Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
pa vi to vidite na skroz drugachiji nachin od mene.
Poshtujem to.
Al mi teshko mozhete promeniti mishljenje
Poshtujem to.
Al mi teshko mozhete promeniti mishljenje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slusam ovaj zadnji Marcelov album i pitam se gde bi mu bio kraj da je rodjen na engleskom govornom podrucju...
Taman posla, i ja apsolutno poštujem tvoje mišljenje, kao što rekoh u prethodnom postu, ništa nije nemoguće.pa vi to vidite na skroz drugachiji nachin od mene.
Poshtujem to.
Al mi teshko mozhete promeniti mishljenje![]()
Slusam ovaj zadnji Marcelov album i pitam se gde bi mu bio kraj da je rodjen na engleskom govornom podrucju...
Ja, koji u zivotu nisam slusao rap, sam odusevljen njegovim pesmama...ne toliko basom, bitom i ostalim rap sranjima koliko poucnom i slikovitom lirikom. Svaka pesma dubokoumna, zadire u srz problema kom je posvecena i nekako budi svest u tebi...tesko je opisati osecaj koji te obuzima prilikom slusanja Marcelovih pesama, verujem da je to individualna stvar...svako ih dozivljava na razlicit nacin...
Neko je pomenuo da Marcelo krade tekstove? Alo bre decko konsultuj se s' mozgom. Covek je zavrsio faklutet, nacitan je, kreativan, mastovit i objektivan...zar stvarno mislis da neko poput njega ima razloga da krade tudje kojestarije?
razmisljaj logicki - to sto je zavrsio fax ne govori nista jer znam brdo njih koji su zavrsili pa ne znaju nista, a o nacitanosti, kreativnosti i mastovitosti zakljucujes iz tekstova, koje je naime mozda uzeo od nekoga.. i onda nema ni smisla da te iste tekstove nazivas kojestarijama (jer su tudji a ne marcelovi) ako ti se vec toliko svidjaju..
ne kazem da krade ili ne krade ali tvoj odgovor nema smisla
Da, takvih sa laznim diplomama ima previse ali je lako provaliti ih. Medjutim, garantujem da Marcelo nije jedan od takvih jer sam ga slusao uzivo u nekoliko emisija (kod Olje Beckovic npr) gde se jasno vidi sa kakvim fondom reci raspolaze i kako sa lakocom sklapa recenice. To opet ne govori nista, ja dokaza nemam a nemas ni ti. Sve dok se ne dokaze suprotno Marcelo je autor svojih tekstova i ja cu ga smatrati genijem nase rap scene ili ti jedinim koji nesto vredi...mada sad ni ova recenica nema smisla jer se covek zvanicno odrekao rap scene...
respect!
Nije tesko? Aj ti izmisli neku disciplinu, lupam pljuvanje u dalj ili nesto slicno i budi najbolji u zemlji...kladim se da ni u tome ne bi uspeo. Moras pokazati bar malo postovanja bez obzira sto ga ne gotivis.Slazem se da je jedan od najkvalitetnijih izvodjaca na nasoj rep sceni,ali to nije preterano tesko jer je nasa scena kataklizma.
Slazem se da je jedan od najkvalitetnijih izvodjaca na nasoj rep sceni,ali to nije preterano tesko jer je nasa scena kataklizma.Ne svidjaju mi se njegove pesme jer je preterano nabedjen i misli da je najpametniji.Nema stvar koju ne kritikuje,znaci samo nesto filozofira,klasican demagog.
Ne nego, zasto mi uopste pominjemo tu navodnu kradju textova i polemisemo o tome...zna se ko mu je to smestio...ako se dokaze suprotno ja cu ga prvi popljuvati ali svi koji razmisljaju svojom glavom znaju da su sanse za to smesne. Covek je jednostavno ispred svog vremena, zadnji album mu je jebbeno dobar...mislio sam da se prosli ne moze prevazici ali covek je chudo od umetnika.
Pa neka kritikuje, i treba da se kritikuje. Kad bi drugi imali m*da da kažu ono što on kaže (mada, on to dosta metaforično radi, gotovo prikriveno), verovatno ne bi bio u tolikoj žiži popularnosti. Ali...Slazem se da je jedan od najkvalitetnijih izvodjaca na nasoj rep sceni,ali to nije preterano tesko jer je nasa scena kataklizma.Ne svidjaju mi se njegove pesme jer je preterano nabedjen i misli da je najpametniji.Nema stvar koju ne kritikuje,znaci samo nesto filozofira,klasican demagog.
Ma prso je skroz, treci album je totalno sranje...
Zato shto je dzhukac, pronashao josh jedan nachin da se bogati na ovom propalom narodu. Sere o drushtvu, o poremecenim vrednostima, o loshem zhivotu i onda paljevine idu i kupuju njegove diskove dok on broji pare i smeje se zajedno sa svojim muzichkim izdavachima medijskom idiotizmu koji pravi. Josh i da pravi neku ozbiljnu muziku, nego je u pitanju rep, jedan od najmanje kvalitetnih muzichkih zhanrova....
Lako je srati![]()
marchelo domaci Eminem, gotivim ga mnogo ima mnogo jake tekstove i flow