Манијак Јакупек је чеде наркомана друг

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dikan:
Kako ne moraju, šta ako je sušesnik u zločinu ili moguća potencijalna žrtva stanista.

kakav bre saucesnik sta pricas...

Dikan:
Možda je ubica samo deo neke šire mračne i okultne grupacije poštovaoca lika i dela
Satane. 8)

a mozda je obican psihopata...

a to ko je satanista (i dal je ovaj satanista) ili ne je posebna prica....

medved_bg:
Btw. šta su "knjige o seciranju ljudskog tela"? Udžbenici sa medicine?
Medo, ne učimo to iz literature.
Imamo praktične vežbe iz toga- patologija na III godini i Sudska na V i VI godini.

Ima jedna sablasna priča o asistentkinji sa medicine koju je pre desetak godina iskasapio muž slikar jer je bio patološki ljubomoran, a ona je htela da se razvede.
On je sa njom dolazio svakodnevno na fakultet, i kaže profanka sa patologije da je mislila da je on student medicine.
Najviše ga je zanimalo seckanje. Od obaveznih pet obdukcija na patologiji, on je ima 32....svi su se frapirali kad su saznali da čovek ustvari nema veze sa medicinom.
A da zlo bude veće, uopšte nisu imali dokaze da ju je on ubio, nego su zatvorili jednog drugog čoveka, ni krivog, a ni dužnog. Tek nakon tri godine se neko dosetio da pokrene ponovo slučaj...u medjuvremenu se lik iselio u Italiju, oženio se i dobio decu. Italijani su ga isporučili, i tek je tad priznao zločin.
Onaj jadnik nepravedno osudjeni se bogami naležao u zatvoru...naša milicija, tuga.

Uvek se setim onog Ruskog dokumentarca o Čika Tilu i tome kako su ga vrebali godinama sve dok nisu našli DOKAZE protiv njega, ali prave dokaze.

uh,to je onaj koji je ubijao po zeleznickim stanicama sirom SSSR,cak je ora bila i da su ga uhvatili,pa neazurnoscu policije pustili.

elem...seviljo...jel istina da je tvoj alter ego chika doktor...ili je sevilja alter ego chica doktoru :):):)
ovo pitam posto videh da si i ti lekar po struci,a procitah negde,neko je napisao,a ja pomislo sta bre lupa ovaj....sad kad videh....serlok holmsovski se zamislih :):):)

eto,cisto me to interesuje,nista licno,bez ljutnje

HEBEHA:
Jao, evo tek sad pregledah clanak. Pa, bili su prve komsije. Vjerovatno su nekad popili kafu zajedno ili rekli "dobar dan" jedan drugom. Cak i ako su partiju basketa odigrali, ne mislim da sad treba jovanovica na kolac. Makar zbog ovoga ne.

Suve gluposti. I poslusajte me - ne vjerujte novinama nikada! Sto god napisu podijeli sa tri i od toga pola uzmi za ozbiljno, a pola sumnjici...
kao shto je vrana josh prvi dan primetila:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4900628

Obersturmfuehrer:
sa ovim slucajem se vec toliko sprdalo da je postalo ogavno.
policija, novine, sud javnost ne znas ko je gori sa pricamo od sekti preko narkomana, a evo sad i do Cede...
Neke ljude bi trebalo da bude sramota, ali oni jedva cekaju da neko nastrada pa da skupljaju poene..

ljudi nece ni doci do tako necheg
ti govorish o DSSovcima, SRSovcima i SPSovcima

to nije isto.

ljuta_mamba:
uh,to je onaj koji je ubijao po zeleznickim stanicama sirom SSSR,cak je ora bila i da su ga uhvatili,pa neazurnoscu policije pustili.

elem...seviljo...jel istina da je tvoj alter ego chika doktor...ili je sevilja alter ego chica doktoru :):):)
ovo pitam posto videh da si i ti lekar po struci,a procitah negde,neko je napisao,a ja pomislo sta bre lupa ovaj....sad kad videh....serlok holmsovski se zamislih :):):)

eto,cisto me to interesuje,nista licno,bez ljutnje
Mislite o tome...tinonino, tinonino...zona sumraka..... :lol: :lol: ....ebote gde baš s njim da me povežeš??????????????? :shock: :arrow: :lol: ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back