Manchester United

manchesterovci,trk do najblize trafike da ublazite tugu....u najnovijem broju chasopisa sport&life mozete natji chak 3str.o kronaldu....izdvojite 160din.i chitate kronaldove debilne izjave tipa :arrow: nikada me netje zaustaviti ! udaraju me na svakom koraku,na svakoj utakmici....nogama,laktovima,glavom.....ali,ja sam neunishtiv.mogu da mi i raseku lice i to im netje vredeti...za 4 dana ponovo tju biti lepotan...

bash skromno,zar ne ?! :lol:
p.s. smajliji su krajnje debilni......

manchesterovci,trk do najblize trafike da ublazite tugu....u najnovijem broju chasopisa sport&life mozete natji chak 3str.o kronaldu....izdvojite 160din.i chitate kronaldove debilne izjave tipa :arrow: nikada me netje zaustaviti ! udaraju me na svakom koraku,na svakoj utakmici....nogama,laktovima,glavom.....ali,ja sam neunishtiv.mogu da mi i raseku lice i to im netje vredeti...za 4 dana ponovo tju biti lepotan...

bash skromno,zar ne ?! :lol:
p.s. smajliji su krajnje debilni......
hahahaha
Zelim da mu Vucko(Vucinic)RASCIJEPA idiotsko lice kao prosli put!
Naravno da je neunistiv kad se pretvara da pada!!!
Njegova forma ce tako da padne za 5-6 godina...kao Bekamova :!:

Bas su dobri ovi novi smajliji
em25cm2.gif

U nekim novinama je pisalo da ce Vucinic da predje u Man. jun. ... reci te da to nije istina

Sta mislite ko ce kupiti C.Ronalda i za koliko?
Propasce kao investicija ako u roku od 2 godine ne predje nigde....(ipak je on samo roba, vlasnici to najbolje znaju -ma koliko znacajan za man utd bio.)

Jedina opcija mu je Real pa Amerika...mada...?

Sta mislite ko ce kupiti C.Ronalda i za koliko?
Propasce kao investicija ako u roku od 2 godine ne predje nigde....(ipak je on samo roba, vlasnici to najbolje znaju -ma koliko znacajan za man utd bio.)

Jedina opcija mu je Real pa Amerika...mada...?
Real,oni vole manekene,a i sam je rekao da hoce da predje u Spaniju.
Real je pun para moze ga kupiti za...godinu dana recimo.

Back