sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
MUzaru boli uvo za 50 godisnjicu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikada me netje zaustaviti ! udaraju me na svakom koraku,na svakoj utakmici....nogama,laktovima,glavom.....ali,ja sam neunishtiv.mogu da mi i raseku lice i to im netje vredeti...za 4 dana ponovo tju biti lepotan...
CRonaldo je moj idol, bicu isti ko on kad porastem

hahahahamanchesterovci,trk do najblize trafike da ublazite tugu....u najnovijem broju chasopisa sport&life mozete natji chak 3str.o kronaldu....izdvojite 160din.i chitate kronaldove debilne izjave tipanikada me netje zaustaviti ! udaraju me na svakom koraku,na svakoj utakmici....nogama,laktovima,glavom.....ali,ja sam neunishtiv.mogu da mi i raseku lice i to im netje vredeti...za 4 dana ponovo tju biti lepotan...
bash skromno,zar ne ?!
p.s. smajliji su krajnje debilni......

ne brini.Bas su dobri ovi novi smajliji![]()
U nekim novinama je pisalo da ce Vucinic da predje u Man. jun. ... reci te da to nije istina
Real,oni vole manekene,a i sam je rekao da hoce da predje u Spaniju.Sta mislite ko ce kupiti C.Ronalda i za koliko?
Propasce kao investicija ako u roku od 2 godine ne predje nigde....(ipak je on samo roba, vlasnici to najbolje znaju -ma koliko znacajan za man utd bio.)
Jedina opcija mu je Real pa Amerika...mada...?
Pre par nedelja K.Ronaldo je rekao za sebe da je najbolji igrac na svetu :-)

Sinoc sam ukljucila TV, to jest prethodne noci, i legla u krevet da se uspavam uz Nemanju Vidica i stvarno sam zaspala u 70. minutu utakmice. Probudili su me kasnije neki vaterpolisti pa sam ustala da iskljucim TV.

Ti bas rano zaspivas...sinoc si znaci zaspala prije osam...ko rano lijeze sacuva ljepotu(tako bijase nepisano pravilo)![]()
И Манчестер.:rolleyes:Arsenal je igrao sa drugim timom i iskljucen je Ebue...