MarilynManson
Iskusan
- Poruka
- 6.453
I ja se swesrdno borim i pokusawam da widim da li je to moguce...

Nadam se.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

smrc, smrcmene podseća na Dave Gahana iz starih danaMarilynManson:Norrrrmalno da je legenda
Ewo jos nowih slika...Owde me podseca na Borata, hahaha:
![]()
ROOOFL ovo moram da sačuvamMarilynManson:Stwarno bi bio red...Ma sada ima prilicno posla- snima film, zawrsawa album, a mora malo da se "zanima" i sa swojom ženicom Ditom
E, na owu sliku se uwek iskidam od smeha :
![]()
Happy new year !
oh boze kako je lep, samo cekam da skine te brkove, kako izgleda mlado..jooooj....ocu da sam dita neeeeMarilynManson:Norrrrmalno da je legenda
Ewo jos nowih slika...Owde me podseca na Borata, hahaha:
![]()

jao, tu sam imala ne desktopu.....kak je divan ....uh uh...MarilynManson:Stwarno bi bio red...Ma sada ima prilicno posla- snima film, zawrsawa album, a mora malo da se "zanima" i sa swojom ženicom Ditom
E, na owu sliku se uwek iskidam od smeha :
![]()
Happy new year !
....znaci sad sam se iskidala od smeha ne mogu da verujemAngelOnYourShoulder:Wala bas,pravi Borat....njega sam sinoc gledala po drugi put,iskidala sam se od smeha...
![]()
.....koji lik!lol pevas beautiful people a slika nobodies....MarilynManson:I don't want you and I don't need you
don't bother to resist, I'll beat you
It's not your fault that you're always wrong
the weak ones are there to justify the strong
![]()
...
Ma nisam kriw sto je u tom trenutku na mom kompu isla beautiful peoplelol pevas beautiful people a slika nobodies.......
odakle ti one nove slike? imal neki forum za mansonove fanove?
satanisti swih zemalja, ujedinite se !Da,da,da...satanista...uzas...kuda ide ovaj svet.....u katakliiizmuuuu....propaaasstttt......a Manson ce biti na celu svega...
MarilynManson:Tebra, Manson nije satanista...kao ni mi...zaebawamo te![]()