Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
asta_manjana:
Verovatno je ta riba sva u crnom,farba se u crno,ima crno oko ociju,sva je namrstena....Kad vidim tako nesto iznerviram se.Ne kazem da su trebali da je polivaju svetom vodicom,ali da nije normalna,to stoji.
Znaci tebi je nenormalan neko samo zato sto se razlikuje od drugih?? :confused:

Btw, Spuki slazem se za onaj post na prosloj strani

ST_ANGER:
sta u stvari metal predstavlja?radi se o tome da ljudi treba da uzivaju u zivotu,i rade stvari koje njima prijaju...marilyn je i izvadio rebra,i radi neke prilicno otkacene stvari,ali ako se njemu to dopada,i ako zeli da njegov imidz bude imidz otkacenog,i coveka ciji je mozak malo bolestan,onda je to...njemu je uzivanje da cini takve stvari,i ljudi koji ga slusaju,slusaju ga jer veruju da treba da cine sve sto cine za sebe,i sve sto je po njima ok,onda je ok!!!njegove pesme su daleko mocnije od mnogih drugih...
covek zivi za sebe...marilyn je po meni olicenje toga...i ako on voli da uziva u malo preteranim stvarima...
Jednostavno, Manson radi ono sto mnogi ne rade. Radi ono sto voli i niko ga ne moze spreciti.

Ali nemoj mnogo verovati svim tim tracevima, oni su ludji od njega. Kao kad je svom sinu(koga nema) odsekao srtednji prst i domali da bi klinac mogao da pokazuje satanin znak. :lol:

asta_manjana:
Ajde i da si u pravu,opet je lepse videti devojku tako obucenu,nego svu u nekim krpama i vojnickim cipelama.Nemoj mi reci da ti se ne svidja kad vidis dobru ribu u minicu na ulici.Ako si musko,naravno....

Gde ti živiš? Jesi li se nekad možda zapitao da ti što nose ponešto pocepano i staro možda nemaju novca za nove i šljašteće stvari? Nije bitno da li je staro i pohabano, važno je da je čisto! A veruj da ima i tih sa šljokicama i u minićima koje ne umeju ni uši da operu!

Pitam se samo kako to da ja ne primećujem te ribe u krpama i pocepanim haljinama, a krećem se po mestima na koja ti ne zalaziš? Čak primećujem da ovi mladi naraštaji pokušavaju da uklope ovu pink modu u neki svoj fazon jer osim tih s*ranja ništa drugo i ne možeš da nađeš po prodavnicama... Ja od cipela posedujem duboke martinke i plitke martinke, ali ženski model. Za leto koristim crne klompe i crne papuče i to mi je sasvim dovoljno, uklapa mi se u sve. Uglavnom oblačim crne stvari, ali imam i ispade tipa roze košulja koja je uvek ukombinovana sa ostalim što imam na sebi i ne štrči mnogo... Pocepane i stare stvari nosim po kući dok spremam ručak ili nešto čistim i perem... Na posao idem u martinkama i do sad nikome nije smetalo, a kad bi me videli takvi kao ti, možda bi pomislili da me sveta vodica može spasiti...

Da, ponekad se ljudi okrenu za mnom, ali znaš kako kažu "za dobrim konjem prašina se diže".

Podržavam sve devojčice koje mrze šljokice i roze suknjice i ne žele da izgledaju kao k*urvice!

I naravno ovo sad nema nikakve veze sa ovom temom, ali ajde...

samo uporedite.........
pink-girl-cropped.jpg
largemsg112800360928fd.jpg

ovu drugu devojku poznajem.... super je, i iz Norveske...

Ne verujem da se okrecu za tobom zato sto dobro izgledas,ali nema veze.Opet ti ponavljam,takve darkerke(ili kako se vec zovu) ce uvek biti samo u jednom okruzenju,i nikad nece moci da se uklope sa normalnim ljudima,ma koliko to izgledalo moguce.Ni ja ne volim kad vidim ribu obicenu kao fuks.etinu na ulici,ali sljokice i minici su sigurno bolji od crnog karmina i mracnog nacina oblacenja.Koliko god ti bilo krivo zbog toga,to ce uvek biti normalnije od tvog stava.
Poz

asta_manjana:
Ne verujem da se okrecu za tobom zato sto dobro izgledas,ali nema veze.

Pa ti veruj u šta god hoćeš, tvoja stvar...

asta_manjana:
Opet ti ponavljam,takve darkerke(ili kako se vec zovu) ce uvek biti samo u jednom okruzenju,i nikad nece moci da se uklope sa normalnim ljudima,ma koliko to izgledalo moguce.

Ko si ti da sudiš šta je normalno? I ko kaže da one žele da se ukope sa takvima koje ti nazivaš "normalnim"?

asta_manjana:
Ni ja ne volim kad vidim ribu obicenu kao fuks.etinu na ulici,ali sljokice i minici su sigurno bolji od crnog karmina i mracnog nacina oblacenja.

Ja mislim da se moj muž ne bi složio sa tobom... Ali najbolje da pitaš njega...

asta_manjana:
Koliko god ti bilo krivo zbog toga,to ce uvek biti normalnije od tvog stava.
Poz

Jao kako mi je krivo! Jadna ja ovako nenormalna!:lol: :lol: :lol: ;) Idi bre u peršun... Opet te pitam, odkud tebi pravo da sudiš šta je normalno, a šta nije? Položio si neki ispit za "normalost"?

Ajde idi igraj se u pesku! :twisted:

Pogledaj malo oko sebe! Sve te "normalne" devojke šetaju po gradu u grupama po nekoliko njih, sa sve tim šljokicama i minićima, ali nešto ne vidim da šetaju i neke "frajere" pored sebe... :roll: :roll: :roll:

asta_manjana:
Pre ja mogu da sudim sta je normalno nego ti,zato sto sam ja normalan a ti ne.I sta se ti hvalis sto imas muza,to te cini normalnom?A te fore za pesak pricaj nekom drugom.

A ko je tebi rekao da si normalan? Neko ko je isto tako "normalan" kao ti?

Što da se ne pohvalim da imam muža. Ajde se ti pohvali da imaš neku devojku, ženu, mačku...

Back