Lucky_Charm
Domaćin
- Poruka
- 3.869
E bas zato ne volim da gledam Marcela, samo da ga slusam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ne preporuci ali ja sam punx i ne verujem da bi me interesovalo bilo sta sto on ima da poruci u svojim pesmama...MinM_4Life:Procitala si jednu kolumnu i ti sve znas o njemu sad? :? riiiight....
Sem toga, ovde se prica o njemu kao hip hoperu, a s obzirom da si i sama rekla da ne znas nista o njegovoj muzici, ne vidim potrebu za izjavu tipa: "Osim da je valjda neki hip-hoper ali iskreno mislim da se pravi mnogo pametan a da mu ne stoji..." Kad budes preslusala [bar] par njegovih pesama onda nam se javi sa misljenjem...
zbog cega?MinM_4Life:E bas zato ne volim da gledam Marcela, samo da ga slusam.
jaoooo....blacknymph:Hvala ne preporuci ali ja sam punx i ne verujem da bi me interesovalo bilo sta sto on ima da poruci u svojim pesmama...
shto volim 'vake likove....
Da i ja volim likove kao sto si ti...Ma da...~*PrincesS*~:jaoooo....ae vazhi.....
jao meni se od njega jaaako svidja nedodjija bb....![]()
jaoooo....blacknymph:Hvala ne preporuci ali ja sam punx i ne verujem da bi me interesovalo bilo sta sto on ima da poruci u svojim pesmama...
blacknymph:Citala sam njegovu kolumnu u Huperu i mislim da je sranje OK?To je moje misljenje naravno a ovo je slobodna zemlja...Bar kazu da jeste.
a ti ne seri vise!ako ti smetam, ignorisi me,debilcino jedna razmazena!!!!!!!!!!!!!!difrent from others...:SLOBODNA ZEMLJA???hahahaha
to je sleng koji koriste ameri u svojim filmovima.to ovde ne vazi u srbiji i Vojvodini.
a ti glupava vs da postujes starije.
Pajper:zbog cega?
Little Susie:a ti ne seri vise!ako ti smetam, ignorisi me,debilcino jedna razmazena!!!!!!!!!!!!!!

...kujo... >_>saki8050:jaoooo....ae vazhi.....

e pa ovako...ja je pod 1) nisam napala vecj sam samo iskomentarisala a pod 2) to nema veze s chinjenicom shto ona slusha punk...nek slusha i grand shto se mene tiche,I couldnt care less,ali fora je u ovoj rechenici "slusham pank pa chisto sumnjam da bi me njegovi textovi zanimali"....I ja slusham Britni i Rianu pa su mi njegovi textovi prelepi.... (:MinM_4Life:
I sta ste napali devojku? Ako voli punk, nek slusa punk. Ne interesuje je rap i tacka. Nista lose u tome. Ne moze da prica o rap-u i izvodjacima ako nista o tome ne zna, i tu je kraj rasprave.
samo opusteno. 8-)
A ti ne umes da prepoznas ironiju....difrent from others...:SLOBODNA ZEMLJA???hahahaha
to je sleng koji koriste ameri u svojim filmovima.to ovde ne vazi u srbiji i Vojvodini.
a ti glupava vs da postujes starije.
Uvek...Little Susie:@blacknymph preterano seres![]()
blacknymph:A ti ne umes da prepoznas ironiju....
Hm...Matematicaru!difrent from others...:pa jbt sta ocekujes??12 mi je godina

Pateticno...U svakom slucaju...~*PrincesS*~:...kujo... >_>
e pa ovako...ja je pod 1) nisam napala vecj sam samo iskomentarisala a pod 2) to nema veze s chinjenicom shto ona slusha punk...nek slusha i grand shto se mene tiche,I couldnt care less,ali fora je u ovoj rechenici "slusham pank pa chisto sumnjam da bi me njegovi textovi zanimali"....I ja slusham Britni i Rianu pa su mi njegovi textovi prelepi.... (:
~*PrincesS*~:srecjo za chat i takve komentare imash temu ~Za Nas..~
i samo da te pitam...nikad nisi slushala marchela,a i ne volish ga...i ovaj...shta ti beshe radish na ovoj temi? :?
Smejem se paljevinama kao ti...Bas bi Marcelo bio srecan da sazna da ljudi koji slusaju njegovu muziku slusaju i MTV djubre...Ja mislim da bi se stideo...A ti?~*PrincesS*~:srecjo za chat i takve komentare imash temu ~Za Nas..~
i samo da te pitam...nikad nisi slushala marchela,a i ne volish ga...i ovaj...shta ti beshe radish na ovoj temi? :?
blacknymph:Bas bi Marcelo bio srecan da sazna da ljudi koji slusaju njegovu muziku slusaju i MTV djubre...Ja mislim da bi se stideo...