rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
Podrzavam odluku. Marko je tatin sincic balavi razmazeni ali ovi Otporasi su najveci sljam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podrzavam odluku. Marko je tatin sincic balavi razmazeni ali ovi Otporasi su najveci sljam.
Marko...sunce li ti žarko...SADA MOŽEŠ DA SE VRATIŠ U SRBIJU...i...NE SME TI NIKO NIŠTA...![]()
Evo sam....
Ajde eliminišite me...![]()
Марко неће да се врати у Србију нити Мира они су савим своји на своме у Русији
Марко неће да се врати у Србију нити Мира они су савим своји на своме у Русији
Mamin debilcic se odavno uljepsao !Operisao tatin sin usi jos davno.![]()
Bio sam 9 marta 1991 na demonstracijama protiv Slobodana , danas kad vidim ove gnjide duboko se kajem zbog toga. Mislim da je on bio posten covek ali ga je porodica upropastila a najvise Mira.
A ti si rušio moj Beograd 9 marta i skakao na naronu golobradu armiju, kad je trebalo organizovati se za odbranu Srba u sadašnjoj Hrvatskoj ???Bio sam 9 marta 1991 na demonstracijama protiv Slobodana , danas kad vidim ove gnjide duboko se kajem zbog toga. Mislim da je on bio posten covek ali ga je porodica upropastila a najvise Mira.
A ti si rušio moj Beograd 9 marta i skakao na naronu golobradu armiju, kad je trebalo organizovati se za odbranu Srba u sadašnjoj Hrvatskoj ???
Ja nikada nisam bio za žute....niti sam ikada verovao Vuku i ostalim drposima....![]()
Bravo Marko, ako si ih tukao i ja sam dosad uvideo da sam i ja trebao da ih tučem, a ne da pomažem bandi.....kajem se.![]()
Evo sam....
Ajde eliminišite me...![]()
Verujem da se neće vratiti u Srbiju za stalno, ali sigurno je da ima potrebu da dođe i poseti očev grob i još ponekoga. !!!!
Ja ga nikada nisam za ozbiljno shvatao, niti sam mislio da je on glavni problem društva.
Uvek je glavni problem Srbije bila žutica zajedno sa otporašima pa i za vreme Slobe.![]()
Сигурно да им је тешко што ни на гроб не могу да му дођу ,тешко је то и жалосно да тако уништавају породицу.СРАМОТА
zar prije nije bio klempav ???
Bio sam 9 marta 1991 na demonstracijama protiv Slobodana , danas kad vidim ove gnjide duboko se kajem zbog toga. Mislim da je on bio posten covek ali ga je porodica upropastila a najvise Mira.
Tacno, bratac.nijedan srpski predsednik ne bi smeo da ima porodicu nalik na milosevicevu....vise je milosevica porodica unistila nego opozicija...
neophodno je da se pocne sa istrebljenjem lopuza svih vrsta u srbiji---ma ko oni bili...
Tacno, bratac.
Jeste ga porodica upropastila, al nije ni on bio mnogo bolji. Sto da se kajes ako si bio mlad, zelen i naivan, yebiga, covek je sklon zabludama, al vreme je da se to prestane biti prema bilo kojoj vrsti "demokratije".Bio sam 9 marta 1991 na demonstracijama protiv Slobodana , danas kad vidim ove gnjide duboko se kajem zbog toga. Mislim da je on bio posten covek ali ga je porodica upropastila a najvise Mira.
Jeste ga porodica upropastila, al nije ni on bio mnogo bolji. Sto da se kajes ako si bio mlad, zelen i naivan, yebiga, covek je sklon zabludama, al vreme je da se to prestane biti prema bilo kojoj vrsti "demokratije".