Marchelo

MinM_4Life:
Procitala si jednu kolumnu i ti sve znas o njemu sad? :? riiiight....
Sem toga, ovde se prica o njemu kao hip hoperu, a s obzirom da si i sama rekla da ne znas nista o njegovoj muzici, ne vidim potrebu za izjavu tipa: "Osim da je valjda neki hip-hoper ali iskreno mislim da se pravi mnogo pametan a da mu ne stoji..." Kad budes preslusala [bar] par njegovih pesama onda nam se javi sa misljenjem...
Hvala ne preporuci ali ja sam punx i ne verujem da bi me interesovalo bilo sta sto on ima da poruci u svojim pesmama...

Pajper:

Zato sto je to sve seljana... Doci naduvan na nastup i seljaciti se kao stoka, a ovamo repovati o grand zvezdama i sl.

I sta ste napali devojku? Ako voli punk, nek slusa punk. Ne interesuje je rap i tacka. Nista lose u tome. Ne moze da prica o rap-u i izvodjacima ako nista o tome ne zna, i tu je kraj rasprave.

samo opusteno. 8-)

Little Susie:
a ti ne seri vise!ako ti smetam, ignorisi me,debilcino jedna razmazena!!!!!!!!!!!!!!

ja sam ja.i tu nemozes nista.ali pored toga sto si najveca forumska rugoba negde si i najgluplja...
od blacknimfe mozes previse da naucis sto nema na gugle.

ako ti majci svojoj govoris "ne seri" sta se ja koji ****** cudim sto si takva :confused: :confused:
e jesam debil

saki8050:
jaoooo....:roll: ae vazhi.....:roll::lol: shto volim 'vake likove....
...kujo... >_> :lol:

MinM_4Life:

I sta ste napali devojku? Ako voli punk, nek slusa punk. Ne interesuje je rap i tacka. Nista lose u tome. Ne moze da prica o rap-u i izvodjacima ako nista o tome ne zna, i tu je kraj rasprave.

samo opusteno. 8-)
e pa ovako...ja je pod 1) nisam napala vecj sam samo iskomentarisala a pod 2) to nema veze s chinjenicom shto ona slusha punk...nek slusha i grand shto se mene tiche,I couldnt care less,ali fora je u ovoj rechenici "slusham pank pa chisto sumnjam da bi me njegovi textovi zanimali"....I ja slusham Britni i Rianu pa su mi njegovi textovi prelepi.... (:

~*PrincesS*~:
...kujo... >_> :lol:

e pa ovako...ja je pod 1) nisam napala vecj sam samo iskomentarisala a pod 2) to nema veze s chinjenicom shto ona slusha punk...nek slusha i grand shto se mene tiche,I couldnt care less,ali fora je u ovoj rechenici "slusham pank pa chisto sumnjam da bi me njegovi textovi zanimali"....I ja slusham Britni i Rianu pa su mi njegovi textovi prelepi.... (:
Pateticno...U svakom slucaju...

~*PrincesS*~:
srecjo za chat i takve komentare imash temu ~Za Nas..~
i samo da te pitam...nikad nisi slushala marchela,a i ne volish ga...i ovaj...shta ti beshe radish na ovoj temi? :?
Smejem se paljevinama kao ti...Bas bi Marcelo bio srecan da sazna da ljudi koji slusaju njegovu muziku slusaju i MTV djubre...Ja mislim da bi se stideo...A ti?

Back