Марио Караматић "Мектић је и даље само Влах за једнократну употребу"

Poruka
18.587
"Мектић је и даље само Влах за једнократну употребу"
Сарајево -- Члан Председништва Хрватског народног сабора Марио Караматић огласио се поводом потеза министра безбедности БиХ Драгана Мектића.

ИЗВОР: ТАЊУГ ПОНЕДЕЉАК, 11.11.2019. | 17:16
Подели

Он је поручио Мектићу да је "џаба поцепао борачку књижицу Војске Републике Српске", јер је и даље, како је рекао, само "Влах за једнократну употребу политичке сарај-чаршије".

"Колико год Мектић мисли да је цепајући ову књижицу и 'борећи' се за БиХ, како сам рече, а не за Републику Српску, постао 'патриота' по мери 'тамног вилајета', односно политичке сарај-чаршије, узимам себи за право да му поручим две ствари - не могу замислити да ја или било ко од мојих сабораца поцепа исказницу ХВО-а и џаба је поцепа, Драгане... ниси њихов и никада нећеш бити, само си Влах за једнократну употребу", написао је Караматић на свом Фејсбку.

Караматић је оценио да се граница до које су Срби и Хрвати спремни да иду да би добили "халал цертификат" од "сарај-политичке чаршије" временом све више и више помера.

"Данас је Драган Мектић подерао борачку књижицу ВРС-а за коју се борио да би се још мало додворио Бакиру Изетбеговићу и параобавештајним структурама СДА и међународне заједнице које га држе у животу док Тужилаштво БиХ не почне да ради свој посао, а почеће, пре или касније", навео је Караматић.

Он је додао и да не мањка Срба и Хрвата који су верно служили "сарај-чаршији" да би на крају од ње били одбачени.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=11&dd=11&nav_category=167&nav_id=1615735

не могу замислити да ја или било ко од мојих сабораца поцепа исказницу ХВО-а и џаба је поцепа, Драгане... ниси њихов и никада нећеш бити, само си Влах за једнократну употребу

Усро му се ујка на живот. И треба.

Све ми то знамо и без Караматића. Проблем је што и у његовом корпусу има много Мектића.

To je i rekao, samo očigledno ih ima nedovoljno i kod Srba i kod Hrvata da bi zadovoljilo muslimanske ambicije. Ista stvar kao i sa idiotima na forumu, glasni na internetu, šaka jada u realnosti...

Све ми то знамо и без Караматића. Проблем је што и у његовом корпусу има много Мектића.

Kara je crno ili garavo i turskog porekla.
I ovome karamaticu je neki turcin prasio prababu. Ocito

Nego pratite twitter nalog Mektica na netu.

Мени је драго што га је пљунуо један Хрват, јер то онда има већу тежину.

Можемо да се тешимо, јер заиста Хрваћани су испали већи издајници од Србијанаца, пошто су у много већем обиму издали своје Косово.
Хрватска се не брани у Вуковару, тако што кидишеш на писмо, већ се брани у Мостару.

Kara je crno ili garavo i turskog porekla.
I ovome karamaticu je neki turcin prasio prababu. Ocito

Nego pratite twitter nalog Mektica na netu.

Ne, to je samo turska reč, ne znači i tursko poreklo, kao što su fino primetili sami Turci kada ih je Karađorđe naslagao mrtve na gomilu :kafa:

Можда није ни турска реч, много речи који долазе из турског језика су заправо персијског порекла.

Odakle god da potiče, svim tim Crnima su upravo Turci dali takve nadimke, i to ne iz milošte ili prijateljskih emocija :kafa:

Odakle god da potiče, svim tim Crnima su upravo Turci dali takve nadimke, i to ne iz milošte ili prijateljskih emocija :kafa:
А какве везе Турци имају са овом темом ? Турци су стара нација, пола њихове нације је секуларно, неки су националисти, а неки левичари, неки су атеисти, а неки мрзе ислам из дна душе.
Ви потурице, сада немате нацију, само вам је ислам остао. Ви сте идеално месо за ИСИЛ, јер као што рекох Турци имају велику историју, већу од ислама, а ви сте само бивши Срби који се данас грчевито држе курана јер друго немају.

Можда није ни турска реч, много речи који долазе из турског језика су заправо персијског порекла.

Kako god. Ovom karamaticu je neki brkoturcin prasio prababu i zato nosi to prezime i izgleda kao mutant.

Mektic bi ga razbio ko p.....

А какве везе Турци имају са овом темом ? Турци су стара нација, пола њихове нације је секуларно, неки су националисти, а неки левичари, неки су атеисти, а неки мрзе ислам из дна душе.
Ви потурице, сада немате нацију, само вам је ислам остао. Ви сте идеално месо за ИСИЛ, јер као што рекох Турци имају велику историју, већу од ислама, а ви сте само бивши Срби који се данас грчевито држе курана јер друго немају.

Svaki islam je ogavan, pa tako i Turci. Što više mrtvih muslimana, to bolje, ova planeta će postati bolje mesto tek kada oni budu iskorenjeni, u svim oblicima i bojama.

Karamatić je dobro rekao. Mektić je jedan obični Vlah u njihovim očima. Garant ga drže Bošnjaci sa nečim u šaci i mora Mekta ovako da laje. Ima sigurno prljavu prošlost.

Ne mora da znači da ga ucenjuju nečim, mada se i to pominje kao opcija. Možda je jednostavno prodana duša, nije ni bitno za koje pare.

U Sarajevu Mektića vole zbog boje glasa i kulture govora. Zato ga oni podržavaju. Sličan se sličnom raduje.
Прије ће бити то. И ја лупам ...
--------------
Њему дати жену хм... нашли би га ујутру укоченог,
морали би га маказама одвајат` ... :D

luk_edraulic20_web_feuerwehrmann.png

Pogle Mekte cara šta kači na Twitter...joj Mekta glavni si.

ISMIJAO AKCIJU22

Neprimjerena reakcija Mektića na pokret koji promoviše prevenciju raka kod muškaraca

A. D.
2.11.2019. u 22:01
140

Neprimjerena reakcija Mektića na pokret koji promoviše prevenciju raka kod muškaraca

Foto: D. S./Klix.ba
Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić na svom Twiter profilu na neprimjeren način je prokomentarisao početak akcije "Movember" u Banjoj Luci, kojom se skreće pažnja na muško zdravlje, a posebno karcinom testisa i prostate.
Naime, Mektić je komentirao vijest o tome da više od 20 muškaraca u Banjoj Luci sinoć obrijalo brade i na taj način pokrenulo akciju Movember, u okviru koje se organizuju edukativne i humanitarne aktivnosti za pomoć oboljelima od ovih karcinoma.

Inače, ovu kampanju obično prati simboličan naziv "Movember" koji je izveden od dvije riječi engleskog jezika: brkovi (Moustache) i sam naziv za mjesec novembar (November).

"Kakve veze ima brada sa testisima? Što nisu obrijali donju bradu?", napisao je Mektić na svom profilu.

Mjesec novembar se globalno obilježava kao mjesec muškog zdravlja, obično praćen simboličnim nazivom kampanje "Movember".

Tokom novembra se, različitim aktivnostima, nastoji široj javnosti ukazati na važnost očuvanja zdravlja muškaraca, gdje se u centar interesovanja stavljaju prevencija karcinoma prostate, testisa i važnost mentalnog zdravlja.

U novembru se, širom svijeta, muškarci motivišu da tokom cijelog mjeseca puštaju bradu i brkove, kako bi, uniformnim načinom, dali na značaju cjelokupnoj borbi.

Movember Dragan Mektić

Poslednja izmena:

Back