МАРКО МИЛОШЕВИЋ СЛОБОДАН ЧОВЕК

Марко неће да се врати у Србију нити Мира они су савим своји на своме у Русији

Verujem da se neće vratiti u Srbiju za stalno, ali sigurno je da ima potrebu da dođe i poseti očev grob i još ponekoga. !!!! :cool:
Ja ga nikada nisam za ozbiljno shvatao, niti sam mislio da je on glavni problem društva.
Uvek je glavni problem Srbije bila žutica zajedno sa otporašima pa i za vreme Slobe. :eek:

Bio sam 9 marta 1991 na demonstracijama protiv Slobodana , danas kad vidim ove gnjide duboko se kajem zbog toga. Mislim da je on bio posten covek ali ga je porodica upropastila a najvise Mira.

:eek:

Де ти је бре памет била???

Ја могу да се похвалим да нико из моје уже родбине није био ни на једним демонстрацијима против Председника Слободана Милошевића.

Нама је савест мирна.

:hvala:

Bio sam 9 marta 1991 na demonstracijama protiv Slobodana , danas kad vidim ove gnjide duboko se kajem zbog toga. Mislim da je on bio posten covek ali ga je porodica upropastila a najvise Mira.
A ti si rušio moj Beograd 9 marta i skakao na naronu golobradu armiju, kad je trebalo organizovati se za odbranu Srba u sadašnjoj Hrvatskoj ???
Ja nikada nisam bio za žute....niti sam ikada verovao Vuku i ostalim drposima....:confused:

Bravo Marko, ako si ih tukao i ja sam dosad uvideo da sam i ja trebao da ih tučem, a ne da pomažem bandi.....kajem se.:dash:
episkop2qi.gif

Verujem da se neće vratiti u Srbiju za stalno, ali sigurno je da ima potrebu da dođe i poseti očev grob i još ponekoga. !!!! :cool:
Ja ga nikada nisam za ozbiljno shvatao, niti sam mislio da je on glavni problem društva.
Uvek je glavni problem Srbije bila žutica zajedno sa otporašima pa i za vreme Slobe. :eek:

Сигурно да им је тешко што ни на гроб не могу да му дођу ,тешко је то и жалосно да тако уништавају породицу.СРАМОТА

Nikog porodica nije upropastila a da on sam nije imao nikakvog udela u tome.

Smatram da je pre njegova porodica satanizovana da bi se njemu naudilo te odbacujem propagandističku farsu o pogubnosti razularene porodice na predsednikovo rasuđivanje i ugled.

Sve što smo ikada saznali o porodici Predsednika Miloševića bilo je izrečeno od strane onih koji su ga najviše mrzeli te priželjkivali njegovu moć i vlast. Ukratko, raznih Kalifa umesto Kalifa koji su nam odlično demonstrirali u poslednjih 12 godina na šta su sve spremni.

I neko reče, Marko je bio običan krelac?

Pa ko od vas nije bio krelac u 17 ili 19 godina? Ko je od vas taj koji je već u tom uzrastu posedovao mudrost i odmerenost? Niko, nego samo blebećete.

Sliku koju mnogi od vas odgajaju u svojim dvodecenijskim ispiranjem ometenim umovima, stvorili su upravo oni čija su danas deca 10 puta bahatija i razmaženija od 30 Marka Miliševića, upravo oni kojima je izgleda Milošević smetao da kradu onoliko koliko su oni zamislili da treba a ne njegov pogrešan sistem vrednosti i ostale devijacije koje su mu pripisivali.

Danas Srbija izdržava uz roptanje na stotine malih Marka Miloševića samo ne sme o tome javno da govori jer će izgubiti posao, neku minornu privilegiju ili će mu se kao i Miloševiću porodica naći na udaru.

Dozvolivši da se u beskrupuloznoj otimačini oko vlasti oblati i okleveta nečija porodica dozvolili smo da ljudi sa mentalitetom hijena zavladaju nama, ličnosti koje bojeći se lava kidišu na njegovu decu ne bi li mu na taj način naudili.

Iskreno, sa tom pričom o Marku Miloševiću svi su mi se smučili.

Koji je bio njegov glavni greh?

Što je bio Miloševićev sin?

Švercovao cigare? Pa nije li to radio u saradnji sa aktuelnim vlasnicima Srbije koji sa ostalim gibaničarima ovih dana šalju podrugljive poruke srpskom narodu iz Davosa na Kopaoniku?

Ubio Trefa?

Pa što ga onda, ako je već toliko pouzdana priča, nisu ganjali za umorstvo Trefovo umesto što su ga teretili za loš performans sa motornom testerom a na osnovu svedočenja uduvanog blejača koji se odazivao na ime Otpor a kasnije avanzovao u glavni odbor jedne od vladajućih partija?

Ta je priča šuplja kao hiljadu šupljih priča.

Iživeli ste svoj bes i sada sledi trenutak istine.

Nadam se da će biti poučan za sve.

Jeste ga porodica upropastila, al nije ni on bio mnogo bolji. Sto da se kajes ako si bio mlad, zelen i naivan, yebiga, covek je sklon zabludama, al vreme je da se to prestane biti prema bilo kojoj vrsti "demokratije".

Back