Manchester United

30735.jpg

30733.jpg

30734.jpg

11046.jpg

Ma ne kažem da nemaju, samo me nešto zezao net danas, tebalo mi 3 sata da otvorim ovo, pa se setih dial-upovaca... Neka ih stavi i 50 ako hoće, samo mislim da je bolje da stavi linkove kad su ovako velike...
Nisam li ja pravi mali anđeo?!? :D

Ronaldo ponovio: San mi je zaigrati za Real Madrid

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo izjavio je za portugalsku državnu televiziju RTP da mu je san zaigrati za Real Madrid...

Poznato je već od ranije da Ronaldo nije ravnodušan na Realovo zanimanje, ali tek ostaje za vidjeti hoće li Manchester United popustiti pod pritiskom madridskog giganta.

- San mi je zaigrati za Real. I vi imate snove, zar ne? E pa imam ih i ja. Imam ugovor s Manchester Unitedom i Real mora razgovarati s mojim klubom. Više će se znati u iduća dva tjedna, ali nisam ništa potpisao s Realom – izjavio je Ronaldo i tako ostavio vrata za transfer otvorenim.
Voleo bih da dodje do transfera. MUTD bi bio znatno slabiji i cini mi se da ne bi bio u stanju da parira Celziju i Arsenalu. U svakom slucaju pre bi se borio za LS nego za titulu :lol:

Ne bih voleo da Ronaldo predje u Real jer je on vazan deo Manchestera, ali i bez njega bi Manchester bio bolji od Arsenala i Celzija............Dobro je poznato da Ferguson ne dozvoljava da jedan igrac bude veci od kluba, i u svakom trenutku imamo dostojnu zamenu za nekog igraca.... Imamo Nanija i Andersona........oni ce tek pokazati sta imaju.....................
Inace, Ronaldo je rekao da ce razmisliti i da ce odluku definitivno doneti pre Evropskog prvenstva, ali mislim da novinari previse zloupotrebljavaju celu ovu situaciju..................

Kao sto sam vec rekao, ako Ronaldo (ne daj Boze) ode, neko ce preuzeti njegovu ulogu - nece Ferguson prepustiti da se stvari same odvijaju - uostalom on je i doveo Ronalda....zar mislite da bi doveo nekog igraca koji je mnogo losiji od Ronalda - siguran sam na Nani i Anderson imaju mnogo potencijala........... Ne kazem da cemo biti za 50% bolji od vas, ali mislim da cemo ipak biti malo bolji, upravo zato sto verujem Fergusonu.........A uostalom, pred nama je i dug transfer period.............

Voleo bih da u Mancesteru vidim bar jedno od najavljenih potencijalnih pojacanja: Huntelaar, Dani Alves i Fabiano..............Posebno Huntelaara posto sam Nistelrooya obozavao, a njih dvojica su mi nekako slicni...........
I da ne zaboravimo.............Imamo mi jos dosta posla oko Teveza...........Secate se koliko je bilo problema da ga samo pozajmimo, a sada treba da ga otkupimo i da potpise ugovor........ To bi trebalo da nam bude primarna stvar u pauzi........Prvo Tevez, pa cemo lako za ostalo.............

Ronaldo jeste odlican igrac, ali ako neko misli da United ne moze bez njega :nono: grdno se vara. Cak mislim da on u Realu nece biti isto sto je u Mancesteru, prvo zbog gubitka saigraca kakve sada ima: Tevez, Rooney, Giggs, Scholes... Slazem se da Mancester nije klub u kome se sve vrti oko pojedinca. I bez njega... "they'd do just fine"!

P.S. Ako ima i malo mozga, zavrsice karijeru u Mancesteru i postati legenda.

Ma ako ode to ce mu biti najgori potez u karijeri. Nema nista od Reala. Ovde polako dobija status legende, navijaci ga vole, odlicno igra, dekica ga postuje - Sta ce kog djavola u R.M ? Jedino ako je glup pa da ode.
Ali cak i da ode tu je dekica. Uradice isto je uradio kad je prodao Bekama.

Ser Aleks Ferguson je juče doživeo možda i najveću neprijatnost od svih svojih fudbalera ikada, kada je Kristijano Ronlado rekao da je Fergi "persona non grata" u trening kampu Portugala, prenosi londonski "Tajms".

Razlog Fergusonovog dolaska u Nojšatel gde su smešteni Portugalci bila je najava Kristijana Ronalda da bi od 2009. godine voleo da igra u Realu, a da ostaje da se vidi može li Real da odgovori Mančester junajtedu kada je u pitanju cena.
Odmah po objavljivanju izjave usledio je Fergusonov put ali i hladan tuš prve zvezde Mančestera koji je saigračima i rukovodstvu reprezntacije rekao kako ne želi Škota u kampu.
Kako je rekao tako se i dogodilo a Fergusonu ostaje da sačeka da se završi učešće Portugala na EURO 2008 nee bilo pokušao da umilostivi Ronalda.
Prema poslednjim informacijama Real je spreman da Mančesteru ponudi 75 miliona evra, a Ronaldu petogodišnji ugovor.
"Voleo bih da zaigram u Realu, ali samo ako oni zaista imaju novca da isplate ono što traži Mančester. To sada ne zavisi od mene", izjavio je verovatno najbolji fudbaler Evrope za brazilski veb sajt Terra.com.
Zvaničnici Mančester junajteda, međutim, nemaju nameru da prodaju svog najboljeg fudbalera.
"Naša pozicija ostaje ista – Ronaldo i dalje ima ugovor sa klubom i neće biti proda. Šta više pre bi gledali Ronalda na tribinama Old Traforda nego da ga prodamo Realu", izričit je bio portparol Mančester junajteda.

Izvori bliski prvaku Evrope ipak sugerišu da bi enormno velika količina novca koju nudi Real (300.000 evra nedeljno!) mogla da natera Ronalda da dva puta razmisli i eventualno "eskivira" produžetak ugovora sa Junajtedom. Takođe nije tajna i da je Kristijanova mama veliki navijač Reala, inače poznata po izjavi da bi mogla mirno da umre samo da vidi sina u dresu "kraljevskog kluba".
Ipak, da mama nije toliko navijač Rela možda svedoči i izjava tabloidu San u kojoj tvrdi da Ronaldo ostaje u Mančesteru. A možda mama samo štiti svog sina...

ako je ovo tacno-a mogu'e je tajms su ugledne novine- kronalda bih ja OTPUSTILA iz kluba.ko je on umislio da je?

Back