Manchester United

Kaka je veteran za Ronalda.... stariji je dosta godina...

Ronaldo---------------------Kaka
TotalGoals: 35--------------------------16
CL Assists: 5---------------------------1
TotalAssists: 16-------------------------- 8-10
CL Goals: 2---------------------------9

Kaka je veteran za Ronalda.... stariji je dosta godina...

Ronaldo---------------------Kaka
TotalGoals: 35--------------------------16
CL Assists: 5---------------------------1
TotalAssists: 16-------------------------- 8-10
CL Goals: 2---------------------------9

Razlika je 3 godine, neko ko je stariji od nekoga tri godine nikako ne moze biti veteran za onog drugog.

Inace, kako neko rece, statistika je kao bikini, sve otkriva a zapravo nista ne pokazuje. Ronaldo je najbolji strelac ali nije to to. Evo na primer Zidan nikada nije bio najbolji strelac pa je ipak ostao upamcen kao najbolji igrac ovoga milenijuma. Postoji jos mnogo primera ali ovaj je bas upecatljiv :D

p.s. Kaka je imao veci broj asistencija, u to sam ubedjen :)

Razlika je 3 godine, neko ko je stariji od nekoga tri godine nikako ne moze biti veteran za onog drugog.

Inace, kako neko rece, statistika je kao bikini, sve otkriva a zapravo nista ne pokazuje. Ronaldo je najbolji strelac ali nije to to. Evo na primer Zidan nikada nije bio najbolji strelac pa je ipak ostao upamcen kao najbolji igrac ovoga milenijuma. Postoji jos mnogo primera ali ovaj je bas upecatljiv :D

p.s. Kaka je imao veci broj asistencija, u to sam ubedjen :)

bravo,johnny........................ :) :) :)
I nemojte vishe da poredite onog glumca,klovna,shta vetj........sa velemajstorom KAKOM......:heart:
e da,starijji je samo 3godine..................:evil:

Mislim da je glupo raspravljati koje bolji od njih dvojice.
Kad će za Donalda to uvijek bit Kronaldo,a za vas dvoje Kaka.
Potpuno su drugačiji tip igrača ,bez obzira što igraju na sličnim pozicijama.Kronaldo bolje dribla od Kake i izvodi slobodne udarce ali kako Kaka zna da se snađe u situacijama 1 na 1...i kako daje golove ''po zemlji''....

Mislim da je glupo raspravljati koje bolji od njih dvojice.
Kad će za Donalda to uvijek bit Kronaldo,a za vas dvoje Kaka.
Potpuno su drugačiji tip igrača ,bez obzira što igraju na sličnim pozicijama.Kronaldo bolje dribla od Kake i izvodi slobodne udarce ali kako Kaka zna da se snađe u situacijama 1 na 1...i kako daje golove ''po zemlji''....

Ovaj Cronaldo se bolje snalazi 1 na 1, ali zato se Kaka bolje snalazi 1 na 3 :) Kad se setim kako je obrukao defanzivce jedinstva prosle godine...auuuuuuuuu :lol:

pogledajte

bio je prije neki dan intervju u novinama u kojem je Kaka priznao da je Ronaldo najbolji igrac na svijetu....

izvini,to se zove skromnost........kada bi naduvenko kronaldo priznao tako neshto za kaku ?!?!!?
p.s. kronaldova izjava(vetj sam je ranije citirala,ali mnogo mi se svidja) :mrgreen:
"mogu da polome na terenu,lice da mi raseku,ali kroz 4dana ponovo tju biti lepotan" :mrgreen:
to samo debil moze da izjavi......
p.p.s. u pravu je sara

E ovo mene nervira kod Ronalda.

Nista strasno, zabit cu Barci na Old Trafordu :lol: kakav pajser

vidi,on je dao koliko golova protiv Derbija?3-4...?sjajno.protiv njukasla (sad su se digli iz mrtivh)sličan broj.a protiv čelzija?0.arsenala 1 iz penala...liverpula 1 (igrali su bez jednog igrača).
toliko.
let let bubamaro...
ako se uskoro ne spusti na zemlju biće svašta loše po njegovu karijeru.
dok kaka ide staloženim ali sigurnim putem on je pravi primjer mladim fudbalerima a ne kronaldo!nevolja je što kronaldo ima dosta publiciteta pa se budući fudbaleri ugledaju na njega umijesto na kaku i druge primjere dobrog,fer plej fudbala.

kronaldova izjava(vetj sam je ranije citirala,ali mnogo mi se svidja) :mrgreen:
"mogu da polome na terenu,lice da mi raseku,ali kroz 4dana ponovo tju biti lepotan" :mrgreen:
to samo debil moze da izjavi......

E ovo mene nervira kod Ronalda.

Nista strasno, zabit cu Barci na Old Trafordu :lol: kakav pajser

Nije sramota svasta pisati u novinama zarad povecanja prodaje istih , sramota je poverovati u sve sto u njima pise . Tarabo - clanak ciji si link naveo nosi naziv :"Nista strasno, zabit cu Barci na Old Trafordu" , a u clanku jasno pise :"Zabio sam dosta golova iz jedanaesteraca, ali ovoga puta nisam pogodio. Događa se, ništa strašno. Pokušat ću zabiti gol u Manchesteru." - mirno je komentirao Portugalac." Jesi li ti uopste procitao ovaj clanak ? Zasto je on "pajser" ?

@Milisaw Sto se tice one konstatacije...dodao bih jos samo Kerika i mozda Vidica...3 igraca...i uvijek ostaje taj autogol koji niko ne voli...to su jedine moguce prijetnje od strane Mancestera...e sad mozemo zajedno da se smijemo:lol::lol::lol: i da cekamo vikend pa da vidimo koliko su smijesne moje procjene;)
@Tema Bolji tim na terenu je bila Barsa ali se Mancester cuvao za Celzi a toga se ocigledno niko nije sjetio...
Posjed lopte je bio 65% - 35% za Barsu;)

Tarabo - clanak ciji si link naveo nosi naziv :"Nista strasno, zabit cu Barci na Old Trafordu" , a u clanku jasno pise :"Zabio sam dosta golova iz jedanaesteraca, ali ovoga puta nisam pogodio. Događa se, ništa strašno. Pokušat ću zabiti gol u Manchesteru." - mirno je komentirao Portugalac." Jesi li ti uopste procitao ovaj clanak ? Zasto je on "pajser" ?

Pazi stvarno...
Priznajem, nisam procitao clanak. I inace ne citam clanke sa Indexa a evo i zasto.
Izvinite ako sam nekoga uvredio mojom nesmotrenoscu, ali ovo nikako ne menja moje misljenje o utripovanom Ronaldu. Ne volim ga zato sto je glumac, maneken, preterano samouveren (sto i nije takl lose da nije uz to i drzak). I evo vec po navici, moram istci da je Kaka klasa za njega ;)

Back