Manje poznate reči srpskog jezika - značenje

Hahahaha dođe tema do Olge Vuković-Pjanović. Za sve ima objašnjenje, čak tvrdi da su Stari Grci govorili varvarskim jezikom, dakle onim palzagi jezikom, što im daje za osnov da veruju da su Srbi.
Ima u toj knjizi svačega, nije dosadna za čitanje, aili uglavnom, iako joj nije namera, zasmejava čitaoce. O svemu tome, pre nje je pisao Milojević, pre 150 godina.
Vizantolog Andrić ima odgovor na takve knjige "Srbi pre Adama i posle njega" u kojoj se obračunava sa pseudoistoričarima i ruga kojekakvim "patriotskim" istorijama.

Ali super je što se od varijatne leksike srp-hrv. došlo do O.L.P. a ne zna se ni semantika. srpskih reči koje su u upotrebi..
Nisam dobio odgovor za BRE.. :)))

bre je isto ko IŠ samo na turskom
hehehe...oćeš ratluk? :P

Zvanično (po Sretenu Petroviću) bilo je tri seobe Srba, POSLEDNJA je bila u 9.veku - jeste u pitanju izvrtanje, dakle.
Ali GRCI su došli 4 VEKA RANIJE, jbt!!!!
kako najstariji???
Pa čak i da su DOŠLI prvi na Balkan, opet ne znači da su najstariji na SVETU. A šta je sa Egiptom, npr..
sve u svemu - sanskrit i persijski se nalaze u osnovama mnogih reči u evropskim jezicima....čuli za Vrata naroda? :)
Prošli ste tuda, pokupili uticaje Kserksovih podanika 8)

Ja mislim da je ova tema krenula tokom mnogih trenutnih bestselera. Mislim na simbole, i na kraju ce mo doci do toga da je Noe bio srbin, odnosno da je ostavio pisane dokumente na srpskom koji govore kako da postanemo savrsen narod.
a108.gif

HeBePoBaTaH_:
Hahahaha dođe tema do Olge Vuković-Pjanović. Za sve ima objašnjenje, čak tvrdi da su Stari Grci govorili varvarskim jezikom, dakle onim palzagi jezikom, što im daje za osnov da veruju da su Srbi.
Ima u toj knjizi svačega, nije dosadna za čitanje, aili uglavnom, iako joj nije namera, zasmejava čitaoce. O svemu tome, pre nje je pisao Milojević, pre 150 godina.
Vizantolog Andrić ima odgovor na takve knjige "Srbi pre Adama i posle njega" u kojoj se obračunava sa pseudoistoričarima i ruga kojekakvim "patriotskim" istorijama.

Ali super je što se od varijatne leksike srp-hrv. došlo do O.L.P. a ne zna se ni semantika. srpskih reči koje su u upotrebi..
Nisam dobio odgovor za BRE.. :)))

Vrati se unazad i natji tjesh odgovor na svoje pitanje..

Nemate pristupa zato shto se knzerviraju i uskoro za koji mesec verovatno svima biti dostupan na CD...
SVE TJE VAM NA VREME BITI DOSTAVLJENO..Mislim na sve vas...imam sad nesht novo
da malo prodiskutujemo...

Neznam da li znate: rech LEVO je trebala da se zove UDARNO (komunizam)
A danas bih ja to nazvao kao i svi ostali u shali KONTRADESNO...

Back