Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nancy:
ok muzika mu nije losa...ali mislim da je on sam po sebi prateran...i da niko ne moze da bude tolko bolestan...i da on zaista pokusava da ubedi masu u satanu itd sto je zaista grozno

ne pokusava da ubedi masu u satanu!!! On sam nije satanista, samo voli da sokira!! Ok mi je lik.. Nekad pretera, ali muzika mu je i vise nego dobra! Ma lik je skroz gotivan!

Da znash da si u pravu- totalno si u pravu. On da nije extra inteligentan i obrazovan ne bismo ni chuli za njega jer mu ne bi ni palo na pamet sve ono shto mu pada na pamet i ne bi se ni bavio onim chime se bavi

e za taj posao su zaduzeni menadzeri,scenaristi i slicni.
kao u filmu;)

Mene nervira. Nervira me sto se ne druzi vise sa Trentom. Sa Jeordijem. Sa Johnom. Sa Pogoom. Sto mu muzika nije kvalitetna kao sto je bila sa njima. Mislim.. Antichrist Superstar sa jedne strane, a Golden Age ili EMDM sa druge. Ne kazem da su losi novi, ali u poredjenju sa starim Mansonom, prvi album i trilogija, .. .. moze to bolje.

Da znash da si u pravu- totalno si u pravu. On da nije extra inteligentan i obrazovan ne bismo ni chuli za njega jer mu ne bi ni palo na pamet sve ono shto mu pada na pamet i ne bi se ni bavio onim chime se bavi

e za taj posao su zaduzeni menadzeri,scenaristi i slicni.
kao u filmu;)

Mozda oni jesu zaduzeni za to, ali sve ima Mansonov pechat i u svemu se oseca njegova ruka.

Ja sam napisala ono shto je different citirao, a ti pomislio da je on to i napisao. I veruj mi- moj mozak nije chak toliko mali, inache ne bih dogurala dovde dokle jesam. Ali me boli uvo da to dokazujem nekome ko pojam nema nishta o meni, a i ne interesuje se da neshto sazna.

dogurala si ti.ujujuuuj!
e bas me zanima njegova biografija.(da imam neke konkretne argumente)dajte neki link

jedno vreme sam ga bash gotivila,ali sada je po meni cista komercijala....

ipak,i dalje volim nege njegove stvari kao sto su Great big white world,I dont like the drugs,Antichrist superstar i naravno Sweet dreams...te pesme volim da cujem kada hocu da izbacim negativnu energiju iz sebe.....

Back