DELIJE HN
Ističe se
- Poruka
- 2.310
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sampioni su. 
Jel' si mog'o veće slike da staviš?![]()
Verujete mi, ja jos uvek nisam dosao sebi od srede....................Jos uvek skupljam utiske...................

A mia bi ih skupljala ceo zivot!!
Nikada se ne bih vratila u normalno stanje!

'bote citam cetnicisav se istraumir'o
![]()

Voleo bih da dodje do transfera. MUTD bi bio znatno slabiji i cini mi se da ne bi bio u stanju da parira Celziju i Arsenalu. U svakom slucaju pre bi se borio za LS nego za tituluRonaldo ponovio: San mi je zaigrati za Real Madrid
Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo izjavio je za portugalsku državnu televiziju RTP da mu je san zaigrati za Real Madrid...
Poznato je već od ranije da Ronaldo nije ravnodušan na Realovo zanimanje, ali tek ostaje za vidjeti hoće li Manchester United popustiti pod pritiskom madridskog giganta.
- San mi je zaigrati za Real. I vi imate snove, zar ne? E pa imam ih i ja. Imam ugovor s Manchester Unitedom i Real mora razgovarati s mojim klubom. Više će se znati u iduća dva tjedna, ali nisam ništa potpisao s Realom – izjavio je Ronaldo i tako ostavio vrata za transfer otvorenim.

SVE JE VEC RECENO... VIDELI STE I SAMI ...LUZERI OSTAJU LUZERI...AMIN.