weee, gdje samo nalazite te silne srednjoskolce za veze i vezice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovo se svodi na citanje misli....da li su te osobe ikada bile u vezi....????
kolko finoce,bokte....njesra.
U tom slucaju je obicaj da oba partnera osecaju gasenje komunikacije...pa se nijedno ne uzbudjuje previse oko toga....

uzbudjuje se jedan partner...itekako se uzbudjuje...![]()
onaj partner kojeg drugi kaznjava cutnjom..a to uzasno,uzasno boli..a manje vishe shto to boli,nego shto te najvishe povredjuje i porazava cinjenica,da on uopste nije svestan..da te tim cutanjem povredjuje...da ste nekad bili bliski...a sad je on stranac,koji ne vidi da te boli,ne vidi da te povredjuje jednostavno...nije in your inner world anymore..a pre ste svaku emociju svoju znali,pre ste se sporazumevali,da rechi nisu bile potrebne...i odjednom,bez ikakvog valjanog razloga,..druga osoba postane tako,bezosecajna..I ne bezosecajna i sebicna jer to radi,dakle cuti,ne odgovara,vec bezosecajna,jer stvarno,nema ni mali deo pameti da shvati....koliko povredjuje svim tim stvarima drugu stranu....Povredjuje najvishe kad shvatish,ili silish sebe da prihvatish,da je izgubio tu neku osecajnost za tebe...da je u svojoj sebicnosti,a to pichkasto cutanje jeste sebichno,postao..stranac.
Zato ja ne mogu,ne zelim,necu i prepuna sam besa kad razmisljam o osobama koje su takve,jer ne mogu da razumem,kako,ako neshto nije u redu,jesi li covek ili nisi,daaj si sakupi muda i raskini dostojanstveno,a ne ta sva lazna proseravanja, samo '' da ne bih njega/nju povredio'' pa cu zato cutati 20 dana.....da bi sebe predstavio kao nekog muchenika i milosrdnog sveca...a ne kao kukavicu...
......ko da si mene pitala
Cutanje i ignorisanje kao nacin manipulacije u vezi. Partner nas ostavlja da nagadjamo sta on zapravo misli.
Da li ste ikad koristili tu tehniku i zasto?
![]()
.Cutanje i ignorisanje kao nacin manipulacije u vezi. Partner nas ostavlja da nagadjamo sta on zapravo misli.
![]()
Jednostavno ne mogu ništa da kažem...a da se derem ili svađam...bilo bi i suviše ponižavajuće...uzbudjuje se jedan partner...itekako se uzbudjuje...![]()
onaj partner kojeg drugi kaznjava cutnjom..a to uzasno,uzasno boli..a manje vishe shto to boli,nego shto te najvishe povredjuje i porazava cinjenica,da on uopste nije svestan..da te tim cutanjem povredjuje...da ste nekad bili bliski...a sad je on stranac,koji ne vidi da te boli,ne vidi da te povredjuje jednostavno...nije in your inner world anymore..a pre ste svaku emociju svoju znali,pre ste se sporazumevali,da rechi nisu bile potrebne...i odjednom,bez ikakvog valjanog razloga,..druga osoba postane tako,bezosecajna..I ne bezosecajna i sebicna jer to radi,dakle cuti,ne odgovara,vec bezosecajna,jer stvarno,nema ni mali deo pameti da shvati....koliko povredjuje svim tim stvarima drugu stranu....Povredjuje najvishe kad shvatish,ili silish sebe da prihvatish,da je izgubio tu neku osecajnost za tebe...da je u svojoj sebicnosti,a to pichkasto cutanje jeste sebichno,postao..stranac.
Zato ja ne mogu,ne zelim,necu i prepuna sam besa kad razmisljam o osobama koje su takve,jer ne mogu da razumem,kako,ako neshto nije u redu,jesi li covek ili nisi,daaj si sakupi muda i raskini dostojanstveno,a ne ta sva lazna proseravanja, samo '' da ne bih njega/nju povredio'' pa cu zato cutati 20 dana.....da bi sebe predstavio kao nekog muchenika i milosrdnog sveca...a ne kao kukavicu...
Ja kad sam povređena samo zaćutim...i sad je to taktika?Jednostavno ne mogu ništa da kažem...a da se derem ili svađam...bilo bi i suviše ponižavajuće...
Zasto moras da se deres i svadjas? Zar ne postoji mogucnost da na lep nacin saopstis decku sta ti smeta, gde je problem i kako se osecas....
@tema
Inace vise me interesuje konstantno cutanje i ne ono koje se odjednom pojavi...
Cutanje i ignorisanje kao nacin manipulacije u vezi. Partner nas ostavlja da nagadjamo sta on zapravo misli.
![]()
a te fore kod mene ne pale...

uzbudjuje se jedan partner...itekako se uzbudjuje...![]()
'oću i ja da znamweee, gdje samo nalazite te silne srednjoskolce za veze i vezice![]()

![]()

