Maria Sharapova

Sarapova igra lep tenis,za razliku od dobrog dela zena...E ad..Jedina mana joj je sto i pri drop shotu vristi kao da je kolju,al valjda niko ne mzoe da bude savrsen.

Inace,navijacu za nju do kraja RGa,samoda se vidi beda zenskog tenisa,da igracica koja nije igrala 8 meseci mzoe da dodje do trofeja...Ili bar polufinala ;)

@pricalica
Ponekad je ljepse cutati;)

ma, ljudi...navijam za šarapovu kad god igra (sem ako ne igra jelena ili ana protiv nje)....ipak, ruku na srce, smeta mi što joj treba dosta da ubaci servis iz prve, što pravi veliku pauzu između poena, da ne pominjem to što vrišti (ponekad ima simpatičnih ispada, ali mi to ipak smeta)...
slatka je i lepa, talentovana i sve to, ali zašto ne smem da kažem šta mi smeta???
što se mene tiče, želim joj da osvoji rolan-garos....(a to što ona, posle toliko neigranja, stiže do četvrtine finala, samo pokazuje koliko je danas ženski tenis glup.)

Fazon je to sto igracice na vrhu ne igraju dobro, dobre su one, ali nisu konstante, uvek ih ispadne puno od glavnih favorita. Da igraju konstantnije zavrsnice turnira, bilo bi veoma zabavna. JJ se muci od pocetka godine zbog misica, Ana od RG 2008, kuzi malo ovako, malo onako. Sestre kad im se cefne, Safina tek sad na sljaci se zauhtala, ove mlade ima jos da uce.

@pricalica
Ne smeta meni sto ti iskazujes svoje misljenje...vec sto kazes da Sarapova igra dosadan tenis...jer to nema veze sa istinom...
Ona stvarno mnogo grijesi...a ja uopste nijesam njen navijac...
Ali stvarno, ne mogu reci da se ne trudi i da igra dosadno...

P.S. Super ti je avatar:D

@Srle
Nije zenski tenis bas toliko los...

Back