Margetić: Šta kriješ u Berlinu Aleksandre?

Vuciceva cerka Milica Vučić zivi i "studira" u Nemackoj vec 7 godina na prvoj godini studija.
Ima dva vozaca, 30 Kobri, stan u privatnom vlasnistu od 300m2, zlatne kreditne kartice i milione eura
na nemackom bankovnom racunu.

Da li ste se pitali od cijih para ????"

dzaba...........Vucic ostaje presednik , ne idemo u NATO, ne udaramo sankcije Rusiji i ne priznajemo Kosovo...............pa taman da ti ovde napises da je AV ukrao 100 milijardi, i pobio milion dece po obdanistima...............
Znamo mi odavno gde se smislja ovakva propaganda i sa kojim ciljem.

Jasno je da ne živiš u Srbiji nego negde u zadnjoj informacionoj rupi, pa ne znaš da je to demantovano sa dokazima pre mesec dana...a meni je baš zanimljivo neznaje običnog računa što govori o nepismenosti postavljača...
Molimo vas da bezrazlozno ne vredjate i pored dostavljenog linka.
Molimo vas da se obratite Gospodinu Margeticu koji je izneo nepobitne
cinjenice o zloupotrebi vlasti diktatora Srbije kao i mediju kojem je dao intervju.
Hvala na razumevanju.

dzaba...........Vucic ostaje presednik , ne idemo u NATO, ne udaramo sankcije Rusiji i ne priznajemo Kosovo...............pa taman da ti ovde napises da je AV ukrao 100 milijardi, i pobio milion dece po obdanistima...............
Znamo mi odavno gde se smislja ovakva propaganda i sa kojim ciljem.
Nadamo se da se srpski narod nece pridruziti dekadentnoj Evropi u sopstvenom samoubistvu
:D

Nemačka je verovatno poslednja zemlja na svetu u kojoj želiš da pereš pare.
To bi bilo zaista nešto novo.

Da ima stan,kobre i vozača, to je verovatno, ali milione na nemačkom računu i to kao stranac sa studentskom vizom...to prevazilazi i naučnu fantastiku.

Zar najkorumpiraniji politicari poput Fon Der Lajen i lideri propale Deutche Bundesbank nisu najkorumpiranije licnosti u Evropi

Vuciceva cerka Milica Vučić zivi i "studira" u Nemackoj vec 7 godina na prvoj godini studija.
Ima dva vozaca, 30 Kobri, stan u privatnom vlasnistu od 300m2, zlatne kreditne kartice i milione eura
na nemackom bankovnom racunu.

Da li ste se pitali od cijih para ????"

Drzava gde deca politicara zive u inostranstvu nije drzava vec kolonija, jer su ti ljudi podlozni ucenama tih vlada.

Aca Šiptar je izdajnik i smesi mu se robija kao i celom vrhu SNS/SPS/SRS/DOS

Back