Марија Милошевић НАЈАВИЛА ТУЖБУ!

Poruka
20.104
МАРИЈА МИЛОШЕВИЋ НАЈАВИЛА ТУЖБУ

marija m.jpg

Иако је тек вечерас почело емитовање серије "Породица", у јавности се већ подигла невиђена прашина. Према информацијама редакције "Блица", Марија Милошевић, ћеркa бившег председника Слобoдана Милошевића, најавила је преко својих адвоката да ће поднети тужбу.

Из продукције "Фирефлy" нису желели да кометаришу ову информацију, наводећи да тужбени захтев нису добили, наглашавајући притом да им није јасан ни мотив ни разлог због којег би неко тужио филмску продукцију.

:bravo::bravo::bravo:

Већ сам се питала, ШТА чекају она и Марко!
Да сам на њиховом месту, ИСТОГ тренутка, када се писало да ће серија да буде снимана, БИХ ПОТИГЛА ТУЖБУ и жестоко бих се обрачунала са аутором такве једне СРАМОТЕ и БЕЗОБРАЗЛУКА!

Браво Марија!
Имаш моју подршку и не само моју.:aha:
Покренуће се сви они "спавачи", које је садашње руководство СПС-а "понизило", баш као и бившег председника Србије Слободана Милошевића, и све они који још увек негују једно ПОШТОВАЊЕ према Милошевићу,
па нека се већ једном ВИДИ, КО ЈЕ ТО ИЗ СПС ПРОДАО председника и КО још увек ради за то да се ОН И НА ОВАКАВ НАЧИН ПОНИЖАВА!!! (И све време, они који ЋУТЕ, ћуте, ћутеееее, док се на овакав и на све могуће друге начине СКРНАВИ лик бившег председника Србије Слободана Милошевића)

Време је да се упре прстом у ПРАВОГ кривца,...
а наравно, ови маргиналци, као што је ова "филмска продукција", они треба да буду само "ударени" ДЕБЕЛО по ЏЕПУ!!!

(Молим Администрацију да не спаја ову тему са оном о серији, јер ће у вези ОВОГ "поступка" бити још разних ДОГАЂАЊА)

Poslednja izmena od moderatora:
АУТОШОВИНИСТИЧКА "екипа аутора", са значајним учешћем у србомрзачкој сплачини
Јасмиле ЖВАЛИЋ -
„Quo vadis, Aida?“, свакако не може направити поштену причу о
било чему, а нарочито не о Слободану Милошевићу!

Hocu seriju o poslednjim satima pred hapsenje Velje nevolje i stanje raspolozenja ekipe. Ipak je Velja manji zlocinac od Slobe. Nudio zastitu ljudima, a oni nisu hteli da mu daju pare! I sta je covek kriv sto je odregovao nasilno? Sloba je isto nudio zastitu, a narod nije hteo da glasa za njega... Morao covek i za glasove da se bori samostalno. Isto kao i Vucic danas... Ne vredi, ne cenimo sebe dovoljno... Ocigledno... :kafa:

АУТОШОВИНИСТИЧКА "екипа аутора", са значајним учешћем у србомрзачкој сплачини
Јасмиле ЖВАЛИЋ -
„Quo vadis, Aida?“, свакако не може направити поштену причу о
било чему, а нарочито не о Слободану Милошевићу!

Наравно.

Има нешто што је далеко битније и ШТО се крије иза целе ове приче.

МОТИВ:?:

Шта је мотив да се направи оваква једна серија и КО СТОЈИ ИЗА ТОГ ?????????

:ceka:

Посебно ме интересује ШТА ЈЕ МОТИВ?.

Iz produkcije "Firefly" nisu zeleli da kometarisu ovu informaciju, navodeći da tužbeni zahtev nisu dobili, naglasavajuci pritom da im nije jasan ni motiv ni razlog zbog kojeg bi neko tuzio filmsku produkciju.

Хехе,.....а ШТА ЈЕ МОТИВ и ЧИЈИ, да се сними једна ОВАКВА СПЛАЧИНА и да се ПЉУНЕ посебно на породицу Милошевић, а и на све оне који су увек били на страни свог народа ?

