Meklaud
Iskusan
- Poruka
- 6.019
Treba mi putna mapa Grčke u pdfu dakle offline.Isto bi mi trebala i pdf putna mapa Beograda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitao sam gugl ali nisam nasao zato pitam vas
Jel moze putna mapa Grcke koja se instalira na mobitel, ali ne moras biti online da bi pregledavao?Treba mi putna mapa Grčke u pdfu dakle offline.Isto bi mi trebala i pdf putna mapa Beograda.
Brate nemas puno koristi od pdf mapa sem za pregled.Treba mi putna mapa Grčke u pdfu dakle offline.Isto bi mi trebala i pdf putna mapa Beograda.
Jedno 5 m2 da bude detaljnijaJel moze putna mapa Grcke koja se instalira na mobitel, ali ne moras biti online da bi pregledavao?
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mapapps.mapyourtown.greece&hl=en_US&gl=US&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgreece+detailed+map&pcampaignid=APPU_1_QqzAYrWUH5DwkgWb64j4Ag&ved=2ahUKEwi1veejh9v4AhUQuKQKHZs1Ai8Q5YQBegQIDRAC&usg=AOvVaw0_klufwUFEZBIFuRrl5vqp
Detaljnije neces naci, svaka ulica se vidi.
Ako ti je do grcke mape koja nije online, svrati na prvu grcku benzinsku i kupi mapu na papiru.
Muko moja, zali boze svih utrosenih megabajta.Google maps ima offline opciju i apsolutno je najbolja za sve.
Evo Fortes kaze da se moze google maps koristiti mukte, ali ja do sada nisam provalio, uvijek upalim lokaciju i trazim da mi pokaze najkraci put.Jedno 5 m2 da bude detaljnija![]()
Google maps i dalje nema normalnu offline mapu za skidanje kao npr Here , mozes samo da skines kao neko podrucije , totalno bzv.
Znaci ono sto sam iskopao ipak donekle valja?Google maps i dalje nema normalnu offline mapu za skidanje kao npr Here , mozes samo da skines kao neko podrucije , totalno bzv.
Mozes koristiti bez troskova i google mape ako si skunuo regije ... u google mapama.Evo Fortes kaze da se moze google maps koristiti mukte, ali ja do sada nisam provalio, uvijek upalim lokaciju i trazim da mi pokaze najkraci put.
Pogledajte prilog 1180771
Mozda je Meklaud starog kova i samo zeli da vidi kuda treba da ide , zato je trazio pdf ili zamenu za papirnu mapuZnaci ono sto sam iskopao ipak donekle valja?