Manje lepe devojke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne.

to nije lepa devojka,to je glupaca...ooops

dosadne,leeeeeeeeeeepe,prazne,blazirane,zene,muskarci.............dosaaaaaaaaaadno ko proliv!

sa muskarcima?sta sa muskarcima treba da ide?:rotf: :P

ocu bole me gooza da ih gledam kako padaju .....potpuno me ne nteresuju..

koja te ispalila?

Zasto mislis da me je neka ispalila ako ti se ne svidja moj post? Jel to hoces da se osetim krivim sto sam postavio ovo i imam mozak i zapaznje? Hoces da me napravis pred drugima da misle da sam neki jadnik kojeg je nka ispalila? Da li je to zato sto si gluuupa? Zlaaaa? Sujetnaaa? Hajde mi napisi zasto mislis da me je neka ispalila ? Hajde imas punu paznju.

Zasto mislis da me je neka ispalila ako ti se ne svidja moj post? Jel to hoces da se osetim krivim sto sam postavio ovo i imam mozak i zapaznje? Hoces da me napravis pred drugima da misle da sam neki jadnik kojeg je nka ispalila? Da li je to zato sto si gluuupa? Zlaaaa? Sujetnaaa? Hajde mi napisi zasto mislis da me je neka ispalila ? Hajde imas punu paznju.

kakav blam kakav blamer
i josh pricha o mozgu i zapazhanju LOL
i to nakon sviju onih generalizacija
o tim vepimdjevojkama

Hebote, Napokone, pa ti si pun mržnje i to potisnute.........
A, od kada je to ovde tradicija da se bira Kraljica Mature? ( uz nju bi išao u Kralj Mature, kojeg nisi pomenuo, a zašto? Čemu izazivanje ženskog gneva, ako ima materijala i za tvoj sopstveni?)
Inače msm da mnogo gledaš holivudske splačine, pa te inspirišu. Ili si čovek budućnosti i imaš viziju :zcepanje:

Ja bih ovim putem da obnovim pitanje, jer treba da idem, a Gosn mi nije odgovorio.

pa sam si napisao...

kako bi se osecali?sam si napisao,drugim recima opisao svoje osecaje.logicno da zakljucim da te neka ispalila.pa sad pokusavas da kompezujes osecaj odbacivanja i onog sto nisi dobio osecajem da onavidimalokakojemeni :P

tako nekako.nisam psiholog bas,al sta bi se uopste bavio nekim ako tog nekog ne zelis?

kakav blam kakav blamer
i josh pricha o mozgu i zapazhanju LOL
i to nakon sviju onih generalizacija
o tim vepimdjevojkama

I ti isto. Sto si se prilepila za mene kao prikolica? Idi kod svojih zlih motociklista i impresioniraj ih sta sve mozes sa auspuhom, posto nemas blama, i savrsena si. Vidi, mozda si ti i lepa, ali koliko ces jos toliko? 5-10 god maximum? Mada mi vec delujes da te je pregazilo. Posle cu te pitati da li ce da ti prolaze takve price, kada budes visila u "Poslednjoj sansi" i bila super srecna ako budes dobila poluerekciju od polutana kojeg si napecala na ispeglanu kosu, bore, i terapijom krastavaca na podocnjacima. Sve ce biti ok, dokle god budes to radila u mraku da ne vidi kajmak oko butina.

Moram da kazem da ih kapiram. I hocu sada svaki muskarac da zamisli da je u njihovoj kozi. Zamisli da si non stop u 3-em planu. Imas super karakter, smisao za humor, jako dobro razumevanje, ali nikada ti ne ide sa muskarcima. Ona (lepotica mature) iako je hladna, paglu, izjave su joj bizarne, sve joj ide u zivotu. Ljudi hoce da se druze sa njom, muskarci non stop prilecu raznim ponudama. Svi joj nude posao, izlaz u zivotu, a ona se jos oholo odnosi prema tome. Kako bi se osecao? Naravno da bi bio prezriv. Jedina zelja u zivotu, s punim pravom, bi ti bila da je vidis kako u vrhuncu svog uspeha, padne na stiklama i polomi obe noge, razbije nos. Zar ne? Misli o tome?

Pa dobro al nije ništa bolje ni ružnim tipovima sa kojima devojke uvek žele da budu "just friends" valjda..

pa sam si napisao...

kako bi se osecali?sam si napisao,drugim recima opisao svoje osecaje.logicno da zakljucim da te neka ispalila.pa sad pokusavas da kompezujes osecaj odbacivanja i onog sto nisi dobio osecajem da onavidimalokakojemeni :P

tako nekako.nisam psiholog bas,al sta bi se uopste bavio nekim ako tog nekog ne zelis?

