Маникир и педикир

Да ли редовно радите маникир и педикир?

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pre neki dan mi se odvojio gel po sredini srednjeg prsta,i naravno...mene to nerviralo,pa sam ga skinula koliko sam mogla,ne volim da mi voda ulazi ispod,sta znam neke gljivice etc...i onda sam ubacila ove cvetice i listice i zalepila ih providnim lakom,dok ne odem na korekciju....uskoro...cim nadjem vremena...

:zpozdrav:

Prilozi

• Jan 8. USCE shopping center 001.jpg
    Jan 8. USCE shopping center 001.jpg
    22,2 KB · Pregleda: 43
@andja

z:girl:

Ni ja ne volim nadogradjene nokte! Mada, razumem kad neko ima takvu saku da mora da nadogradi nokte, ili los kvalitet noktiju... Ali sve to uradjeno tako da nije ocigledno. I naravno, uz redovno odrzavanje i negovanje.
Ne dopada mi se francuski manikir na noktima na nogama.
Preferiram kratke nokte i tako odrzavam vec godinama, iako mogu da pustim duge - ne dopada mi se .

volim sama da odradim sve jer sam pedantnija i lepse uradim nego sto mogu da mi urade u salonu...
manikir: iskljucivo prirodni nokti, ovalni (kockasti skracuju prste i deluju mi jeftino), par mm iznad jagodica (ja sam mama i ne mogu jako dugacke nokte) koje negujem pantenol kremom po potrebi kao i kremom koju dobijem uz dalijin aceton....nokti su mi uvek nalakirani...lakovi mogu biti: crveni, bordo, skoro crni, ruzicasti kao i french ali bez crteza....redovno mazanje kremama mi je vrlo bitno...
pedikir: dr sholl kreme i set za odrzavanje mogu sasvim lepo da zavrse posao kod kuce....pedikir radim jednom nedeljno u uvek su mi negovana stopala....svaki put posle kupanja stopala mazem kremom....nokti na nogama su normalno skraceni i namazani lakovima u raznim bojama....kad pocrnim, volim lakove upadljivih boja....

ko ovde prica o nadogradnji? kad se stavi gel,nista se ne primecuje...

naravno da se primecuje....gel ne moze biti nikako pedantan kao manikir na prirodnim noktima....kad nokat pocne da raste lepo se vidi gde je gel a gde nije, zna da se okrnji a sam ne mozes da ga sredis kako treba, a da ne pricam koliko debeo bude nokat.....za moj ukus gel je bzvz i radije cu imati kratke, perfektno sredjene nokte nego da imam kandze sa gelom.....

Ja obožavam negovane ruke, i jednostavno mi je sve lepše, kada imam namazane noktiće. :manikir: :rumenka: Nekako se osećam divnooOOoooooo i baš obožavam lakove. !!!!! :rumenka: I pedikir i manikir radim sama, s tim da sa sestrom idem kod manikirke da mi ponekad profesionalno napravi frenč manikir. Negujem sama noktice, mackam ruke kremama, redovno ih lakiram. Obozavam sedefasti lak, sve nezno roze, pastelne, a eto prosle nedelje sam prvi put stavila crveni lak, na sestrinoj reviji, gde sam bila model sa jos tri cure, pa mi je uz odecu isao bas taj lak. I ovih dana sam imala opet tajj crveni, i bas mi se dopalo, kako mi stoji iako nikaad pre nisam stavljala taj. Volim i boju trule visnje. Crveni lak i boje trule visnje iskljucivo nosim na kratke nokte. Imam faze kada imam neku poluduzinu a ponekad mi dodje da nosim samo kratke nokte. Najvise volim bas taj sedefasti i roza boje, jer mi deluju strasno nezno i romantično i frenc manikir koji takodje bas vooOOooooooolim. Ne volim vestacke nokte, niti ista sto je vestacko, tako da ih nikada nisam stavljala , niti cu. :rumenka:
Ovo su slike mojih noktića. :manikir: Na prvoj su moji nokti, poludugi, samo je profesionalno uradjen frenc manikir. Na drugoj slikici, su moji noktici takodje ali je frenc manikir u mojoj režiji. :) Zaista volim kada vidim negovane ruke i kod drugih a i sama jako polazem na to. :kiss:
moji noktici.JPG
moji noktici 2.jpg

Radim sama, po potrebi.
Imam lep oblik noktiju, ali ih ne pustam zbog sviranja, kraci, ali uredni. Lakova imam mali milion u svim mogucim bojama ( i nikad mi nije dosta). 2 sloja laka + top coat i tako 2 puta nedeljno. U medjuvremenu koristim Diklu zbog pucanja.
Pedikir isto, s tim sto samom izgledu stopala vise paznje posvecujem leti. Ali uvek moraju biti negovana, isturpijane pete, meka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back