gost 11071
Veoma poznat
- Poruka
- 12.234
ima 100 godina. i stalno priča da se oseća kao deda (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto je newerowatno inteligentan, kreatiwan, sjajan pewac, odlican slikar, tekstowi su mu jedinstweni i mnogo kazuju, ima isti pogled na swet kao ja ...I uz to je leeeeeep, hahaha !pa reko da te pitam, šta ti se u vezi njega najviše dopada?
pa..njegov glas,izgled,muzika...SWE...da i ja sam '94LPhoklica:da... nego merlin menson.. ti ga voliš, jel tako?
uvek mi je bio zanimljiv taj fenomen..
pa reko da te pitam, šta ti se u vezi njega najviše dopada?
e ovo ja podrazumevam pod SWE....a ti,mansone,si musko ili zensko???njegov izgled...preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelep je....ali ako si musko....MarilynManson:OMG 'ocu ja da odgoworim
To sto je newerowatno inteligentan, kreatiwan, sjajan pewac, odlican slikar, tekstowi su mu jedinstweni i mnogo kazuju, ima isti pogled na swet kao ja ...I uz to je leeeeeep, hahaha !![]()

Vodjena_snom:znaci imas...koliko godina???
Slazem se u potpunostione akvarele je svetski uradio .
Ahem, musko sam ali to ne znaci da ne mogu ocenjiwati mushku lepotu, zar nea ti,mansone,si musko ili zensko???njegov izgled...
tacnoMarilynManson:Prick your finger it is done
The moon has now eclipsed the sun
The angel has spread its wings
The time has come for bitter things \
Repent now, motherfuckers !
Slazem se u potpunosti
Owaj mi je omiljeni, odlicno je naslikao mog omiljenog pisca/pesnika
![]()
I taj Gavran, šuteć samo, još je tamo, još je tamo,
Na Palade kip je seo, što se iznad vrata diže,
Oči su mu slika prava zloduha što sniva, spava,
Svetlost, što ga obasjava, na dnu njegovu senu riše,
Moja duša iz tih sena, što mi celu sobu skriše
Ustat neće - nikad više!
Ahem, musko sam ali to ne znaci da ne mogu ocenjiwati mushku lepotu, zar ne
Slazemo se onda da je prelep![]()
...da...plawe....swatko...obecala sam mansonu da cu na owoj temi pisati kao i on...sa w....swwwwwwwwwwwaaaatkoTwisted Transistor:Zasto? Ima bas lepe oci.

dakle,sta da ti kazem????hwala ti puuuuno!!!!a tek za ovu sliku...stwarno je wrh!!!!!!!mislim da brian hugh warner pocinje da mi se swidja wise no sto treba....MarilynManson:Jeeeej swatko je tako pisati, zar ne ?
Official Cover !
![]()
Danasnji Blic:
http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=418
Ma nekako su chudne onako staklaste. Ja u principu volim chudne ochi, ali ove me pomalo plashe...Twisted Transistor:Zasto? Ima bas lepe oci.
pa to su samo sociva...de,de,nije to nista...bash su lepe...jel se slazemo????ancika:Ma nekako su chudne onako staklaste. Ja u principu volim chudne ochi, ali ove me pomalo plashe...