Mane zbog kojih ljubav stane

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
koje su vase mane koje su najcesce dovodile do raskida veze,i zbog kojih ste cesto mislili da ce put ubavi ici malo teze za vas(ili trazi partnera u lazi vece su sanse:lol: )...

ajmo budite surovo iskreni,znam da je tesko jer su svi na ljisu maheri za sve:zper::lol:al mozete vi to zagrebite duboko i izlozite nam vase najgore osobine:mrgreen:

ps: ono suvise sam savrsen za svet i sl se ne racuna;)

O.cigledno je,da ljudi ne zele da iznose svoje mane,ali vrlo dobro vide tudje.Uglavnom muske "mane" su konzumiranje alkohola,mnogo pusenja,grubo
ponasanje prema zeni,cesto i tuca.Vrlo je retko,da zena ima neku "manu".Te muske nasilnike,trebalo bi zestoko kaznjavati,i to,po mom misljenju,najbolja kazna
bi bila KASTRACIJA.Sve ostale kazne,nemaju uticaja na nasilnike.

Poslednja izmena:
koje su vase mane koje su najcesce dovodile do raskida veze,i zbog kojih ste cesto mislili da ce put ubavi ici malo teze za vas(ili trazi partnera u lazi vece su sanse:lol: )...

ajmo budite surovo iskreni,znam da je tesko jer su svi na ljisu maheri za sve:zper::lol:al mozete vi to zagrebite duboko i izlozite nam vase najgore osobine:mrgreen:

Umem cesto da budem pasivan oko stvari koje me ne zanimaju, ali mislim da su to sitnice... Tako da mislim da nema ozbiljnih psihickih falinki...

Oe tudje.cigledno je,da ljudi ne zele da iznose svoje mane,ali vrlo dobro vide tudje.Uglavnom muske "mane" su konzumiranje alkohola,mnogo pusenja,grubo
ponasanje prema zeni,cesto i tuca.Vrlo je retko,da zena ima neku "manu".Te muske nasilnike,trebalo bi zestoko kaznjavati,i to,po mom misljenju,najbolja kazna

Ne prestaje svaka ljubav zbog agresije. A ni žene nisu bezgrešne.

Oe tudje.cigledno je,da ljudi ne zele da iznose svoje mane,ali vrlo dobro vide tudje.Uglavnom muske "mane" su konzumiranje alkohola,mnogo pusenja,grubo

Vi niste svesni koliko ima narkomana i klosara u Srbiji... Kruna princezama bas na tom polju spada...
A neko ko se malo vise drogira obicno zavrsi u odeljenju F pa se izleci kao pa Jovo nanovo.:lol:

Iskustvo i mog druga i drugarice takodje.:aha2: E sada, te F price su prave dragocenosti koje covek treba da zna i cuje, a sad ne znam da li su komicne ili tragicne, verovatno oboje.:lol::sad2:

...не умем да лажем...
dobro msm da svako ume da laze al nekima je to neprirodno pa prirodno izbegavaju:)
O.cigledno je,da ljudi ne zele da iznose svoje mane,ali vrlo dobro vide tudje.Uglavnom muske "mane" su konzumiranje alkohola,mnogo pusenja,grubo
zene isto mana imaju ko i muski..pa svaka zena koja je sa nekim debilom mora imati bar 99 problema...jao sad e setih pricala mi drugarica izasle njih dve iz kola uvece i pritom se ova jedna zagledala u nekog nabildovanog zalizanog sistem kajla sam ja lika i videla njegova riba to i krenula da joj vristi sta gledas bla bla bla:lol:a ova gledala jer joj bese smesno...
poenta je da se ludosti nalaze:)i cak nekad mislim da su zene vise fijuuuu nego muski al realno ima ih na sve strane i zdravih i nenonormalnih..

- - - - - - - - - -

Moja preterana iskrenost
I sto trazim pravu ljubav ne onu lazu ma volim te kako da ne
na ovo mislis kad te bas ubedjuje date voli a ne ono ti si zablentavio pre nje i ona ti onako iz navike kaze da te voli al da nije to jos ono pravo..msm ne raskidas kada jos ona nije stigla u stadijum u kome si ti vec kada te ozbiljno laze da jeste..?

