jesam...ali svesna sam da je vecjina pripadnika moga pola glupo xD
Saki ljubavi, mojne da pričaš tako!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesam...ali svesna sam da je vecjina pripadnika moga pola glupo xD
ja delim mishljenje da vecjina zhenskih, slushaju marchela a slushaju ga zato shto je ~kul~
naravno ima i mushkih
ali zhenske su u vecjem broju
i naravno da vecjina zhena vozi loshije od mushkaraca.
to su neke chinjenice sa kojima morate da se pomirite xD
Mama ti je zabranila da čitaš?
A nije ti zabranila da sediš za forumom?
:shock:
Nemoj da zaboraviš, ima on onu pesmu "Geto" i "Kola"
1.strofa
Kola, ribe, kes, lova, imam svasta tebra, tozla, stoljpi
Refren (Dr Dra): Ima li jos nesto da se kaze?
(Marcelo): Nema....................DOBRO, IMA!!!
2.strofa
Ribe, tozla, pare, lova, biznis, stoljpi, itd, itd...
![]()
@tema
sh'a znam,ok je marchelo,volim neke njegove pesme i ql mi je shto mu textovi imaju neki smisao a ne kao vecjina repera "kesh,ribe,kola,ghetto,bla bla...malo muzike pa o5 isto..."... al i ja moram da se slozhim () vecjina devojaka ga slushaju jer je...shta,ql? seHi...shta god....ukusi su razlichiti,i treba gledati svoja posla....
![]()
![]()
sh'a znam,ok je marchelo,volim neke njegove pesme i ql mi je shto mu textovi imaju neki smisao a ne kao vecjina repera "kesh,ribe,kola,ghetto,bla bla...malo muzike pa o5 isto..."... al i ja moram da se slozhim () vecjina devojaka ga slushaju jer je...shta,ql? seHi...shta god....ukusi su razlichiti,i treba gledati svoja posla....
![]()
![]()
hocjesh da kazhesh da 50 cent i kompanija imaju pametnije textove od toga? (kad sam napisala to za kola i kesh,nisam mislila na underground repere vecj na ove poznatije repere danashnjice.... :rolleyes: )Zasto svaki put moram da citam teske gluposti.Ovo je konstatacija onoga ko ama bas nista nema blage veze o repu.