- Poruka
- 27.122
M.V.... punker stil.....sta tu nije jasno..?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У реду би било да му је једно дело пуно простаклука али да се свака његова књига своди на исто..... Није баш инспиративно.
Исто тако мислим да је укапирао да је народ непросвећен па хајде да ударим по псовкама да скренем на себе пажњу напримитивнијим речником. Са таквим стилом, псовкама, сиромашимо наш језик и искрено не мислим, готово сам сигуран, да наш свез не псује толико колико то представљају поједини ''књижевници'', филмски режисери и њима слични.
У Видојковићевом делу нема перспективе, то је само плитка критика постојећег у којој се не назире било шта друго.
И за крај, ово наше коментарисање сведок је трика који су људи спремни да изведу у циљу сопственог популарисања. Буди ексцентрик, несхваћен, алтернативан и имаћеш сву пажњу културне јавности. Али само док не прође бура, онда ће муљ пасти на дно.
Da li je uopšte kritika, ne znam. Pre bih rekla da je to opomena društvu. Neki njegov lični krik, bunt. Čovek je stavio na papir onako kako je bilo i nama se on zbog toga ne dopada. Zapravo, nama se ne dopada to što je na papiru, a srpskoj naravi je uvek lakše da za sve okrivi nekog drugog nego da pljune već jednom sebi u lice. Ja nisam htela ići na demonstracije, jer nisam htela da se Drašković skriva iza moje suknje i preko mene preti Slobi, tako da ne mogu reći šta se za vreme demonstracija, i u njihovim pauzama, dešavalo po ulazima i pasažima okolnih zgrada, ali, vrlo mi je logično da je bilo upravo tako kako je MV nama predstavio. Masa razočaranih mladih, pijanih i gladnih, što, misliš da su radili? Recitovali pesme? Jok, brate....Šljemalo se i rokalo samo tako...Sad, kako ko, i ko je koga i gde stigao....u to već ne ulazim....Jel treba "njegova" Nada proročica, ili već šta li je, da mi crta kako će jedna od tih mladih devojaka za pet godina umreti od side ili droge, a neće za pet godina postati ponosna majka?.....то је само плитка критика постојећег ........ [/B]
.....у којој се не назире било шта друго.
Исто тако мислим да је укапирао да је народ непросвећен па хајде да ударим по псовкама да скренем на себе пажњу напримитивнијим речником.
И за крај, ово наше коментарисање сведок је трика који су људи спремни да изведу у циљу сопственог популарисања. Буди ексцентрик, несхваћен, алтернативан и имаћеш сву пажњу културне јавности. Али само док не прође бура, онда ће муљ пасти на дно.
Naravno da si trebao. Analize se rade razmenom mišljenja i dolazi do (nekog) zaključka. Samo što ovde slabo ko ima petlju da nešto konkretno kaže, osim da pljuje po pljuvačinama ili hvali do "yaya"...... то је мој лични став који можда нисам требао да износим као априори исправан.
Nema.......Утолико горе уколико нема перспективу, а мислим да има.
Još se nisam probudila sunčanog šestooktobarskog jutra 2000-te...."Sve je isto, samo njega nema"......ја то нисам доживео(демонстрације деведесетих) као празан ход, без ичега што је пред нама.
Šta ti vidiš drugo u Kandžama? Sociološki pogled na srpsko društvo odredjenog političkog perioda i vremena, i opomenu na neminovne posledice. Ili, kako bih ja rekla, posledice istorijskih dogadjaja....Он је, ако је хтео да покаже то што си навела(а сад ми се чини да си у праву), опасни нихилиста, а из неких његових учешћа на ТВ то се није дало приметити.
Pisac je skoro po pravilu loš orator........а из неких његових учешћа на ТВ то се није дало приметити.
..Ovo sam htela da prokomentarišem....У реду би било да му је једно дело пуно простаклука али да се свака његова књига своди на исто..... Није баш инспиративно.
Ne mogu da pričam, jer nemam pojma šta mu je bilo u glavi.....Moguće je i to što si rekao, da je čovek hteo da se zadrži baš u razmišljanjima običnog čoveka, kako bi čitalac bez mnogo muke "primio" sve k znanju.....A, koliko sam ja mogla da ukapiram, pokazao je dovoljno šta će biti ako se sve nastavi.Добро, направио је добру констатацију али је онда требао и да назначи обрисе нечега. Немогуће је да тада није постојао неки циљ коме се тежило. Он стоји у месту, остао је на размишљању обичног човека уместо да се уздигао и показао да се може направити нешто из свог тог лудила.
)
....dal da se naljutim sad?..............dal da se naljutim sad?....

Да је Тројанац па да се и наљутиш некако, али на Тројанку....е то никако![]()
Meni se uopste nije dopao Zali boze bacenih para,
Pitanje za Bi2: Jel si citala sve crvenkape su iste?
Podsecas me na jedan lik iz knjige...
....A, Trojanku ne znam...
imaš već otvorenu temu o njemu;
meni ništa posebno Vidojković
Mislim da je budala.
Super..! Onda su nam mladi dobri ako prihvataju pisca za idola..decko je 'ultra_moderni' lik koji ima onu usiljenu originalnost koja prelazi u izopacenost.prihvacen od mladih koji traze nove idole.
Citat:
Нема ту суштине, празна прича која нигде не погађа. Ако је хтео да буде писац омладине Београда у одређеним периодима успео је али далеко од тога да мође надмашити квартовске теме.
saglasan sam sa ovim. nije izmislio nista novo,samo igra na kartu svime nezadovoljnih klinaca koji se ponosno identifikuju sa njim kao nekom navodno avangardom,van standarda lepe knjizevnosti.pa nisu ti veliki pisci svi ni isti ni pateticni niti preopsirni i bez poente kako na njih gleda vidojkoviceva publika./bar oni koje ja poznajem./-odnosi se na publiku
Мање-више......
Sad ja ne znam koji je tvoj konačan stav po pitanju MV ?

Ma lik se toliko fura da bude srpski Carls Bukovski da to nije normalno. Toliko ga kopira da je to neverovatno. Mislim ta knjizevnost sto fura Bukovski, Murakami pa i ranije Selindzer to je sve ok ali mislim.....
....Ona ide napred u korak sa vremenom, "život piše romane"... Sudbine ljudi je i stvaraju. Neki kriterijumi se menjaju, svidjalo se nama ili ne.....
Никакв, анемичан.....то је најгоре за писца, што би рекли Мађари мени миндеђ![]()