Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam probleme, ko i mnogi, ali nikad to nisam vezivala za svoju introvertnost. Prosto sam bila primetila da ekstroverti koje znam nemaju moje probleme. Međutim, možda su bile i u pitanju drukčije životne okolnosti. Ili su oni imali druge probleme koje ja, nedovoljno zainteresovana, nisam primećivala (što je verovatnije). Nakon svega, čini se da si ti ipak u pravu. Ne, ne dam svoju introvertnost. Hvala )))))))
ali pazi kada se klasicni extroverti definisu kao introverti, pa mu to dodje kao socijalna intelegencija ( snalazenje u drustvu tipa " ja sam isto sto i vi" ). Tipicne bludne radnje ljudi koji vole da budu u centru paznje .....
Introvetnost nema veze ni sa intelegencijom, ni sa sigurnoscu ima veze samo sa individualnoscu.....
Mesavine gde nesigurni budu introverti ili gde neintelegentni upoznaju svoje mane pa se ne isticu su drugi par carapa....
Možda oboje brkamo nacise i ekstroverte, al i ja sam uvek imala utisak da to nije samo pitanje boljih (?) socijalnih veština, otvorenosti spram ljudi itd, koliko i dobre doze uživanja u centru pažnje.