Marko Zivic Sou...

Sunflower girl:
@Sis i @sweetchick
Marko Zivic nije uopste nepoznat...On je super glumac, glumi u mnogo odlicnih predstava, i stvarno je extra komicar...A i ovako je lik...
Njegov show mi se svidja, i uvek me slatko nasmeje...A to za Kseniju se slazem, treba da je promeni...

Ja ga znam da je davao glas samo u nekim crtacima odavno , on je jedan tikavan

polarnimeda:
ljudi, posao koji marko ima je UZASNO tezak... on treba SVAKO VECE da bude u elementu, da izvaljuje fazonu i tera goste da budu zanimljivi... ako nisu, on mora da se beci i da izvlaci sale iz petinih zila... da ih sili.
kako bi vama bilo da neko kaze- e ajde sada, svako vece od 22 do 23 (nisam siguran kada je show) sada moras da budes jako smesan, da zasmejavas narod pricajuci sa gostima koji ce biti od ovakvih do onakvih. da bar sam drzi show mogao bi da se spremi, ali kada to radi sa gostima.... stalno mora da improvizuje.... pa je*em mu mater, sta ako je covek prosto neraspolozen, nije mu dan, nesto se izbedacio? nije lako ni obicnu emisiju raditi a ne talk show. i to svaaaaki daaan! pa ti pazi da ne ponovis dobre fore!
inace emisiju ne volim da gledam bas zato sto ne moze biti preterano zanimljiva zbog okolnosti koje sam naveo. ali marko kao lik to obavlja stvarno maximalno uzevsi sve u obzir. ponekada mi ga je zao jer covek ima jak smisao za humor, ali ga unistava siljenjem koje se od njega ocekuje....

Slazem se sa tobom!!!!

@tema

MENI LICNO SE JAKO SVIDJA ponekad su mu fore ono ...moze i bolje...ali znam da mu nije lako....Ali nekad ima Jake provale!!!!
INETERESANTNO JE ZA OVAKVU DRZAVU KAKVA JE SRBIJA DA IMA OVAKAV SHOW!!!!

Svaka cast MARKU!!!!

malopre sam gled`o....i onako sto kaze ovaj svako vece treba da izvaljuje fore sto je je*eno do koske...evo ja dodjem ovde izvalim nesto ubacim neku kosku ali nekad jednostavno nece pa nece...inspiracia, raspolozenje...sve to utice....tako da se ovaj cima zesce da vodi ovo svaki dan...
ovo je neso radjeno na foru konan o`brajen ili dzej leno sou......nije lose odradjeno....onako je....

Mozda mi se uskoro posreci da ga i u pozoristu vidim. ;-)
Nesto ne volim TV,ali simpatican je lik taj Marko,al' jeste ponekad smoren,meni ne smeta...
U poslednje vreme,ne mogu u krevet dok ga ne vidim :p :p :p
Super je to sve...

Sunflower girl:
Bdp-Transilvanija, Vila Sashino, Delirijum Tremens, Let iznad kukavicjeg gnezda, Bluz za Mesiju, Disharmonija. Dadov- Kako smo ubili Sekspira...

Da znam da glumi u svim tim predstavama.Da li si ih sve gledala,ili si samo cula da glumi u njima?
Uzela sam karte za BDP,za 9."Delirijum Tremens",valjda i on glumi u sporednoj ulozi nekog psiha.
Kakva je predstava ako si je gledala?

VIRGINIJA:
Da znam da glumi u svim tim predstavama.Da li si ih sve gledala,ili si samo cula da glumi u njima?
Uzela sam karte za BDP,za 9."Delirijum Tremens",valjda i on glumi u sporednoj ulozi nekog psiha.
Kakva je predstava ako si je gledala?
Nisam sve gledala...Mislila sam da pitas ironicno, u fazonu kao da li igra uopste u pozoristu...
Gledala sam 4 od ovih predstava(za ostale sam cula da u njima glumi), i najbolje su mi kao sto sam rekla u prethodnom postu T. i V.S. Delirijum Tremens nisam gledala, i bas nisam cula nista o toj predstavi...Kad odgledas javi nam utiske :D

joj ljudi, sinoc sam gledala show i zamalo sto se nisam upiskila od smeha...
glavna tema je bio VIP BB ali vrhunac mi je bio dokumentarac o ovim novim kontejnerima... a tek danas, idem ja u skolu i primetim te nove kontejnere i zamalo sto nisam krenula na sred ulice da se smejem...
happy.gif

Sunflower girl:
Nisam sve gledala...Mislila sam da pitas ironicno, u fazonu kao da li igra uopste u pozoristu...
Gledala sam 4 od ovih predstava(za ostale sam cula da u njima glumi), i najbolje su mi kao sto sam rekla u prethodnom postu T. i V.S. Delirijum Tremens nisam gledala, i bas nisam cula nista o toj predstavi...Kad odgledas javi nam utiske :D

Ne,nisam pitala ironicno,pitala sam uopsteno da li ga je neko gledao i u pozoristu,sem u SHOW-u( i reklame za pivo :) ).Nisam sumnjala u to da li "uopste "glumi,zato sto znam da ima dosta predstava.
Za delirijum Tremens,javljam kako je bilo,naravno :)

sweetchick:
Da li neko gleda (mozda prati) ovu emisiju... :D Emituje se na Foxu svakog dana uvece u 22:30, a ima i repriza u 14:00... Svakog dana dovodi u svoju emisiju dva gosta (glumci, fudbaleri, voditelji, pevaci...) i ima cak i zivu muziku (sa pevacicom Ksenijom koju redovno proziva) :)

Ja na emisiju jedino mogu da kazem sledece: :D :D :D
Svaki put se slatko nasmejem...

Samo los pokusaj da je se napravi srpska verzija Jay Leno-a ili Conana O` Briana.

Back