FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Ju,zar i ovo postoji?

Seks.uznemiravala-zlostavljala coveka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ju,zar i ovo postoji?
Ju,zar i ovo postoji?
Seks.uznemiravala-zlostavljala coveka![]()
Sigurno je gej.![]()
Ju,zar i ovo postoji?
Seks.uznemiravala-zlostavljala coveka![]()
a kako može muškarac da se seksualno uznemirava od strane žene
naročito, kako može muškarac biti silovanod strane žene
![]()
MA ne samo to...shta sam ja jadna sve morala da gledam....kako se pijana zagoretina baca na choveka koji bi da se brani, ali ostali u drushtvu ga gledaju sumnjichavo ako gura zzensko od sebe, a i kako da je uvredi, nema smisla, a ona koristi li koristi... meni ga bilo zzao. Iskreno.
E, ima bre i zzena bolida, nije da nema i pravichemo se da to nisam napisala, al medju nama eto, fakat je...
MA ne samo to...shta sam ja jadna sve morala da gledam....kako se pijana zagoretina baca na choveka koji bi da se brani, ali ostali u drushtvu ga gledaju sumnjichavo ako gura zzensko od sebe, a i kako da je uvredi, nema smisla, a ona koristi li koristi... meni ga bilo zzao. Iskreno.
E, ima bre i zzena bolida, nije da nema i pravichemo se da to nisam napisala, al medju nama eto, fakat je...
ajd ovo za podmetanje sisa i dupeta ajd razumem da je uznemiravanje
al da se q digne od straha
misim nek mi muškarci ne zamere, al meni to mnogo smešno
![]()
Кажу да може бити силован, да му се дигне под присилом, од страха.
А може и да буде узнемираван, ако му се стално подмећу сисе и дупета иако он није имао намеру да то гледа.
Знам неке које буквално напаствују све што је мушко...
Koji to MUŠKARAC može da oseća strah od žene?![]()
pa ne, ali stvarno![]()