MarilynManson
Iskusan
- Poruka
- 6.453
Da, swaki album je era za sebe 
Jeeeeeeej, jedwa cekam jos nowih pesama !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,ja takodje,ali kada izlazi novi album???MarilynManson:Da, swaki album je era za sebe
Au...hard to choose...ACSS i MA iako se ta dwa perioda i najwise razlikuju....Koji period ti je najbolji?
Najnowiji i najtacniji, odnosno siguran datum izlaska je 6. jun za Ewropu !Da,ja takodje,ali kada izlazi novi album???
tnx!!!nas antihrist se vracaMarilynManson:Au...hard to choose...ACSS i MA iako se ta dwa perioda i najwise razlikuju....
Najnowiji i najtacniji, odnosno siguran datum izlaska je 6. jun za Ewropu !
pa zar nije raskinuo s ditomTwisted Transistor:A sada je odrastao i upoznao ljubav.. ili tako nesto. Meni je trilogija HW, MA, ACSS. Ali najomiljenije... bilo bi Mechanical Animals. I tako.

...blago tebi,sve o njemu znas!!!eh,da sam ja na tvom mestu.....

da,blago tebi...ali pesma je...nadam se da ce za nju i spot da snimi...bilo bi diiiwno...pokusawam da umesto v kucam w...zanimljiwoMarilynManson:Hahaha, pa mogu reci da zaista neprestano iscekujem nowe westi, pesme, najawe...BILO STA
Imam mailowe par ljudi iz USA/Engleske, sa kojima sam se upoznao preko Manson-related sajtowa i koji mi salju owe nowosti...
A pesma je...ja sam speechless...newerowatna...
...dakle,ocekujemo,tacnije iscekujemo nowi album