Manekenstvo

Cvetic :)

Početnik
Poruka
13
Treba mi pomoc...Hocu da idem na manekenstvo u Bg-u,ali posto nisam odatle,zanima me koje su agencije najbolje,i sta ja u stvari treba da uradim da bih se uclanila tu,ili sta vec :D I,btv,koliko to sve kosta :D 'fala vi...:per:

Treba mi pomoc...Hocu da idem na manekenstvo u Bg-u,ali posto nisam odatle,zanima me koje su agencije najbolje,i sta ja u stvari treba da uradim da bih se uclanila tu,ili sta vec :D I,btv,koliko to sve kosta :D 'fala vi...:per:

Jedna moja drugarica je, onako, uspesna, slikala se za OK novine i to je valjda neki uspeh...al' lepa je...a koliko znam za djaba ide na...a fu*k, ona je photo model, ti bi manekenstvo(to su dve razlicite stvari, zar ne?), sorry, ne obracaj paznju na ovo...:lol:

Sve ti zavisi od agencije.
Sad ne znam za BG al ja sam u Novom Sadu otisla na kasting,pozvali su me i onda se placalo 1000 dinara mesecno i oko 100 evra neki kurs koji moras da prodjes.
U toj agenciji ne moras raditi book a za book ti inace treba minimum oko 700 evra.
Tako je bilo pre 2-3 godine.

Op, op, postavi svoju sliku slobodno...msm na girl :per:

I mene su takodje zvali da budem maneken, vec sam to pricao, ja sam faca i odbio sam ih...yea nigga :cool:

Poslednja izmena:
pa jeste uglavnom, ali ima jedna likusa iz mog kraja sto je pocela (e sad nisam sigurna dal ums ili elite model look xD), uglavnom 15-a je u svetu sada :p
a matorci joj nisu ni glumci, ni manekeni.. xD

Back