. Sa vladarem u konjukciji koji po svojoj prirodi nosi erotiku uz konjukciju Sunce sve u polju 8 i trigonu Jupiteru na AC onda ne bi tako pisao jer na tom frontu ne mozes da mi pariras.

Da znas nesto znao bi da je Algol bog seksa, upliv je slican plutonskom. Sa vladarem u konjukciji koji po svojoj prirodi nosi erotiku uz konjukciju Sunce sve u polju 8 i trigonu Jupiteru na AC onda ne bi tako pisao jer na tom frontu ne mozes da mi pariras.

Kao sto ja ne mogu da pariram tvojim slikama proleca, setnoj jeseni i drugim osecajnim stvarima koje nosi tvoja Venera u Ribicima, sa podznakom u neznom Raku. Jednostavno, ne zivim u osecanjima koje daju Ribe i Rakovi.

Kao sto ja ne mogu da pariram tvojim slikama proleca, setnoj jeseni i drugim osecajnim stvarima koje nosi tvoja Venera u Ribicima, sa podznakom u neznom Raku. Jednostavno, ne zivim u osecanjima koje daju Ribe i Rakovi.

Ту негде је и саки на асц. Чак је ближе. Све ретро. Све под владарством венере на Аглолу. У ствари, доста тога ти је ретро (+Ur, Ne, Pl, шта год ти транссатурни значили).

Знам да ми је те жао. Не мислим да ти мени парираш у нечему осим у-самосатири. :)

venera i saturn? nisam znala da oni kod mene imaju neki aspekt? gde ga prave?
Ve Ca = Venus Cancer. Венера у раку.

- - - - - - - - - -

tvoja Venera u Ribicima
Аха, почео си да се/ме губиш. :)

Ту негде је и саки на асц. Чак је ближе. Све ретро. Све под владарством венере на Аглолу. У ствари, доста тога ти је ретро (+Ur, Ne, Pl, шта год ти транссатурни значили).

Знам да ми је те жао. Не мислим да ти мени парираш у нечему осим у-самосатири. :)

venera i saturn? nisam znala da oni kod mene imaju neki aspekt? gde ga prave?
Ve Ca = Venus Cancer. Венера у раку.

- - - - - - - - - -

tvoja Venera u Ribicima
Аха, почео си да се/ме губиш. :)

Au.... sta ovde ispade... :( O cemu se ovde radi?! Ako sam pogresila temu, sve je ok, samo neka moderator izbrise moj post, u redu je ljudi, necemo da se svadjamo...

Ovde je stalno tako. Na meni se primenjuju posebni kriterijumi a pojedinci koriste priiku pa me nazivaju fasistom i nastavljaju istu pricu pokusajem zametanja sukoba.

Ok, sad je dosta, ispisali smo dve strane koje se uopste ne odnose na temu. Moderator ce izbrisati sve i nastavljamo dalje. Vise necu postavljati pitanja, samo cu citati.

Kakova moze biti, Mars je u Ribama potopljen. Ako je ugrozen drugim telima onda ista ili ne postoji ili je usmerena ka istom polu. Moze lako dati i manastir.
Ово ти је, Хејти, једно од негативно фингираних тумачења позиције, по својој прилици узроковано немоћу поређења с (бар) једним поседоваоцем. :)

Ако питаш за сексуалне склоности, у причу треба укључити и личне планете те подзнак. Како тачно, не сећам се. Тематика ме нажалост није довољно занимала када сам имао прилике да научим детаље.

Углавном, нађи астролога, пошто тренутно ни са једним не разговараш.

Камаел, у претходним постовима из петних жила се трудиш, али до сада ниси успео ни да ме изнервираш. Не можеш, јер ја знам где стојим са сексуалном оријентацијом и активностима. Не бих смео исто за тебе да тврдим.

Ok, sad je dosta, ispisali smo dve strane koje se uopste ne odnose na temu. Moderator ce izbrisati sve i nastavljamo dalje. Vise necu postavljati pitanja, samo cu citati.

Mora ovako da ide. Sukobi su neminovni, to sam ti jos juce napisao i procitala si pa se iskljucila. Sve to dokazuje moc astrologije a pametnim ljudima smer gde usmeravati svoju energiju a gde izbegavati.

Poruke su korisne i ne trebaju se brisati jer se vidi da je izneta konstatacija tacna, ti si pomenula svoj Mars Uran nakon cega je sa moje strane usledilo misljenje da nije pametno zbog mogucih sukoba pisati o tome na temi Mars, da bi se poruka izbrisala od strane nosioc aspekta Mars Urana a usledile vecerasnje provokacije od drugog nosioca aspekta Mars Urana u stilu da ja tebe teram sa teme?!

Tom korisniku je inace dozvoljeno da me naziva fasistom i drugim imenima i ne treba cuditi sto se ovako slobodno ponasa, nijednom prijave koje su bile upucene da dolaze od strane njega nisu dale ploda.

Stelarni uplivi deluju svuda i u svakoj prilici.

Tom korisniku je inace dozvoljeno da me naziva fasistom i drugim imenima i ne treba cuditi sto se ovako slobodno ponasa, nijednom prijave koje su bile upucene da dolaze od strane njega nisu dale ploda.

Poruke su korisne i ne trebaju se brisati jer se vidi da je izneta konstatacija tacna, ti si pomenula svoj Mars Uran nakon cega je sa moje strane usledilo misljenje da nije pametno zbog mogucih sulkoba pisati o tome na temi Mars, da bi se poruka izbrisala od strane nosioc aspekta Mars Urana a usledile vecerasnje provokacije od drugog nosioca aspekta Mars Urana u stilu d ja tebe teram sa teme?!
Рекох, Калимеро! :lol:

Back