Manipuliranje kroz kukanje i glumatanje u ulozi žrtava

Ja sve nesto mislim kad bih ispustila dusu, kao sto i hocu jednog dana da ce koga boliti uvo za nju da je hvata:roll:
Čiju dušu ispuštaš, da li je to samo tvoja duša, odakle je, ko ju je napravio, kako je imaš?
Ovaj svet je naviknut na smrt, jedan manje, šta ima veze, ali šta ako postoji biće kog sva bića zanimaju? Ne, ne...
Bog nam je duše dao, i Bog će ih uzeti... ukoliko životima nismo pristali da nam duše ne trebaju, da ih nam uzmu, za malo ili mnogo. Bog nema meru!

Čiju dušu ispuštaš, da li je to samo tvoja duša, odakle je, ko ju je napravio, kako je imaš?
Ovaj svet je naviknut na smrt, jedan manje, šta ima veze, ali šta ako postoji biće kog sva bića zanimaju? Ne, ne...
Bog nam je duše dao, i Bog će ih uzeti... ukoliko životima nismo pristali da nam duše ne trebaju, da ih nam uzmu, za malo ili mnogo. Bog nema meru!
Svoju dusu i nosim i ispustam, samo moja je, ja je pravila energijom koja pokrece moj mozak a koju sam udahnula iz sobe u kojoj je bila kad sam se rodila pa mi je pohrenula mozdane celije...a koja je kao sve drugo na zemlji stiglo iz univerzuma koje je sunce rotirajuci se skupljalo okolo i emitovalo na planetu koju je prethodno stvorilo i na kojoj se moje rodjenje desavalo pa se i u toj sobi zadesilo... e sad gdje ce se ta energija rasuti i kako ponasati kad napusti moj mozak to sam tek na putu, ne bas losem da otkrijem... al ako stignem, ne znam koliko mi je vremena ostalo , al opet kazem o tom potom

Al sam zato za dusu sigurna da ide sa mnom:)

religiozno glumatanje je isto oblik manipulacije

Back