Marko Vidojković je PEDOFIL, isplivali i DOKAZI: Raskrinkan pisac i voditelj Nove S

Jok će da objavi knjigu sa fotkama...

imaš još jednu grupu bolesnih osoba ali se to forsira kao nešto "pozitivno" - tajkuni.

Kada je "tajkun" pa napisao šta je tačno radio?
Aj nadji u Koletovoj romansiranoj poslivnoj biografoji da je kod Slobe dilivao cisterne bebzina uz upotrebu kalašnjikiva?

E takav ti je doneo "zakon o radu"
No habla?!

Pogledajte prilog 923126

SKANDAL

Marko Vidojković je PEDOFIL, isplivali i DOKAZI: Raskrinkan pisac i voditelj Nove S (FOTO)

Opisi fotografija na Instagramu pokazuje da je voditelj stupio u odnos sa devojkom od 16 godina kada je on imao 37

Untitled-10.png

08.05.2021.

U grupi “Kvadratura kruga dvojke” na društvenoj mreži Fejsbuk objavljena je fotografija na kojoj je pisac i voditelj televizije Nova S, Marko Vidojković (45), sa svojom dvadeset jednu godinu mlađom devojkom, na dan kada njih dvoje slave 8. godišnjicu veze.
Objavljena fotografija je propraćena tekstualnim sadržajem u kojem se navodi da je u trenutku stupanja u ljubavnu vezu Vidojkovićeva devojka bila maloletna, jer je imala samo 16 godina, dok je pisac imao 37.

– Koliko volim kada vidim srećne parove, it makes my heart melt. Hejteri će reći “osam godina u vezi, ali ona ima 24, znači da je Marko nju smuvao kada je imala 16, a on 37?

That’s because you don’t understand how -true love- works honey. Nije Marko neki Leka matorac, Baka the pig or whatever da kada muva maloletnice je to nešto zabrinjavajuće.

Devojka je očigledno zrela čim se interesuje za muškarca kao što je Vidojković i razume njegove knjige jer su one za odrasle, a ne za napaljene srednjoškolke. Ipak, pričamo o domaćem Bukowskom ovde, a ne o nekom overrated classicu što nam poturaju za lektiru, zar mislite da bi ga on ubacio u svaku?

I ne želim da čujem vaša glupa poređenja sa grumingom Woody Allena jer je on gadan, a Marko je intelektualac koji ima često svoje kolumne u Danas-u i svoju GENIJALNU emisiju na Novoj – piše na kraju u opisu slike.

I iz opisa fotografija koje su objavili Vidojković i njegova devojka na Instagramu vidi se da je ona u vreme stupanja u ljubavnu vezu sa voditeljem imala svega 16 godina, jer će tek u junu ove godine napuniti 25.

Dakle, danas, na 8. godišnjicu veze sa Vidojkovićem, ona još uvek ima 24 godine.

183795133_2836865233240340_2622928111582948693_n.jpg

Foto: Printscreen/Instagram
184361439_299278741701991_572595317373713857_n.jpg

link

Е ово је прави педофил! Маторац од четири банке који улази у озбиљну везу са клинком од 16. "Pisаc Punk proze" не може због овога да одговара пред судом, али га свакако треба ставити на стуб срама. Не сме му се прогледати кроз прсте као перјаници "белих листића" и зато што је бот свих режима.
nit je danas matorac od 40 nit je je klinka od 16............Oboje su nedge oko 30.
Vremena se menjaju.

Ne druže @комшија . Po zakonu je pedofilija do 14 godina. Da osoba od 30 ili 40 godina bude u vezi sa nekim od 16 možda i nije moralno. Ali nije pedofilija.
a sto nije moralno?

uostalom mozda nisu ni I'm ali seksualne odnose te sve godine

a i da jesu -srednjoskolci medjusobno imaju seks jel to kao moralnije

Nije ovo ništa novo. Poznajem Vidojkovića, posredstvom drugarice sam sedeo par puta sa njim na kafi. Doduše u ranijim vremenima su me 'udaljili' sa jedne njegove promocije knjige, tj. sa žurke u stanu nakon promocije, gde sam ušao nepozvan. On je povalio nenormalan broj mladih devojaka i tinejdžerki, znam to pouzdano jer znam i za neke devojke koje su tamo 2014. bile u gimnaziji i bile u seksualnoj vezi sa njim. Uzrok takvom uspehu nije njegova lepota jer je mali i debeo i ružan, nego status koji ima i seksualna priroda njegovih knjiga. Zato je i sa ovom Djurdijom, da nije poznati pisac teško bi ga pogledala.

Mene su udaljili iz tog stana nakon promocije, rekli su kao da im treba 'stan za sebe'. Tu je isto bilo dosta mladih devojaka, tinejdžerki, a sve je sprovodio njegov ortak, neki Davor. Došli su nakon promocije da 'proslave.' Baš je bila neprijatna situacija, iako ja nisam hteo ništa posebno od svega toga, gledali su me čudno i na kraju udaljili, osetio sam se kao gubitnik. Išao sam besan po kiši nazad do kuće itd.

Opet kažem ne treba ovo da čudi, čovek ima uspeha sa devojakama zbog svog statusa. Kad je postao poznat tamo dvehiljade i neke sa kandžama, devojke su se prosto utrkivale da bleje sa njim.

vidojković je jedan krajnje odvratan tip...ni malo pametan, a još manje talentovan za pisanje...imitiranje jednog bukovskog je moralno dno i izvrgavanje ruglu samoga sebe...e sad, na to se lože autošovinisti i beogradske klinke koje u njemu vide drskog boema umesto bure masti bez ljudskog oblika i tu se ne može učiniti ništa osim prezirati i ignorisati

Svima vama koji branite ovo ponašanje želim ćerku koja će u vaš dom da dovede istog jednog ovakvog, pa ćete i onda valjda da pričate kako je drugima krivo što on **** klinku a drugi ne mogu.
i ti pocetnik i prvi komentar i bas u ovu temu i bas po marku vidojkovicu

ajde botine sendvic vam viri iz dupeta

Back