Covek zivi svoj zivot i gura svoju pricu. Kome se ne svidja..... Sta da se radi. Ja inace ne slusam HH pogotovu ne domaci. Moji komentari su vise vezani za njega kao coveka i osobu
Respect Komshija!!!!!
Respect Komshija!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
thruo:Reč!
To ionako nisu pesme, nego skitovi, a to je bitna razlika!
thruo:Brate... da sam krenuo argumentima na tebe, bio bi pokopan odavno!
Ovako matori...
pod 1) Ne možeš da kažeš da je Marčelo seljačina, jer se po njegovom ponašanju i stavu vidi da to nije!
pod 2) AE - OD DANAS POČINJEM DA MRZIM MARČELA, JER IDE NA FAKS I OBRAZUJE SE ZA RAZLIKU OD "PRAVIH" REPERA KOJI NE UMEJU DA SKLOPE PROSTO-PROŠIRENU REČENICU, ALI SU SA ULICE I NIKAD NISU IŠLI U ŠKOLU!
MOLIM VAS LJUDI - OD DANAS MRZIMO MARČELA! U HOPU NEMA MESTA ZA OBRAZOVANE LJUDE!!!!!!!!!!!!! BUDITE GLUPI, NEOBRAZOVANI, NEPISMENI - TO JE DANAS U MODI! JEEE...![]()
pod 3) Aj mi molim te objasni što je Marčelo drukara?!
P.S. Možeš da ga ne voliš, može da ga mrziš, možeš da ga ne slušaš... ali jako je imbecilno pričati besmislice!
Ти немој да ме вређаш, не знамо се.Alexxxa2:Neditaj bre Trua hendikepu jedan. Ako je marchelo shit, pa sta si ti :S
Nixxx:Видим покопао си ме, јебо си ми кеву...![]()
1) По његовом понашању и видим да је сељак... Обична шлихтара У=92, згадио ми се када је пред настуо у СКЦ-у затражио да се скине српска застава са бине :?
2)Не мрзим ја њега због тога, нема везе са тим, па ****** и ја планирам да идем на факс, Боже мој... Али нпр. Ђус и још неки репери и јесу са улице и могу да причају о том животу, уосталом погледај Америчке репере то су све бивши дилери, које је живот натерао да се пробију некако. А шта је Марчело!? Човек иде на факс до јаја му је, У=92 му трпа кеш у буљу, опуштено скроз и он се трипује нешто о уличном животу, а реално улицу није виде никад... Нека се држи човек поезије и нек издаје књиге, а репа нек се мане...
3) Прочитај МОЛИМ ТЕ овај текст и све ће ти бити јасно http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4328596&postcount=579
ЋАО!
Nixxx:Али нпр. Ђус и још неки репери и јесу са улице и могу да причају о том животу, уосталом погледај Америчке репере то су све бивши дилери, које је живот натерао да се пробију некако.

Pajper:U subotu, 22.09.2007,Sombor,Kundalini
idem,naravno...can't wait![]()
Pa ne znam nista o njegovoj muzici...Osim da je valjda neki hip-hoper ali iskreno mislim da se pravi mnogo pametan a da mu ne stoji...zoranpetrovic84:Sta mislite o njemu i uopste o novom albumu?Moze takodje i neki komentar na stari ...
poz!
blacknymph:Pa ne znam nista o njegovoj muzici...Osim da je valjda neki hip-hoper ali iskreno mislim da se pravi mnogo pametan a da mu ne stoji...

Citala sam njegovu kolumnu u Huperu i mislim da je sranje OK?To je moje misljenje naravno a ovo je slobodna zemlja...Bar kazu da jeste.MinM_4Life:
koji k. onda pises? :?