Citirano se nije odnosilo na slucaj gde jedan od partnera nesto oseca pa mu tesko...nego kad partneri primecuju da komunikacija i osecanja polako nestaju, pa im nekako ok da odrzavaju komunikaciju reda radi ili eto iz znatizelje itd...
Slazem se da je jako tesko kad partner cuti a mi se trudimo na sve nacine ne bi li dopreli do njega....sad, jedno je kad znas da je partner takav od samog pocetka a drugo kad se cutanje odjednom pojavi....
Inace si odlicno opisala kako se oseca osoba koju decko/devojka ignorise,,
@tema
NA koje nacine ste se trudili da doprete do partnera? I jel vam uspelo?
ako već znaš da su osobe s kojima si delila mnoge lepe trenutke takve (a ja sam ubeđen da se pretvaraju), ne razumem zašto te onda ta bezosećajnost dotiče...
...šteta što sam potrošio poene na čašćavanje nekih glupavih provala, a nisam čuvao za ovako nešto...
Mada ta patnja nije patnja shto mi patimo,ec patnja shto se druag osoba nama ne poverava kao pre...a razlog cutnje moze biti potpuno nevezan od neke hladnoce,mozda je neshto sasvim drugo po sredi,i onda ce sve biti ok
samo,ono shto bih savetovala toj strani koja ceka,dok druga cuti je da ne skache odmah i ne donosi zakljucke,jer ne zna zbog cega se partner promenio odjednom,i da ga ne napada...npr ja sam imala slicnu situaciju,davno,kada je bila cutnja sa njegove strane,i nisam ja mislila da je on bezosecajan,ili sebican...znam jaako dobro da nije
iako on pokushava da dbude mr hladnorkvan uvek....i posle kad sam uvidela da se on odvojio jer mu je bilo teshko,bilo mi je krivo,shto sam se donekle ljutila na njega,zbog ''hladnoce''..koja uopste nije bila to
i ja sam patila,ali ko shto rekoh ne jer mi je bilo teshko,manje-vishe to,vec shto mi se vishe nije poverio kao pre,kad mu je teshko,vec se iskljucio od mene,a ja sma htea ocajnicki da budem tamo,za njega..njegova podrshka..
@ Neodoljiva
hvala![]()
razumem to shto hoces da kazes i slazem se,samo,cesce je da se to dogodi odjednom,i onda tom drugom nije svejedno i pati sve dok ne sazna razlog cutnjeMada ta patnja nije patnja shto mi patimo,ec patnja shto se druag osoba nama ne poverava kao pre...a razlog cutnje moze biti potpuno nevezan od neke hladnoce,mozda je neshto sasvim drugo po sredi,i onda ce sve biti ok
samo,ono shto bih savetovala toj strani koja ceka,dok druga cuti je da ne skache odmah i ne donosi zakljucke,jer ne zna zbog cega se partner promenio odjednom,i da ga ne napada...npr ja sam imala slicnu situaciju,davno,kada je bila cutnja sa njegove strane,i nisam ja mislila da je on bezosecajan,ili sebican...znam jaako dobro da nije
iako on pokushava da dbude mr hladnorkvan uvek....i posle kad sam uvidela da se on odvojio jer mu je bilo teshko,bilo mi je krivo,shto sam se donekle ljutila na njega,zbog ''hladnoce''..koja uopste nije bila to
i ja sam patila,ali ko shto rekoh ne jer mi je bilo teshko,manje-vishe to,vec shto mi se vishe nije poverio kao pre,kad mu je teshko,vec se iskljucio od mene,a ja sma htea ocajnicki da budem tamo,za njega..njegova podrshka..
a za bezosecajnost i sebichnost,to pishem ovako,jer ne znam,nekako mi to tako deluje,ignorisanje partnera...
@ DLOA pa dotiche kad se javi odjednom bez razloga![]()

![]()

Ma daj. Znaš da se to događa i da život ne funkcioniše po savršenim pravilima sa foruma Krstarice, koja nalažu da se sve kaže otvoreno i u lice.
Možemo mi sad da pričamo kako bi trebalo da bude, ja ti pričam kako nekad biva, a ti se praviš da živiš na Saturnu
Koje lice,Stronci?Ovde samo profili
)

)
A kad neko cuti ili pocne da me kulira,dobije potpuno suprotan efekat,umesto da udari po sujeti ja pocnem da ga mrzim... Mada i meni se desavalo da namerno cutim i kuliram nekog,ali to radim ili zato sto sam ljuta ili zato sto zelim da se druga strana malo vise potrudi.. 
draga VandaНикад ми се није десило да ћутим. Не видим сврху тога.

ranije sam imala taj gas kada sam mislila da je nesto toliko ocigledno da je preglupo za izgovoriti
ali sam vremenom shvatila da jednostavno drugacije kapiramo neke stvari i da bezmalo sve sto me tisti treba da kazem (koliko god da mi padalo tesko da se presaltam u taj mod-reći, sada shvatam da se 'isplatilo' jer se generalno osecam mnogo bolje u celoj prici)