ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Pre bih volela da ga sretnem sa shminkom nego bez nje, ako cemo da prichamo o susretu u mraku....vauuuuuuu...bau bauuuuu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Postuj, postuj- da chitamo!!!tyra:moj genije...
divno sto se skupilo drustvo da prica o njemu,ali me sada mrzi da pisem eseje...
znam ja neke zanimljive detalje,postovacu sutra ili tako nesto.
Ovde izgleda kao pravi smekerancika:Ova mi se svidja:
![]()
samo sto sam htela da postavim taj link...Mr.Masacre:ovde ima po meni najzanimljivija biografija, zato sto dosta govori o njemu pre nego sto je napravio bend..
http://www.marilynmansonimages.com/marilyn-manson.htm
Da ga vidim takvog chak bih se i zaljubila u njega,za razliku od onih prethodnih slika bez shminke...Demiourgos:Ovde izgleda kao pravi smeker![]()
samo sto sam htela da postavim taj link...
e vodeni moj...[smeh]
Da znash da si u pravu- totalno si u pravu. On da nije extra inteligentan i obrazovan ne bismo ni chuli za njega jer mu ne bi ni palo na pamet sve ono shto mu pada na pamet i ne bi se ni bavio onim chime se bavi :wink:tyra:ne izgleda on uopste tako lose,kako svi misle.
medjutim,meni je dovoljno sto je toliko pametan i obrazovan...ako nista drugo...
He he he, ova ti je dobraMr.Masacre:i'm here to serve you
+
=![]()
![]()

realno...vidite svi,veliki sam fan...ali,jeste car....ako nista drugo,zasluzuje postovanje,samim tim sto je umetnik.ancika:Da znash da si u pravu- totalno si u pravu. On da nije extra inteligentan i obrazovan ne bismo ni chuli za njega jer mu ne bi ni palo na pamet sve ono shto mu pada na pamet i ne bi se ni bavio onim chime se bavi :wink:
ovo nije on...pogledajte mu malo bolje crte lica.... :shock: nema on ovakva usta, ili oci...nije to bre brian.....grrrrr...evo vam dole nekih koje ja imam....Demiourgos:![]()
Dobro, ova nije bez, ali je ima malo.
koliko znam njegov je text "my monkey"....tyra:i ovaj serial killer,mr.charles je bio neki muzicar...snimao je nesto...bas bih volela da cujem kako to izgleda...ali tesko je naci.
evo meSweet_Jane:Sto je bre vodjena banovana?
Inace posle pauze od nekoliko nedelja ponovo sam pocela da se drogiram...mansonom...ovaj put novim albumom....