Marilyn Manson

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
btw, masnone, ako ti trebaju svi albumi(tj ako ih nemas) ili neki koncerti, ili biografija, ce da ti posaljem
lipo od tebe :)
mada, cini mi se da imam swe ...Owako, mozda ima nesto sto nisam nabawio ili neshto shto ti nemash, pa cu sada da nabrojim :

ALBUMI :
Portrait Of An American Family
Smells Like Children
Antichrist Superstar
Remix & Repent
Mechanical Animals
The Last Tour On Earth
Holywood
Golden Age Of Grotesque ...pazi, hronoloshki sam ih poredjao, jeeej :):)

Ajde ondak i da prokomenatrishem malo swaki album, dobih inspiraciju...

Portrait Of An American Family 1994
Owaj album sam u pocetku manje slusao, te sam kasno shwatio da je weoma dobar
Najbolje pesme, po meni, su : "Cake and Sodomy", "Lunchbox", "Dope Hat" i "My Monkey".
Originalni naziw za owaj album bio je "The Manson Family Album" ali je promenjen...Pesma "Filth" je izbacena par dana pre izlaska albuma i nikada nije zwanicno izdata...Pesma "My Monkey" pozajmljuje reci poznatog Charlesa Mansona ( iz njegowe pesme "Mechanical Man" )...

Smells Like Children 1995
Ah...sadrzi editowane pesme sa POAF-a, kao i neke audio zapise gowora, telefonskih razgowora, intervjua ( "Sympathy for the Parents", "**** Frankie", "Dancing with the One-Legged..."...) Zatim tu su 3 obrade-"I Put a Spell on You", "Rock'n'Roll Nigger" kao i sada wec legendarna obrada Euritmiksowog "Sweet Dreams"-a :)
Album je...zanimljiw ali ne spada u Mansonow najbolji rad...

Antichrist Superstar 1996
Owaj album je po mnogima najbolji i najzesci Mansonow album...On preuzima ulogu Antihrista u borbi protiw licemera ( licemura, shto bi reko Sawa :) ), crkwe, ljudi, neprawde...
Album se sajstoji iz 3 dela:
Cycle I - The Heirophant

1. "Irresponsible Hate Anthem"
2. "The Beautiful People"
3. "Dried Up, Tied and Dead to the World"
4. "Tourniquet"

Cycle II - Inauguration of the Worm

5. "Little Horn"
6. "Cryptorchid"
7. "Deformography"
8. "Wormboy"
9. "Mister Superstar"
10. "Angel With the Scabbed Wings"
11. "Kinderfeld"

Cycle III - Disintegrator Rising

12. "Antichrist Superstar"
13. "1996"
14. "Minute Of Decay"
15. "The Reflecting God"
16. "Man That You Fear"

+ Cycle ∞ - Epilogue/Prologue

99. "Empty Sounds of Hate"

Swaka od owih pesama ima jasnu, weliku poruku, owo je poziw na pobunu !!

Remix and Repent 1997
Sadrzi 5 pesama- od toga 2 snimljene uziwo ("Dried up, Tied and Dead to the World","Antichrist Superstar" ), zatim izeditowane "Man That You Fear " i ""The Beautifle People" ( nazwana ""The Horrible People" )

Mechanical Animals 1998
Posle zestokog Anihrist Superstara dolazi owaj alum koji je mnoge mansonowe fanowe razocarao ali je isto tako dobio mnoge slusaoce kojima wishe prija owaj, ne toliko zestok, wec melodican zwuk...Manson sada preuzima ulogu Omege...

1. "Great Big White World"
2. "The Dope Show"
3. "Mechanical Animals"
4. "Rock is Dead"
5. "Disassociative"
6. "The Speed of Pain"
7. "Posthuman"
8. "I Want to Disappear"
9. "I Don't Like the Drugs (But The Drugs Like Me)"
10. "New Model No. 15"
11. "User Friendly"
12. "Fundamentally Loathsome"
13. "The Last Day on Earth"
14. "Coma White"

Ponowo dajem ceo spisak pesama jer mislim da swaka zasluzuje da se cuje.

Holy Wood (In the Shadow of the Valley of Death)
Album nastao posle pucnjawe u Kolumbajnu...19 fenomenalnih pesama...Pre swega se izdwajaju "The Fight Song", "Disposable Teens", "In the Shadow of the Valley of Death", "The Nobodies", "Valentine's Day"...

The Golden Age of Grotesque
Uticaj na owaj album je najwishe izwrshio Tim Skold, biwshi clan KMFDM-a...U pesmama je mnogo wishe korishceno elektronike, bitowa, semplowa...po meni, slabiji album od drugih ali ipak zasluzuje da se preslusa...

VIDEOS
imam poprilicnu kolekciju njegowih spotowa/live nastupa...ako ti neshto zatreba sweet, shto nemash samo reci ...

E, a meni rteba, odnosno nemam neke stwari od Spooky Kidsa...Ne werujem da imash, ali...:)

@manson
jako mi je drago sto imas, ali nemas neke pesme koje ja imam :)...u pitanju je album "genesis of the devil" iliti "from the vaults"...tu imam mnoge dobre pesme:
1."sam son of man"-fantasticna je
2."strange same dogma"
3."white knuchles
4."interview with the devil"-tu je marilyn manson u radiju, govori o albumu "mechanical animals"
5."white trash"-live
6."my monkey"-live
7."misery machine"-live
8."lunchbox"
9."misery machine"-prva pesma koju je marilyn manson snimio

od live nastupa imam na dvd-u svetsku turneju "guns god'n'goverment" sa sve 30minutnim filmom koji je rezirao mr.manson, imam neke spotove, kasnije cu videti koje, pa ako mi nesto fali recicu ti...e da, imas li mozda spot "spade"? imam i deo njegovog gostovanja u david letterman's showu ako ti zatreba mogu ti posaljem...

i eto, vidis, veliki je problem sa spooky kids, zato sto ih nema na cd-ovim kolko ja znam....imas li neki spisak tih pesama, pokusacu da nadjem?

jako mi je drago sto imas, ali nemas neke pesme koje ja imam ...u pitanju je album "genesis of the devil" iliti "from the vaults"...tu imam mnoge dobre pesme:
Ih, sad cu gi skinem s net :)
live nastupa imam na dvd-u svetsku turneju "guns god'n'goverment" sa sve 30minutnim filmom koji je rezirao mr.manson, imam neke spotove, kasnije cu videti koje, pa ako mi nesto fali recicu ti...e da, imas li mozda spot "spade"? imam i deo njegovog gostovanja u david letterman's showu ako ti zatreba mogu ti posaljem...

i eto, vidis, veliki je problem sa spooky kids, zato sto ih nema na cd-ovim kolko ja znam....imas li neki spisak tih pesama, pokusacu da nadjem?
"guns god'n'goverment" sam odgledo, ali ga nemam na hard disku...Zar postoji spot za Spade ???
Ewo ti sajt za Spooky Kids ako uspesh da skinesh neshto :
www.spookykids.net

scanqq7.jpg

NAJNOVIJA SLIKA Mr.MANSONA :D:D:D:D Da je cudna...pa jeste :D

Back