- - - - - - - - - -

Umem cesto da budem pasivan oko stvari koje me ne zanimaju, ali mislim da su to sitnice... Tako da mislim da nema ozbiljnih psihickih falinki...

nisi zgrebao dovoljno duboko....mozes ti to gore..
:Pajmo ovako sta su ti cesto zamerale iako se sa tim ti ne slazes...

teško zaboravljam i još teže praštam, a kad zahladne odnosi kod mene je to antarktik...skoro da nema nazad

eto odlucio sam dotvorim dusu,dugo sam to drzo u sebi,mnogo mi je tesko,mislio sam da cu se promeniti na gore al ne vredi,mnogo sam dobar:cry:

Neke(vecina jbt) su mi prigovarale da sam suvise neozbiljan i neodgovoran...
nekima je smetalo zasto se oblacim kao dripac,pa ne mogu samnom medju narod..
neke su pokusavale da me osisaju,da bih izgledao kao uljudan svet...
neke mi nisu osporavale mozak ali su mi govorile da ne umem da ga koristim
neke su pokusavale da me odvuku na krsnu slavu da upoznam "domacina coveka"(njenog tatu i strica)
jedna me terala da prodam motor i kad sam odbio rekla mi je da je to za mediokritete mada se i ona vozila na njemu
sve su mi prigovarale zasto kada prcam moram da ih vucem za sise...to ih boli a ja mislio lepo im
zasto mi je patika na sudoperi u mom stanu jbt...pa drzacu je na lusteru sta to tvoj problem
zasto nemam ni jednog normalnog druga nego samo bitange,drogerante i propale muzicare
zasto ne perem zube ujutru i uvece nego samo za Novu god "kad treba da se ******is sa fukarom"
jedna mi drzala slovo kako me nikad nije cula da sam nazvao majku..ja joj nisam rekao da je umrla,moja greska
msm bilo je svakojakih gluposti,ko ce se setiti svega.

lepo odgovori ne bilo ti zapovedjeno..:Pkoji je tvoj stepen ludila:lol:

Ozbiljno, siromah sam duhom i monetarno, pregazen aktuelnom zivotnom situacijom.
Nisam ni nesto lep, pa mi ironija dodje kao uteha.
Ali optimista sam po prirodi, pa umem da zasmejem, ali to je dovoljno za neki drugarski odnos, nista dalje.
Sad, ko je sje`ban u glavu, dal` ja, dal` okolina i drugi...

Ozbiljno, siromah sam duhom i monetarno, pregazen aktuelnom zivotnom situacijom.
Nisam ni nesto lep, pa mi ironija dodje kao uteha.
Ali optimista sam po prirodi, pa umem da zasmejem, ali to je dovoljno za neki drugarski odnos, nista dalje.
Sad, ko je sje`ban u glavu, dal` ja, dal` okolina i drugi...

ako si lud nisi siromah duhom jer vas ima 30 u jednoj tikvici:lol:
tako da nemas brines bolan:lol:
a i materijalno je relativna kategorija tj ako si se juznije :mrgreen:materijalizovao kako treba ja mislim da bi ti mogo da pevas;D od srece...

- - - - - - - - - -

Imam ih I previse..:lol:

realno ti ni ne moras da komentarises nema dovoljno mesta na serveru krstarice :lol:

- - - - - - - - - -

a zene cute nit jedan kom...XD

Poslednja izmena:
ako si lud nisi siromah duhom jer vas ima 30 u jednoj tikvici:lol:
tako da nemas brines bolan:lol:
a i materijalno je relativna kategorija tj ako si se juznije :mrgreen:materijalizovao kako treba ja mislim da bi ti mogo da pevas;D od srece...

- - - - - - - - - -

realno ti ni ne moras da komentarises nema dovoljno mesta na serveru krstarice :lol:

- - - - - - - - - -

a zene cute nit jedan kom...XD
Vazis..:lol:

Back