Manchester United

E, pa u tome ti je razlika izmedju velikih i malih klubova.............. Veliki klubovi se ne predaju do samog kraja i koriste svoje sanse............. Sad jos da "izujemo" Celzi na Stamford Bridzu i titula ostaje kod nas................mada u principu i bod nam je dovoljan................

To je izlizana fraza...razlika izmedju malih i velikih klubova su veliki igraci a ne borbenost...
Onda bismo mogli reci da je Betis veliki klub jer se nikad ne predaju...nazalost realnost je sredina tabele, mozda cak i borba za opstanak!

Vi imate srecu da imate Teveza...toliko vam je bodova donio...da me glava zaboli kad pomislim na njega...
Jedino sa njim mozemo imati problema u predstojecem derbiju!
Sto se tice titule...ja ne bih bio bas siguran da je samo bod dovoljan...nikad se ne zna...
A i nijeste bas nasli ni vrijeme ni mjesto da ``izuvate`` Celzi...tako da toj konstataciji mogu samo da se nasmijem...:lol::lol::lol:

Postujem tvoje misljenje ( ne slazem se sa istim , ali ga postujem ) , ali daleko od toga da vam je Tevez jedina pretnja . Nadam se da ce se GRIZZLY razuveriti posle meca :D .

PS: Sta ti znaci :"ronaldo zna da dribla u prazno" ? Osporavas njegovu brzinu , tehniku i driblig ?
ne , nego to znaci da ponekad pres*** sa svojim driblanjem , ima "suvisnog" driblanja ponekad , zato sto je njemu prventsveno cilj da se isprda sa protivnikom.. A ne na pr kao gospodin kaka' koji fino pretrci protivnika i koji ide direktno na go' sto ga cini boljim od c.ronalda 8)

moje misljenje :D

Postujem tvoje misljenje ( ne slazem se sa istim , ali ga postujem ) , ali daleko od toga da vam je Tevez jedina pretnja . Nadam se da ce se GRIZZLY razuveriti posle meca :D .

PS: Sta ti znaci :"ronaldo zna da dribla u prazno" ? Osporavas njegovu brzinu , tehniku i driblig ?
naravno da Tevez nije jedina prijetnja.Mancester Junajted ima mnogo jake igrace...pa i kad se neko povrijedi,nema traume jer se nadje adekvatna zamjena.
AllEyesOnMe ti je objasnio šta mislim pod tim ''Ronaldo dribla u prazno''.

ne , nego to znaci da ponekad pres*** sa svojim driblanjem , ima "suvisnog" driblanja ponekad , zato sto je njemu prventsveno cilj da se isprda sa protivnikom.. A ne na pr kao gospodin kaka' koji fino pretrci protivnika i koji ide direktno na go' sto ga cini boljim od c.ronalda

moje misljenje
Slazem se. Po mom misljenju Kristijano je sjajan igrac i moze da bude jos bolji da nema stalno tu neku potrebu da nesto dokazuje.

ne , nego to znaci da ponekad pres*** sa svojim driblanjem , ima "suvisnog" driblanja ponekad , zato sto je njemu prventsveno cilj da se isprda sa protivnikom.. A ne na pr kao gospodin KAKA' koji fino pretrci protivnika i koji ide direktno na go' sto ga cini boljim od c.ronalda 8)

moje misljenje :D

To je jedan od razloga. Medjutim nikakva sila nece spreciti Ronalda da osvoji zlatnu loptu jer je veoma efikasan a i ima rezultate iza sebe, jos ako osvoji Premier Ligu ili cak i LS nema mu konkurencije :)

A sad kada bi poredili Kaku i Ronalda...pa Kaka je bolji ili pre bih rekao inteligentniji igrac. On ne juri ko muva bez glave kad primi loptu, ume i da stane na nju, da podigne ceo tim ako treba...ne razmislja samo o sebi i veoma je skroman sto ca cini vecim covekom od ovog ljigavca:evil:

To je jedan od razloga. Medjutim nikakva sila nece spreciti Ronalda da osvoji zlatnu loptu jer je veoma efikasan a i ima rezultate iza sebe, jos ako osvoji Premier Ligu ili cak i LS nema mu konkurencije :)

A sad kada bi poredili Kaku i Ronalda...pa Kaka je bolji ili pre bih rekao inteligentniji igrac. On ne juri ko muva bez glave kad primi loptu, ume i da stane na nju, da podigne ceo tim ako treba...ne razmislja samo o sebi i veoma je skroman sto ca cini vecim covekom od ovog ljigavca:evil:
slažem se sa tobom.
lično mislim da će Fergi da proda Kronalda za 2-3 godine ,pa barem igrao na istom nivou,jer Kronaldova popularnost ugrožava Fergijevu/popularnost kluba, a svi znamo da Fergi ne volito da se dešava.Tako je prodao Bekama,koji je isto bio predstavljen kao vanserijski igrač,zatim Rud Van NIstelroja (on je već imao 28 godina,ali ipak ne vidim drugi razlog nego taj prodavanja RVN-a).
Šta je veliki igrač?
Igrač koji iz sezone u sezonu igra odlično,a ne kao što se Bekam ofucao,a mogao je da bude vanserijski igrač ...To su igrači kao Anri (sad se pogubio u Barseloni jer ne igra na svojoj poziciji,ali i dalje ima oko za gol),Raul (imao je predprošlu lošiju sezonu,ali sad i dalje fura)i Maldini (koliko mu je godina,a kako igra).
Ne mora on da mu svaka sezona bude blistava...ali igrači kao Kronaldo se pogube posle nekoliko sezona.
Još jedna stvar koja čini velikog igrača-fer plej i ponašanje na terenu.Ronaldu to nedostaje ali primjećujem da to nije UEFI problem.On će najvjerovatnije osvojiti Zlatnu Loptu ove godine,sa opravdanjem jer vanserijski igra ove godine.
Kaka ,će uvijek biti gospodin za njega.
Ali uvijek.

Back