Moje osecanje? Jesi li ti stvarno paglu? Jel ti ja licim na zensko? Pricam o zenama. Otvori malo paznju, beeeeeeeeee, nema pomena o iskustvu muskaraca u ovom postu. beeeeeeee

Ne kapiram, i ja sam gama muskarac, a sve cure pokupise ovi snalazljiviji i bolji pa nista. Svaka vreca (valjda) nadje zakrpu, nema potrebe za nekim prezirom.
Ovo moze zvucati kao generalizacija ali jednom mi je jedna ucena zena rekla da lepe osobe sve dobijaju uz pomoc svoje lepote, dok one manje lepe osobe razvijaju komplekse i trude da se istaknu unutrasnjom lepotom, tako da bi bez razmisljanja menjao bilo koju lepoticu za neku koja je manja lepa a da poseduje neke druge kvalitete koji su meni bitni.
Naravno ne mora da znaci da i lepotice ne poseduju te kvalitete, ali lepota je individualan pojam.

Moram da kazem da ih kapiram. I hocu sada svaki muskarac da zamisli da je u njihovoj kozi. Zamisli da si non stop u 3-em planu. Imas super karakter, smisao za humor, jako dobro razumevanje, ali nikada ti ne ide sa muskarcima. Ona (lepotica mature) iako je hladna, paglu, izjave su joj bizarne, sve joj ide u zivotu. Ljudi hoce da se druze sa njom, muskarci non stop prilecu raznim ponudama. Svi joj nude posao, izlaz u zivotu, a ona se jos oholo odnosi prema tome. Kako bi se osecao? Naravno da bi bio prezriv. Jedina zelja u zivotu, s punim pravom, bi ti bila da je vidis kako u vrhuncu svog uspeha, padne na stiklama i polomi obe noge, razbije nos. Zar ne? Misli o tome?
takoe sve si ubo..lepota je prokleta

I ti isto. Sto si se prilepila za mene kao prikolica? Idi kod svojih zlih motociklista i impresioniraj ih sta sve mozes sa auspuhom, posto nemas blama, i savrsena si. Vidi, mozda si ti i lepa, ali koliko ces jos toliko? 5-10 god maximum? Mada mi vec delujes da te je pregazilo. Posle cu te pitati da li ce da ti prolaze takve price, kada budes visila u "Poslednjoj sansi" i bila super srecna ako budes dobila poluerekciju od polutana kojeg si napecala na ispeglanu kosu, bore, i terapijom krastavaca na podocnjacima. Sve ce biti ok, dokle god budes to radila u mraku da ne vidi kajmak oko butina.

deder insektu cenim da su ti puno punili taj auspuh nije valjda bajkeri kad ih toko pominjesh
ae probaj malo da se lechish
za pochetak:lol:

zasto bi bio jadnik ako te neka ispali?

jadnik je onaj koji misli da ce kod svake imati prolaz.

pa da :P

ti kao muskarac ne mozes bas potpuno znati kako se zena oseca,ali zato mozes pokazati sta mislis o zenama :P

Apsolutno mogu, mogu da budem empatican I ako ti nisi, neki od nas jesu. I imam siroko iskustvo da primecujem te stvari.I te gluposti oko zenskih misticnih nerazresivih x file osecanja, to ne pije kod mene vodu. To moze tako tvoj paglu decko da misli dok bude pricao bilo sta samo da mu rasiris noge. Moooooolim te, sve cu ti reci, divna si, misticna, samo mi daj daj daj, mooolim te, evo cvece, njaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ja nisam on, kapiras? Napravi tu razliku, bolje po tebe.

deder insektu cenim da su ti puno punili taj auspuh nije valjda bajkeri kad ih toko pominjesh
ae probaj malo da se lechish
za pochetak:lol:

To si ti izjavlia, i lepo si dala na uvid ko si i sta si. Neki kompleks koji daje pedu bajkerima za pivo i voznju po glavnoj ulici. Aj pali. Retardu, IQ? Manjak? Gde je? u torbici? Lorias mi temu, provociras da je zatvore? Zabole me, ti si mi dala jos bolju temu.

Apsolutno mogu, mogu da budem empatican I ako ti nisi, neki od nas jesu. I imam siroko iskustvo da primecujem te stvari.I te gluposti oko zenskih misticnih nerazresivih x file osecanja, to ne pije kod mene vodu. To moze tako tvoj paglu decko da misli dok bude pricao bilo sta samo da mu rasiris noge. Moooooolim te, sve cu ti reci, divna si, misticna, samo mi daj daj daj, mooolim te, evo cvece, njaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ja nisam on, kapiras? Napravi tu razliku, bolje po tebe.

ima i takvih devojaka koje ne mogu podneti svoj licni osecaj inferiornosti,da.al sto sa takvima da budes empata?

to je jedno.drugo.....isuvise sam matora da imam decka,trece vec pocinjes da prelazis crtu....nemoj da ti je ja odredim.....

cetvrto......jesi bre ti normalan?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back