Ja obožavam negovane ruke, i jednostavno mi je sve lepše, kada imam namazane noktiće.

Nekako se osećam divnooOOoooooo i baš obožavam lakove. !!!!!

I pedikir i manikir radim sama, s tim da sa sestrom idem kod manikirke da mi ponekad profesionalno napravi frenč manikir. Negujem sama noktice, mackam ruke kremama, redovno ih lakiram. Obozavam sedefasti lak, sve nezno roze, pastelne, a eto prosle nedelje sam prvi put stavila crveni lak, na sestrinoj reviji, gde sam bila model sa jos tri cure, pa mi je uz odecu isao bas taj lak. I ovih dana sam imala opet tajj crveni, i bas mi se dopalo, kako mi stoji iako nikaad pre nisam stavljala taj. Volim i boju trule visnje. Crveni lak i boje trule visnje iskljucivo nosim na kratke nokte. Imam faze kada imam neku poluduzinu a ponekad mi dodje da nosim samo kratke nokte. Najvise volim bas taj sedefasti i roza boje, jer mi deluju strasno nezno i romantično i frenc manikir koji takodje bas vooOOooooooolim. Ne volim vestacke nokte, niti ista sto je vestacko, tako da ih nikada nisam stavljala , niti cu.
Ovo su slike mojih noktića.

Na prvoj su moji nokti, poludugi, samo je profesionalno uradjen frenc manikir. Na drugoj slikici, su moji noktici takodje ali je frenc manikir u mojoj režiji.

Zaista volim kada vidim negovane ruke i kod drugih a i sama jako polazem na to.