Mane zbog kojih ljubav stane

koje su vase mane koje su najcesce dovodile do raskida veze,i zbog kojih ste cesto mislili da ce put ubavi ici malo teze za vas(ili trazi partnera u lazi vece su sanse:lol: )...

ajmo budite surovo iskreni,znam da je tesko jer su svi na ljisu maheri za sve:zper::lol:al mozete vi to zagrebite duboko i izlozite nam vase najgore osobine:mrgreen:

ps: ono suvise sam savrsen za svet i sl se ne racuna;)

Moja ljubav nema mane :lol: zato je volim :) Vidi kad nekog volis ne trazis mu mane i ne vidis ih :aha:

Ko trazi mane ne trazi ljubav vec raskid i kraj veze

- - - - - - - - - -

Svako ima neku manu :lol: Nebi niko nikog voleo ako bi trazio mane na partneru i savrsenstvo jer to ne postoji :aha:

O.cigledno je,da ljudi ne zele da iznose svoje mane,ali vrlo dobro vide tudje.Uglavnom muske "mane" su konzumiranje alkohola,mnogo pusenja,grubo
ponasanje prema zeni,cesto i tuca.Vrlo je retko,da zena ima neku "manu".Te muske nasilnike,trebalo bi zestoko kaznjavati,i to,po mom misljenju,najbolja kazna
bi bila KASTRACIJA.Sve ostale kazne,nemaju uticaja na nasilnike.

auuu,ovaj ako nije bio kod kačavende na seansi,da me ubijete svi redom:lol:

- - - - - - - - - -

:)))

koje su vase mane koje su najcesce dovodile do raskida veze,i zbog kojih ste cesto mislili da ce put ubavi ici malo teze za vas(ili trazi partnera u lazi vece su sanse:lol: )...

ajmo budite surovo iskreni,znam da je tesko jer su svi na ljisu maheri za sve:zper::lol:al mozete vi to zagrebite duboko i izlozite nam vase najgore osobine:mrgreen:

ps: ono suvise sam savrsen za svet i sl se ne racuna;)

9cm (u erekciji ) :(

Back