Andjela Elita Poruka 23.874 10.11.2009. u 19:49 - Marović: Srbija da bude najbliži saveznik Crne Gore #176 peti ligament: A nije nije zike uvijek tako bilo Znaš već, pričali smo i o tome Kliknite za proširenje... Pusti ga, ocinkaricete kao i mene juce...
peti ligament: A nije nije zike uvijek tako bilo Znaš već, pričali smo i o tome Kliknite za proširenje... Pusti ga, ocinkaricete kao i mene juce...
lav8 Poznat Poruka 8.133 10.11.2009. u 19:49 - Marović: Srbija da bude najbliži saveznik Crne Gore #177 bahir: Znam samo da su Crnogorci na svim vodećim funkcijama u Srbiji. Plus što im se studenti besplatno školuju. Kliknite za proširenje... Da nisi malo ljubomoran!?
bahir: Znam samo da su Crnogorci na svim vodećim funkcijama u Srbiji. Plus što im se studenti besplatno školuju. Kliknite za proširenje... Da nisi malo ljubomoran!?
zike Elita Poruka 21.673 10.11.2009. u 20:00 - Marović: Srbija da bude najbliži saveznik Crne Gore #178 peti ligament: Već si stigao da zaboraviš Eh, a nekada si ga tako lijepo govorio...ccc Kliknite za proširenje... Pa kad se neki jezik dugo ne govori, neke stvari se pozaboravljaju
peti ligament: Već si stigao da zaboraviš Eh, a nekada si ga tako lijepo govorio...ccc Kliknite za proširenje... Pa kad se neki jezik dugo ne govori, neke stvari se pozaboravljaju
dellns Iskusan Poruka 5.892 10.11.2009. u 20:03 - Marović: Srbija da bude najbliži saveznik Crne Gore #179 Obzirom na to u šta se tema pretvorila, kraj.