Очекујем да, сем Маријине тужбе, буде подигнуто најмање милион тужби!!! (ја сам једна од оних три милиона, на које рачунам, да нас најмање има)

Čak i da ga predstave najnegativnije opet neće biti dovoljno realno. Njega i njegovom nakotu treba kao Egipćani Akenathen-a da svuda izbrišu svaki trag postojanja a grob zatrpaju....takav jedan štetočina zaslužuje apsolutni zaborav.

Kakve serije jbt....dajte pare da se o Mileni Dravić i Gagiju Nikoliću napravi film...ili Pavlu Vujisiću ili bilo kome ko je vredeo.

Иако је тек вечерас почело емитовање серије "Породица", у јавности се већ подигла невиђена прашина. Према информацијама редакције "Блица", Марија Милошевић, ћерке бившег председника Слобидана Милошевића, најавила је преко својих адвоката да ће поднети тужбу.

Из продукције "Фирефлy" нису желели да кометаришу ову информацију, наводећи да тужбени захтев нису добили, наглашавајући притом да им није јасан ни мотив ни разлог због којег би неко тужио филмску продукцију.

:bravo::bravo::bravo:

Већ сам се питала, ШТА чекају она и Марко!
Да сам на њиховом месту, ИСТОГ тренутка, када се писало да ће серија да буде снимана, БИХ ПОТИГЛА ТУЖБУ и жестоко бих се обрачунала са аутором такве једне СРАМОТЕ и БЕЗОБРАЗЛУКА!

Браво Марија!
Имаш моју подршку и не само моју.:aha:
Покренуће се сви они "спавачи", које је садашње руководство СПС-а "понизило", баш као и бившег председника Србије Слободана Милошевића, и све они који још увек негују једно ПОШТОВАЊЕ према Милошевићу,
па нека се већ једном ВИДИ, КО ЈЕ ТО ИЗ СПС ПРОДАО председника и КО још увек ради за то да се ОН И НА ОВАКАВ НАЧИН ПОНИЖАВА!!! (И све време, они који ЋУТЕ, ћуте, ћутеееее, док се на овакав и на све могуће друге начине СКРНАВИ лик бившег председника Србије Слободана Милошевића)

Време је да се упре прстом у ПРАВОГ кривца,...
а наравно, ови маргиналци, као што је ова "филмска продукција", они треба да буду само "ударени" ДЕБЕЛО по ЏЕПУ!!!

(Молим Администрацију да не спаја ову тему са оном о серији, јер ће у вези ОВОГ "поступка" бити још разних ДОГАЂАЊА)
spojili bi oni ovo sa serijom samo kad bi znali kako da nadju

Trebalo bi da mi svi tužimo nju kao naslednicu Miloševića i tražimo odštetu za uništene živote tokom devedesetih! Kako je samo nije sramota?!
uništen život ti je posle 2000-te
radio si demokratski prekovremeno na probno, a pare zaboravi jer si na probno

pa ako se pokažeš

možda

О човеку изрученом Хашком трибуналу одакле се у сандуку вратио и за кога није било места на гробљу - није морално снимати серију. У најмању руку. Нека снимају о Чеди, Куму и Шиптару.

Да ли је можда СЛУЧАЈНОСТ да се та серија почне емитовати баш на годишњицу тог ИСТОРИЈСКОГ догађаја?

Да ли том серијом треба да се ЗАБОРАВИ шта се тих дана дешавало? (Јер ово је, хтео то неко да призна или не, у питању ЈЕДАН ИСТОРИЈСКИ ДОГАЂАЈ, у којем још КРИВЦИ ЈОШ нису одговарали,...а ни ЈАВНОСТ још увек НЕ ЗНА праву ИСТИНУ, шта се тих дана дешавало по питању бившег председника Слободана Милошевића и његове породице)

И сад ће ЈАВНОСТ из серије да сазнаје те ЧИЊЕНИЦЕ, ту "ИСТИНУ"....Јес` како да не, МАЛО МОРГЕН :roll: Неко се мало занео, ...заиграо!

Back