- Poruka
- 183
Yes....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
asta_manjana:Bolje je i to nego one iscepane haljine i martinke.

Znaci tebi je nenormalan neko samo zato sto se razlikuje od drugih??asta_manjana:Verovatno je ta riba sva u crnom,farba se u crno,ima crno oko ociju,sva je namrstena....Kad vidim tako nesto iznerviram se.Ne kazem da su trebali da je polivaju svetom vodicom,ali da nije normalna,to stoji.
Jednostavno, Manson radi ono sto mnogi ne rade. Radi ono sto voli i niko ga ne moze spreciti.ST_ANGER:sta u stvari metal predstavlja?radi se o tome da ljudi treba da uzivaju u zivotu,i rade stvari koje njima prijaju...marilyn je i izvadio rebra,i radi neke prilicno otkacene stvari,ali ako se njemu to dopada,i ako zeli da njegov imidz bude imidz otkacenog,i coveka ciji je mozak malo bolestan,onda je to...njemu je uzivanje da cini takve stvari,i ljudi koji ga slusaju,slusaju ga jer veruju da treba da cine sve sto cine za sebe,i sve sto je po njima ok,onda je ok!!!njegove pesme su daleko mocnije od mnogih drugih...
covek zivi za sebe...marilyn je po meni olicenje toga...i ako on voli da uziva u malo preteranim stvarima...

Ne, nije. Fenserski minici su za budale i ljude s pola mozga.asta_manjana:Bolje je i to nego one iscepane haljine i martinke.
Ne,meni je nenormalan onaj na kome se vidi da je nenormalan.Zasto se ti darkeri druze samo sa onima slicnim sebi?Zasto ne mogu da izadju na ulicu i da ih svi normalno gledaju?Lil'_hell92:Znaci tebi je nenormalan neko samo zato sto se razlikuje od drugih??![]()
Lil'_hell92:Ne, nije. Fenserski minici su za budale i ljude s pola mozga.
asta_manjana:Ajde i da si u pravu,opet je lepse videti devojku tako obucenu,nego svu u nekim krpama i vojnickim cipelama.Nemoj mi reci da ti se ne svidja kad vidis dobru ribu u minicu na ulici.Ako si musko,naravno....
hvala na podrsci :-D :-Dmilentisha:Podržavam sve devojčice koje mrze šljokice i roze suknjice i ne žele da izgledaju kao k*urvice!
asta_manjana:Ne verujem da se okrecu za tobom zato sto dobro izgledas,ali nema veze.
asta_manjana:Opet ti ponavljam,takve darkerke(ili kako se vec zovu) ce uvek biti samo u jednom okruzenju,i nikad nece moci da se uklope sa normalnim ljudima,ma koliko to izgledalo moguce.
asta_manjana:Ni ja ne volim kad vidim ribu obicenu kao fuks.etinu na ulici,ali sljokice i minici su sigurno bolji od crnog karmina i mracnog nacina oblacenja.
asta_manjana:Koliko god ti bilo krivo zbog toga,to ce uvek biti normalnije od tvog stava.
Poz
+SpookyGirl+:samo uporedite.........
![]()
![]()
ovu drugu devojku poznajem.... super je, i iz Norveske...
asta_manjana:Pre ja mogu da sudim sta je normalno nego ti,zato sto sam ja normalan a ti ne.I sta se ti hvalis sto imas muza,to te cini normalnom?A te fore za pesak pricaj nekom drugom.
asta_manjana:I vi ocete da kazete da vam lespe izgleda ova druga devojka?????????????
Bravo, genije.asta_manjana:Ne,meni je nenormalan onaj na kome se vidi da je nenormalan.Zasto se ti darkeri druze samo sa onima slicnim sebi?Zasto ne mogu da izadju na ulicu i da ih svi normalno gledaju?
+SpookyGirl+:samo uporedite.........
![]()
ovu drugu devojku poznajem.... super je, i iz Norveske...