Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za Mansona su karte u Sofiji vec prodate- ostale samo one najskuplje od 45 i 50 leva, tj 2000 dinara... Al' ima narod da uziva 4. jula tamo... A ja moram da se pechem za ispite... A moja kolegenica zivi odma' do stadiona gde ce Manson da peva :)

Ajd ja cu da palim vatru!!!! Lizini monolozi su nekad bili interesantni- sada su bljak!!! Ne znam da li se iko seca ndevojke i nzene (likovi na forumu josh od pre par godina, kada su neregistrovani tu mogli pisati) i adv. Matica i koga li ne sve josh- ovo meni sve lichi na tu jednu osobu, koja se pojavljivala pod svim tim nickovima...

znam da jesi:lol:
hehehe...ma ja to da uplasim lizu...
mislim,glupa je,pa ce se uplasiti...ja sam draganu rekla da su me u skoli proglasili za antihrista i satanistu:lol:
jeste da ima razlike,ali pola skole me zove satanisto,a pola antihristu:lol:
"i am god,and so the antichrist"...hehehe,al' sam zlobna!!

sta ces.... ne znam sta da pisem.....smorila sam se....nema novosti o mansonu, tj dragan ne dolazi, ja ne trazim po netu....rece mi neka iz skole da se non-stop vrti na mtv adria :shock:...od sada cu da drzim upaljen tv....

jane...istina,...vrte ga non-stop ne mtv ju zbog heart shaped glasses...hehehe...a ja u fonu imam i tu i if i was your vampire...hvala draganu:lol:
i to sto kazes,nema ga...gde si bre?!needujemo novosti,matori!!!ja protestujem pa umesto w pisem v...prestacu kada se doticni charles monroe vrati

Back