NightWalker
Primećen član
- Poruka
- 663
Iiiiii izašao novi album!!! Kakvi su utisci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iiiiii izašao novi album!!! Kakvi su utisci?
Pa da, album nije mogao biti bolji! I da, Pismo Vanyemaljcu, Blagosloveni sjeb i Ispod su moje omiljene pesme, mada se i tekstovi i bitovi ostalih pesama zabijaju duboko u moj mozak.
Da, ja sam se najvise najezila kad sam slusala pesmu Kostim, kada lik saznaje za clana porodice pred izlazak na binu, evo i sad sam se sva stresla u ramenima...
I Odraslima je super stvar![]()
Ma nema......Cela stvar je prejaka....![]()
Potpisujem i pecatiram.
Jesi li bio na koncertu mozda?
Na zalost ne, jer nisam u stanju. Predaleko sam. Ako bude gostovao negde oko Sapca (ili Loznice), otici cu bez razmisljanja.
Vredna ekipa puna prijatnih iznenadjenja, nema sta![]()
Takodje! Ni ja bas ne slusam rep, ali Marchela obozavam!!! Pesme: "Sveti bes" "Suze" "Jedan" "Sarada" "Pismo bratu" "Novi Vavilon" "Dole" su stvarno dobre....![]()
Kad ga čujem i vidim,prosto osetim neku odbojnost!Čovek deluje nabeđeno,nakurčeno kao da sve on zna!A ono što on dobro zna da radi je da s... o tome kako ništa ne valja u društvu i da pritom ni dupetom ne mrdne!Takođe čovek zna kako se zgrće lova,jer će svoj mukotrpni rad,sa sve dubokoumnim strofama i rimama, da proda omladini i ljudima koji su zapadnjaci i šatro su neki buntovnici(kao i on)!
Mozete da pricate da ne volite Marcela ali mnogo njegovih pesama ima stvarno dobar text i to ne moze niko da ospori. Ja ne slusam mnogo Marcela ali one pesme koje znam su stvarno dobre i slusao sam neki intervju i smatram da je inteligentan covek.
Marčela jako poštujem kao izvođača ali sa tolikim udaljavanjem od hip hop tematike se udaljila i moja želja da slušam njegove pesme. Treću stranu medalje sam par puta preslušao, novi album ne verujem da ću uopšte, jednostavno imam osećaj da mu fali neka promena...
A shta bi bila hip hop tematika? Gansta, gudra, kola, ******, kajla, pare, ortaci braca, itd? Treca strana medalje mu je najgenijalniji album do sada, storytelling prosto kida tu.
Ovu trenutno najvise slusam: