Миша
Domaćin
- Poruka
- 3.363
Видим ја да би Калимеро и "по гаћама" да ми се мота, а тобоже није од "оних".Kalimero ti onaj u gacama (Venera u Ribi u erotskom..... ) meni su u erotskom Sunce o Mars.
Алголова еротика...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим ја да би Калимеро и "по гаћама" да ми се мота, а тобоже није од "оних".Kalimero ti onaj u gacama (Venera u Ribi u erotskom..... ) meni su u erotskom Sunce o Mars.
Додуше, сећам се Ve Ca (веце). Због тога код мене имаш попуст на све.![]()
Додуше, сећам се Ve Ca (веце). Због тога код мене имаш попуст на све.![]()
Ту негде је и саки на асц. Чак је ближе. Све ретро. Све под владарством венере на Аглолу. У ствари, доста тога ти је ретро (+Ur, Ne, Pl, шта год ти транссатурни значили).Da znas nesto znao bi da je Algol bog seksa, upliv je slican plutonskom. Sa vladarem u konjukciji koji po svojoj prirodi nosi erotiku uz konjukciju Sunce sve u polju 8 i trigonu Jupiteru na AC onda ne bi tako pisao jer na tom frontu ne mozes da mi pariras.

Ve Ca = Venus Cancer. Венера у раку.venera i saturn? nisam znala da oni kod mene imaju neki aspekt? gde ga prave?
Аха, почео си да се/ме губиш.tvoja Venera u Ribicima

Ту негде је и саки на асц. Чак је ближе. Све ретро. Све под владарством венере на Аглолу. У ствари, доста тога ти је ретро (+Ur, Ne, Pl, шта год ти транссатурни значили).Da znas nesto znao bi da je Algol bog seksa, upliv je slican plutonskom. Sa vladarem u konjukciji koji po svojoj prirodi nosi erotiku uz konjukciju Sunce sve u polju 8 i trigonu Jupiteru na AC onda ne bi tako pisao jer na tom frontu ne mozes da mi pariras.

Ve Ca = Venus Cancer. Венера у раку.venera i saturn? nisam znala da oni kod mene imaju neki aspekt? gde ga prave?
Аха, почео си да се/ме губиш.tvoja Venera u Ribicima

Ve Ca = Venus Cancer. Венера у раку.

Ve Ca = Venus Cancer. Венера у раку.

Аха, почео си да се/ме губиш.![]()
Аха, почео си да се/ме губиш.![]()
Зна се "који" помешају венеру и марса.U osmom je sa Marsom u Ribicima, isto ti je to.

Зна се "који" помешају венеру и марса.![]()
Јесам ли негде већ поменуо да другим пребацујеш оно што сам радиш? Ево примера и прилике.Miksujes zene i muskarce?
pa kakva je seksualnost muskarca sa marsom u ribicama ali ne u osmoj nego desetoj ???
Ово ти је, Хејти, једно од негативно фингираних тумачења позиције, по својој прилици узроковано немоћу поређења с (бар) једним поседоваоцем.Kakova moze biti, Mars je u Ribama potopljen. Ako je ugrozen drugim telima onda ista ili ne postoji ili je usmerena ka istom polu. Moze lako dati i manastir.

Ok, sad je dosta, ispisali smo dve strane koje se uopste ne odnose na temu. Moderator ce izbrisati sve i nastavljamo dalje. Vise necu postavljati pitanja, samo cu citati.
Рекох, Калимеро!Tom korisniku je inace dozvoljeno da me naziva fasistom i drugim imenima i ne treba cuditi sto se ovako slobodno ponasa, nijednom prijave koje su bile upucene da dolaze od strane njega nisu dale ploda.
Poruke su korisne i ne trebaju se brisati jer se vidi da je izneta konstatacija tacna, ti si pomenula svoj Mars Uran nakon cega je sa moje strane usledilo misljenje da nije pametno zbog mogucih sulkoba pisati o tome na temi Mars, da bi se poruka izbrisala od strane nosioc aspekta Mars Urana a usledile vecerasnje provokacije od drugog nosioca aspekta Mars Urana u stilu d ja tebe teram sa teme?!