Sweet_Jane
Domaćin
- Poruka
- 4.540
Sto banovana? :S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nancy:ok muzika mu nije losa...ali mislim da je on sam po sebi prateran...i da niko ne moze da bude tolko bolestan...i da on zaista pokusava da ubedi masu u satanu itd sto je zaista grozno
Da znash da si u pravu- totalno si u pravu. On da nije extra inteligentan i obrazovan ne bismo ni chuli za njega jer mu ne bi ni palo na pamet sve ono shto mu pada na pamet i ne bi se ni bavio onim chime se bavi
e za taj posao su zaduzeni menadzeri,scenaristi i slicni.
kao u filmu![]()
Mozda oni jesu zaduzeni za to, ali sve ima Mansonov pechat i u svemu se oseca njegova ruka.
On da nije extra inteligentan i obrazovan ne bismo ni chuli za njega jer mu ne bi ni palo na pamet sve ono shto mu pada na pamet i ne bi se ni bavio onim chime se bavi
joj ne bih ti preporučio da previše zamaraš tvoj maleni mozgić,možda dođe do neželjenih komplikacija ;-) inače,novi album me je baš smorio...
to nisam ja napisao majmune!to je samo citat.bas bih ja pisao takve gluposti!:mad::mad::mad::mad:
Naravno da nije dobrodoshao kad ga je papa anatemosao...
Ochigledno ga ne slushash dovoljno, pa ne mozesh ni da shvatish o chemu pricham. Jesi li ikada prochitao neki njegov intervju? Jesi li se ikada zainteresovao za njegovu biografiju?kao i u filmu dzoni depa....ima njegov pecat i oseca se njegova ruka...jer je glavni glumac8-)
sta bre?:? ne znam šta to znači,ali sigurno je nešto opako čim je Manson u pitanju...
Ja sam napisala ono shto je different citirao, a ti pomislio da je on to i napisao. I veruj mi- moj mozak nije chak toliko mali, inache ne bih dogurala dovde dokle jesam. Ali me boli uvo da to dokazujem nekome ko pojam nema nishta o meni, a i ne interesuje se da neshto sazna.ma jes'...ko da ja znam da li si ti napisao ili neko drugi...
I veruj mi- moj mozak nije chak toliko mali, inache ne bih dogurala dovde dokle jesam..
Ja sam napisala ono shto je different citirao, a ti pomislio da je on to i napisao. I veruj mi- moj mozak nije chak toliko mali, inache ne bih dogurala dovde dokle jesam. Ali me boli uvo da to dokazujem nekome ko pojam nema nishta o meni, a i ne interesuje se da neshto sazna.
Nije vazno. Necu da se hvalim ovako javno. Uostalom, pisala sam o ome na nekim drugim temama. Imash u mom profilu.a dokle si dogurala?ne kapiram šta pokušavaš da kažeš,ali nema veze...i hvala na objašnjenju :wink: