Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jedno vreme sam ga bash gotivila,ali sada je po meni cista komercijala....

ipak,i dalje volim nege njegove stvari kao sto su Great big white world,I dont like the drugs,Antichrist superstar i naravno Sweet dreams...te pesme volim da cujem kada hocu da izbacim negativnu energiju iz sebe.....

He he, ja Sweet dreams volim da slusham pred spavanje :wink:

He, he, a shta kazete na ovo:

celebkids36-1.jpg

KAKO NEKO MOZE DA KAZE BILO STA PROTIV MANSONA ILI NJEGOVOG IMIDZA?
TAKVI KRETENI MORA DA PO CEO DAN SLUSAJU ONE GRAND SELJACINE!!
MANSON NIJE SATANISTA ON JE PROTIV SVIH RELIGIJA.SELJACIMA NE VREDI GOVORITI DA PROCITAJU NEKI MANSONOV TEKST JER SU PREVISE GLUPI DA BI RAZUMELI ENGLESKI JEZIK!!

ma ok je manson,ima neke dobre pesme....brate vi trebate da poslusate njegovu muziku i vidite dal vam se svidja ili ne..sta vas briga kako izgleda i kako se oblaci,pa nije on manekenka..ili sta vas briga koje je on vere....ili vadio kicmu i rebra zbog toga i toga i stavio svinjsko oko umesto normalnog..( :lol: )..i da jeste njegov problem...

A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself

Obozavam tog lika, majke mi...

kome pricas?:D
ja ga obozavam:D
coma white mu je jedna od najboljih pesama.mada me text malo bedaci:(
covek je genije.legenda.a ovi sto ga pljuju mogu samo da mu....znate vec sta...

isto sam izjavila kada sam pre mnooooooooogoooooooo vremena prvi put cula legendarnu ComaWhite

Doduse, ja sam pre nje cula mnoge njegove pesme, ali Coma White je zaista nesto sto se retko srece... To samo umetnik moze da stvori, i isto tako da je peva... :D
Susie, pa dobro dete, aman, gde si ti? Nema te ni da se javis... :D Kada ces malo kod nas? :lol: Big pozz for you!

Doduse, ja sam pre nje cula mnoge njegove pesme, ali Coma White je zaista nesto sto se retko srece... To samo umetnik moze da stvori, i isto tako da je peva... :D
Susie, pa dobro dete, aman, gde si ti? Nema te ni da se javis... :D Kada ces malo kod nas? :lol: Big pozz for you!

jao bre:D
pa dolazim u subotu:D
al' ne znam...aj ako mozete ti i Milena...
big kiss 4 U too:D

Back