Manchester United

@Vujawolf :lol: :lol: :lol:
Skoro da si mi uzeo rijec iz usta...Ne,KRonaldova je gora nego Pedjina,mada mrtva trka,Pedja se barem trudi da bude ''otmen''...mada...Ova Kronaldova je mnogo bolja nego sto je imao prije 2-3 godine onu plavu ,ali krava ga je taj put polizala u stranu...

"Mesi je zaslužio ovo priznanje, a odmah iza njega su, prema mom mišljenju, Serhio Agero, Huan Ramon Rikelme, Vejn Runi i Ronaldinjo", poručio je Maradona.

Ja takodje smatram da je Mesi sjajan igrac i Runija volim samo malo vise od Mesija, a to sto je Messi dobar igrac ne mora da znaci da je Runi los igrac. Ne treba zaboraviti da su Maradona i Mesi iste nacionalnosti - bilo bi glupo da hvali Engleskog igraca a da ne pohvali nijednog Argentinca...

P.S. mozda sam malo previse hvalio Runija a zapostavio ostale fudbalere, s obzirom na to da mi je on omiljeni igrac, ali Runi definitivno spada u sam vrh....i jos nesto - bio bih presrecan kada bi Mesi igrao za Manchester.

Ja takodje smatram da je Mesi sjajan igrac i Runija volim samo malo vise od Mesija, a to sto je Messi dobar igrac ne mora da znaci da je Runi los igrac. Ne treba zaboraviti da su Maradona i Mesi iste nacionalnosti - bilo bi glupo da hvali Engleskog igraca a da ne pohvali nijednog Argentinca...
objasni mi oval boldovani deo...nisam siguran da sam te bas najbolje razumeo :)

OK je to da pohvali Mesija. Mesi je fantastican, on je u mojih top5 fudbalera danasnjice. Ali da El Pibo stavi Rikelmea i Aguera na 2. i 3. poziciju...stvarno zasluzuje lolitj.

I kao sto je vec neko rekao:
Maradona sedi, jedan! :lol:

Runi je dobar, vrlo dobar, ali najbolji svih vremena... :roll:
A Maradona se i dalje drogira. Rikelme i Aguero među najboljima na svetu :shock: Dobro nije stavio Verona npr.
A to što je stavio Ronaldinja na listu nemam reči.
Na kraju, po njemu Kaka nije ni u prvih 5, Aguero je bolji od njega :lol: :roll:

Runi je dobar, vrlo dobar, ali najbolji svih vremena... :roll:
A Maradona se i dalje drogira. Rikelme i Aguero među najboljima na svetu :shock: Dobro nije stavio Verona npr.
A to što je stavio Ronaldinja na listu nemam reči.
Na kraju, po njemu Kaka nije ni u prvih 5, Aguero je bolji od njega :lol: :roll:

E da se i ja i ti slozimo jedared ;)

p.s. Milan prolazi Arsenal...:lol:
http://www.acmilan-online.com , English clubs are easy
Tako se prica...

Aman ljudi, sta vam je, kakav Runi kakav Messi, Kaka...

Proslo je vreme napadacha, shminkera, zhonglera... Danas svaki Ciga ume da pimpuje do 1000 minimum :) (i nemam nista protiv Cigana, oni su nashi Brazilci :D)

Nemanja Vidic - najbolji igrac na svetu. Ako i ima neko da mu pridje, za godinu dana nece smeti niko da kaze drugacije.

Nemanja i Amin :)

Runi? Mesi? Kaka?

Pre dve godine svi su se kleli Ronaldinja. Shevcheni je bio faca pre 2 godine, pa je ispushio samo tako.
Debeli Zuba da ne pricamo.
A Vidic je potpuni master te igre. Ako Manchested primi go, to je zato sto je Vidic zajebao, a svi znamo da su primili najmanje golova ove sezone. Tolika odgovornost, to ne postoji u napadu.

Ko je bolji od Vidica?

Back