Niidza
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
al je ukenjalo manchester
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala pooono!Marauder:
Dobro,dobro...ja pored moje Zvezde i Liverpula gotivim i Mancester J. ali zato je neverovatno koliko mrzim Celzi.....sledece nedelje nadam se da ce Abramovic posle derbija vise da razmislja o nafti nego o fudbalu
PA mozda nikad se ne zna!Alex.L:Dobro, pretpostavljam da gotivi i Siti i Everton![]()
A sta ti tu nije jasno?Sto sam Delija a volim i Liverpul?Pa ti nemas ni jedan neki drugi klub jos pored pa.tizana i Arsenala koji gotivis?Nema veze ja mogu da navijam i za jos neki ali Zvezdu i Liverpul VolimAlex.L:Dobro, pretpostavljam da gotivi i Siti i Everton![]()
Pa naravno kad je najbolji!DONALD.:Mancesteru je mjesto na prvoj stranici, a ne pacerima Arsenalu i Celziju !!!
Mancesteru je mjesto na prvoj stranici, a ne pacerima Arsenalu i Celziju !!!
Mancesteru je mjesto na prvoj stranici, a ne pacerima Arsenalu i Celziju !!!
Kao i uvek, mudrica Alex.Da mu je mesto, on bi tu i bio, ne bi bila potrebna razna veštačka podizanja na prvu temu![]()
![]()
![]()
Ne brini se,bicete tu i na kraju prvenstva odmah iza najboljih-Liverpool:-D:-D:-DMa Manchester je najbolji ipak smo sad drugi!